KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Friday, February 27, 2009

Ku membawa diri,menyepi..haha

yer... mmg lame ku menyepi..
1st maybe sebab bz..da naik class..macam2 mende kena wat..haish...
2nd sebab daku pissed off gile2 ngan someone tu...
nantila daku citer next entry k...
skrg i'm happy with my own way...
dah pindah sementara kat bilik shalu...
maybe next sem baru pindah officially..
haha...
shalu baik..
at least takde la daku nak bengang2 ngan someone tu...


oklah malas nak citer pasal nie... rini rai nak jawab tag dari ifa...
tag lain rai akan selesaikan nanti k...

hik2.. hutang2 buleh kan..ala.. boleh la...please2.. keh2

ok la tag die bunyik begini:

1. anda dikehendaki mengambil 3 pic di bahagian muka
2. pastikan di crop
3. setiap satu pic hnya bole menampakkn 1@2 anggota s
ahaja
4. huraikan sikit tentang pic tuh

5. tag sape je a
sal lebih dr 5 0rg


1st picture

Yer ni mata ku. bukan mata hantu. haha... tatau nak ckp pe pasal mata. mata itu mata la.. keh2...


2nd picture


Nie mata bila dah berspek. mmg nampak skema + nerd.. nampak je macam rajin,tapi baca buku sgt liat... keh2... lebey2 lagik spek daku besor. pakai time belajar je... hihihi~ idung pulak besar.macam labu bawang...keh2...


3rd picture



Nie plak gambo pipi ku yang tembam macam kuih apam. haish.. tatau nak wat cmne agy..dah puas da wat senaman muka,tapi x berjaya..... pastu bab bibir lak.. rai tak suke pakai lipstick/lipgloss. tatau la nape... rai ni simple je... hehe...



hehe... okeyy..tag ifa sudah siap dibuat..tag yg lain... TUNGGGUUUUUUU..aisey..banyak gile utang ku ini...tolong2.... rai nak tag:

1.EN PJ
2.VIDADARI SAKURA
3.ANN STRAWBERRY
4.TIQA ZACK
5.AYA
6.MIRA
7.CHILABAEY


and sape2 nak wat tag nie... keh2.. anda baca? so terkena la jugak.. keh2.. x kire2.. haha...


12 budak2 comel:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehehe...

chumel lah kamu!!

=)

ku juga telah buat tag ni...

Diana-k said...

rai...tang pipi yang mahal tuh..
uiii lentik and panjang lerr ur eyelashes..
jeles!!!

heheheee

Ann GreenStrawberry said...

uih...!! nama kamo mengeTAG daku...
xnak wat muleh...lalallla...
hutang ada interest tak? hahahahhaa..

Nash Taj (^_^) said...

hehe nash pn nk wat gakla...hehe...pnjam pp rai blh hehe...

ChiLaBaey's said...

Alamak.... saya pun kena juga ker...???? oklah satu pengiktirafan dari blogger saya.... tunggu juga entry baru awak... tetiba je kena tag pulak.... kira oklah tuh.... oklah nanti saya jawab sesegera mungkin... senyum selalu macam selalu.... :)

helena's said...

cantik mate rai..auchhh

~ceRRy beRRy~ said...

aduhhhh...c
cair ni ku tgk lesung pipit kam0 tuh...hehehe
klu sape2 nk lesung pipit camtu..
kene slalu dok menumbuk gune lesung ek...
ngeeee~~~ :)

FaDLi said...

wwwaaa.lesung pipit...terus xdpt nak tidoooo dah...

vidadarisakura said...

dik hutang!


lalala

PJ selamba said...

tu la...mahal lesung pipit tu
apa pun...
kau kejam...
sepatutnya musim tag mengetag dah habis
nape ada lagi?
grrr
apa pun tahniah ye, menang contest foto tu...
oh ye, petua pj bg tu tak amalkan ke kat 'someone' tu?
ataupun rai yg jadi gila pastu?
hehe

kueh bakar said...

yup..pipi mahal

KhaLifah feDi said...

wah..ko pun kna tag nie gak ea rai...

hehehe chomelx2...