KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Friday, February 20, 2009

MMg Aku Bengang!

aku bengang
sakit ati
pahal...

korang ingat x aq pernah citer pasal blockmate aku tu...
pangai mmg mcm ##$^T&
kalau lom baca.. sila click perkataan bawah nie...






selalu tak cuci toilet.. kalau cuci pon mcm %@#$..tak bersih langsung... bukan ikhlas!
pastu aku nak tunjuk perasaan minggu nie...
aku malas nak cuci toilet... korang bayang kan la... dah hampir sebulan asyik aku je cuci toilet....
pe DIORANG ingat aku nie kuli batak ke... dah biasa ada org gaji nak jadikan aku org gaji die plak ke?
so arini la satu hari aku mmg sengaja tak cuci toilet...
pastu tetibe ada org perli2 aq lak tulis kat dinding toilet pesal aq x cuci...
nie first time tau aku x wat.... baru dia tau perasaan aku camana selama nie diorang tu tak cuci berbulan2?
bila tanya sapa yang tulis tak mengaku lak...
mcm %$&(*)()(&&%%#$...
pergh... sumpah aq betul2 bengang...
xpernah k aku mcmnie....
pe lahanat...
gado pon gado la...
ape aku keysah!

7 budak2 comel:

BeaN MorENo said...

sabo2...jgn h2 xcomel muke tuh kalau asyik marah jek...heheh

Suzana Hazes said...

eeeeeee...
mmg mangkok tandas tul la blockmate rai ni..
xpe rai sabar je la..

$UaM$T][M said...

hentam sama dia..
jgn kasik chance..
hahaha
(agk keraskn aku..)
hehe

~ceRRy beRRy~ said...

meh kite tarik2 rambut die bersama2...
bg sampai...tercabut!!!
huahuahua...
pastu jdkn mop lantai utk basuh toilet...
[gler kejam idea ku..huahuahua]

Ruhil Rosley said...

omg
really
mesti teruk giler kan org tu

KhairiL's said...

gado jn x gado
pastikan org m'sia menang
haha


siyesly mmg x ptt dia org bt mcm tu

Nash Taj (^_^) said...

rai x sound dpn2 ke...klo ckp elok2 pn dia wat dek n xikhlas...rai maki dpn2...tau plak dia nk conteng kt dnding...psl dia xbrani...now rai kne brani b'suara...rai klo xthan rai do smething...cm mrh dpn2...pksa...mcm askr israel pksa thanan...jgn bg mke or lpas tnsion sorg2...klo blh hmbus kt dyorg...ludah pn xpa...biar dia tau mne brsih mne ktor...hmmm...