KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Sunday, February 15, 2009

Jom Makan SusHi! hik2

Hari nie bebudak nie ajak pi makan kat MORE SUSHI.. janji pukul 4 petang da gerak.. dekat je ngan hostel dalam 5 minit dah sampai... shalu tnggu dari kol 4 kat bawah... dak2 nie datang 4.30... keh2.. sure die da masam2 muka tnggu kitorg yang lambat mcm ntah pape... hahaha.. sowi yerk shaluuuu... hik2..


Jom Order.haha





Bunga kekasih ku bagi.. Idzmi... maaf ku curang di sini.. ampun! keh2.. xdela... gurau je... bukan rai punya.... ROSE 14 kuntum nie buah hati si mira kasi kat dia.... pergh romantik sey!!



Lemonade yang best!!




Jom Makan!!!!




Isk... banyaknye kami makan!




Topi pinjam..haha..








Tempura Maki


Chocolate...




Fakhrul panggil nie "AIR SAYUR".. hahaha




Fakhrul,Bell,Anaand,Shalu..











Pasangan suami isteri yang romantik!!! hehe.. FAKHRUL-BELL... jeles sey tgk korang...


Haish.. awat sume org nak romantik2 nie... wat ku jeles je r.. wawawa... da la daku and shalu je single dlm group kami nie.... 2 orang da kahwin, 3 orang kapel kat sini........ sob2.... ops... x abeh ayat yang tadi tu.. kami single di sini je...... hehehehe.....

5 budak2 comel:

KhaLifah feDi said...

siyes aq x lalu mknn2 ini rai....

KhairiL's said...

huhu
x pnh mkn mkanan mcm ni...
nk kena try gk 1 ari nnt


HEHEH

Monkey D Luffy said...

kat malaysia ko x single kn... hehehe

singamaraja said...

Auuum !

Belajar rajin-rajin dek

.dyanza.maya. said...

hee sushi !
my fav food darl !