KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Wednesday, February 18, 2009

Kebzbodian melanda.. isk..




Isk2.... Bz gile lately nie... class/lecture da start... jadual bosan. cikgu bosan.. sume bosan. adoi2... matila daku cmnie... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ maaf kawan2 sebab x sempat nak wat tag korang.. tapi jgn wisau k... rai mesti wat gak tau... jgn marah yerp..


Shalu kat belakang parah dah...ahahaha..


bosan gile class russian.. pergh.. cikgu tu da r ckp laju gile... terkial2 daku nak memahami pe die ckp... tapi dia takla se worst cikgu sem lepas yang suke jerit2 kat telinga org tu... hik2.. even dia nye suara mendodoikan daku tapi daku amat2 bersyukur dapat cikgu lemah gemalai camtu... haha.. hope dia akan selalu amek cuti.. hik2.. puh2..




Russian Class... Keje yang diberi... first time siap on time, tanpa ku mengelat kali nie.. hahaha.... ish2.. malas sebenarnya nak tulis sambung2 cmnie.. tapi nak wat cmne... mmg camtu caranya.. isk2..




huhu... tulisan ku memang besar gajah and buruk sey! haha


class biochem and microb macam biasa.. dapat cikgu yang strict.. doa jela banyak2 daku leh balik malaysia awal taun nie.. haish...kalau dia skema ikut gak sampai betul2 abeh sem... alamatnya balik lambat la daku!!! huwaaaaa... kalau ngantok time class diorg pon kena wat2 celik mata... jangan mimpi la nak tdo time dua class tu ...


physiology.... cikgu sama cm bese.. cikgu yang mendodoikan jugak... tapi dia baik.. so part nie leh dimaafkan gak.. ngeh2...


Lecturer Physio ku suka bermain2 dengan katak... pergh.. dia pegang katak dengan sangat2 bergaya oooo.. nie bukti nya.. katak tanpa kepala.... sob2...



actually experiment nie.. ada kena mengena ngan central nervous system... dia potong kepala katak nie time hidup2... terkuis2 agy mende tu... pernah jadi dia nak try potong pala katak tu dengan pisau.. tetibe je katak tu melompat manja ke pangkuan ku!!! perghh..... rai da r takot katak!!!!!!!!!! eeeeeeiiii geli sey time tu... menjerit2 la.. pastu cikgu ni leh gelak2 sambil pi kutip and cari katak tu balik yang dah lari kat bawah meja... SCARY weyh!



Hygiene.... lecturer dia macam mane ek nak describe... ada 2 watak..sekejap baik..sekejap angin tornado,tsunami dia tetibe datang.. dalam class dia ada banyak syarat2..

1. tak leh bercakap langsung!!! even sehuruf pon xleh bercakap.. kalau tak..dia akan menjerit macam nak kuar anak tekak...

2. Menguap pon tak leh..jgn sesekali anda berani berbuat demikian... sebelum pergi class.. baik wat senaman mulut,regang2 kan otot2 mulut supaya tak berani nak menguap depan dia.. haha..

3. Jangan sesekali bertanya dalam class... even tak faham pon jangan tanya!!!! dia tak suka... masuk terus kunci mulut.. kalau ada zip.. sile zip mulut...

4. Masuk terus pakai coat..kalau tak dia akan membuat renungan tajam mata helang yang menggoda... signal kemarahannya...

Isk.. sumpah cikgu nie amat pelik... tatau la kalau die selalu gado ngan bini die ke ape.. asyik tension manjang.. dia macam sensitif sgt2 terhadap bunyi....


Cuba teka nie ape?? Lidah manusia... Real... huhu...



tatau la pe nak jadi ngan sem 2 nie... isk isk isk.. hope semua ok... doakan ek kawan2...


21 budak2 comel:

mR. nuar said...

2 lidah kew karpet..
hehehe..
rai stdy baek2 k..
hope kamoo sukses..
insyallah..
aminn..

alien said...

xpaham apa yg tertulis kat buku..
huhuhu

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Lidah???!!

Mak aii!

aku sangat terkejut~

helena's said...

tu tulisan ape kat buku?sik paham lansun!ehehe

lidah ke?erkk

Muhammad Azli Shukri said...

belajar rajin2

Nash Taj (^_^) said...

xpa2...lex ah..mle2 mmg mcm2 dgaan...ada ske ada yg xske...nnti lme2 jd biasa...n jd knangan t'indah yg xdpt d'lpekn...apapn yg pnting...study btol jgn men2 k... ni nk jd doc kne srius...mlibatkn nyawa patient...bkn wat kek ye...psl kek tolak tpi dlu k...hehe...lwa tlisan...npe xtlis jawi...ksi t'kluar bji mta ckgu 2 nk phm hehe...

Ann GreenStrawberry said...

cam best jer blajor benda2 tue...ann best tengok je lar.
hahahhaha....
Rai haruslah jgn malas...tapi harus malas jikalau sawan malas dah dtg...
hahahhaha

ChiLaBaey's said...

To : Rai - mak ai lidah org ke tu... ngerinye... lembik ke keras.... yelah nak jd doktor... mcm2lah kena belajar... eee.. ngerinye.... patutlah saya tak jadi doktor.... mahu pengsan tengok benda2 mcm tu.... belajo elok2... nanti jd doktor, saya selalu dtg jumpa....

ahin2960 said...

nak jadi dr. mana leh takot...kene brutal...hahaha. Good Luck Rai.

lya said...

he3
sys mesti leh buatnye!
nampak best study cm akak !
hu3
gud luck sis

Ruhil Rosley said...

tu lidah ke
aduh geli nye'pelik la lidah tu
nape besar sgt
:)

.::Pu3 Kirana::. said...

hahaha..
macham2 la dak comey sorang ni..
tp best gak byk experience kat sana..
byk pe'el yg kita kenal..
hahaha...

mcm2 pe'el btol..

nway, GO! GO! GO! ok!..
stadi rajen2..
wat kek rajen2 jugak..
hehehe...

♥ Cik HeLena ♥ said...

ishhh cun seyh tulisan!heee~~~

KhairiL's said...

camat berjaya rai

U can do it...

FARIE said...

ee~ gelik tgk katak tu..
loya tekak..

aida said...

hyee..sy suka bce blog rai..
byk cite2 yg best..
tulisan kt buku 2 mmg wajib ke wat tulisan cegitu...
berbelit2 tulisannye...

LimeLoLLipop said...

cantik ok tulisan smbung2 tu.. i loike!

~r0Scha~ said...

bkn ke tulisan doc mang smbung2???
hnya doc n nurse die je phm pe yg ditulis..huhuuu...

DR rA!...xmo la mls2 stdy eh..
kne rajin ta0..nnt ley jd doc on tyme..sng daku nk g jmpe kam0..free of charge..cincai kira..kwn2 la katakan..huhuuu~

ChiLaBaey's said...

Saya suka gambar yg ada pesakit kat belakang tu... macam baru keluar hospital sbb kena langgar lori.... sedih betul tgk nye, takde sapa nak ambik dia balik rumah... hahaha... :)

Rashid said...

Saya doakan moga berjaya..

hehe..suka dengan cara dan gaya cikgu tuu.. ada class!!

$UaM$T][M said...

bedah katak tyme zaman skolah laa plak kn..
hehe..
rai, u rase cmner bila men pegang dgn body manusia nie?
ada rasa pape x??