KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Tuesday, February 10, 2009

Addicted On9 game!!!

Senyum lebar..haha



Hai.. selamat pagi kawan2... ngeeee....gila skema! adeyh2... bosan nya da start class..debar2 nak tnggu setiap class coz nak tengok cikgu ape yang ajar.... YES!! dream come true... muahahahaha... Cikgu class russian tuka!!! No more madam tatiana yang garang and suka jerit2 tu.. keh2... tapi mmg sus spender nie nak tnggu class microb and class biochem..haha.. hope ditukala jugak.. malas daku nak derita2 mcm sem lepas.isk...



sorry rini enggak ade pape cerita yg best...huhu... ha... tag yg kawn2 bg daku... rai da kumpul bnyak2... adeyh2.. tu r tangguh2 agy wat... takpe2.. kwan2 tag yang anda semua berikan..insyallah rai akan settlekan secepat mungkin wokeh... nanti kalau free rai wat ek.. papepon thanx coz bagi tag kat daku.... ngeeeee.. cayang korg sume... homework tetap homework yerk... ngeeee..


eyh jap lupelak ada satu citer rini:



dak rai tengah khusyuk gila main game online ngan IDZMI... dah la dia asyik perli2 daku.. "bby,abg da penat r menang... bby asyik kalah je".... eeeeeee..daku rasa nak sekeyh2 je die... dush2... tau la daku tak reti sangat main game.. dak pompuan la katakan... main masak2 atau anak patung daku teror la... haha.. lain la laki..game tu mmg teror kot... kitorang main game macam ala2 bomb2 monyet and pacman kat website yang ku pernah bagi dulu itu...


paling sakit ati main game bomb monyet! monyet daku da la terkedek2 letak bomb tu.. pastu monyet die p kenakan monyet daku ngan sepit kiri kanan bomb kat monyet daku tu... meletop then mati le... eeeeeeeeiii.. sakit hati... die start r gelak2 jahat.... eeeeeeeeeiiiii...


tengah leka main game tibe2 miya buntal msg kat YM.....rai da nak hampir menang da ngan idzmi nie...... da kemuncak nie....


Miyabuntal: Weyh, aku nak try wat choc moist cake... koko powder and baking powder dalam russian per yerk? aku nak pi carik kejap lagi...


tetibe perhatian telah lari dari game... dan idzmi telah mendahului daku.... geram nye ngan idzmi nih!


Rai: EEEEEEEEEEEEiiiiiiii ko ni.. kan aku da bagi semalam picture nye.... aku sekeyh2 ko kang...

Miyabuntal: bile plak ko bagi aku nie...semalam kau bagi aku gambar vanilla sugar and soda kot... hahaha

Rai: alamak.. yeke mira... hihihihi....sorry2.. jap2 aq snap pic jap... haha.. malu nye.. hik2.. (actually geram kat idzmi nie ter lepas geram kt mira plak...keh2)



nah amek nie... KAKAO tu cocoa powder,sebelah tu lak baking powder keh...



Rai: KAKAO tu dalam bentuk powder tau.. ko jangan beli dlm bntuk liquid....

Miyabuntal: weyh baking powder ngan serbuk penaik sama ke?? aku nak main hentam je nie masuk pape2.... butter aku bubuh sampai 300g!!(mira nie mmg jenis sempoi2 selamba2 tapi dia mmg kawan yg sangat baik...)

Rai: iyer. sama.... (nada lemah lembut)haha...adoi2...papela weyh....aku doakan cake ko selamat sejahtera k... hehe... weyh.sok bawak cake p class.. nak makan choc cake!!!!



choc cake mira...




tak sabar nak rasa esok nih!!! waaaaaaaa... nampak sedap mira!!!!



2 ari lepas mira ada try wat butter cake.... RESEPI FROM : CLICK HERE



butter cake yang moist!


hehe.. thanx mira coz mencuba....


lepas je berchatting ngan mira kat ym.. tetibe daku terlupa ngah main game... sekali tengok monyet daku tu da mati pon dibomb oleh monyet idzmi yang durjana... apa agy..gelak jahat la die.. "jomla main benda lain... abg siyes da penat menang....." eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....



14 budak2 comel:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehehe...

seb baek tak salah tunjuk tepung2..

hehehe...

takpe2..mesti sengaja bagi menang tu..LOL~

YUI said...

hahaha
kelakar giler
kesian u
kalah main game
:)

FaDLi said...

agak gedikla jugak...hehehehe

KhairiL's said...

hehe

rai mmg slalu kalah ker bile maen game, bile nk maen lg...jgn lupe ajk krel skali yer


haha

~cik manis~ said...

ala cian..
itu kutuk2 syg 2..
keke

mR. nuar said...

kamoo mmg gewdikz la rai..
hihihi..
rai nk join maen game skaly blh..??? ;)

aH Lian~ said...

hehehe
cute jer dia sambil
men game
sambil beritahu resepi~

Monkey D Luffy said...

aku pun gedik!

FARIE said...

xleh thn la dok lame2 kt blog u..
kecur ayaq liur..

adanzz hanzz said...

hehehe..bestnyaa.pae yang best!!huhu..hav nice dayzz

vidadarisakura said...

cuba ajar men gem tu..hee


tapi aku maw belajar dgn abg syg ko

kakkakaa

♥ Cik HeLena ♥ said...

cam game bomberman je??hehehe...
ummm nyum2!bestnyee kek tu...daku tiba2 kepingin bangat maw mam kek ituuu....ngee~~

PJ selamba said...

err
berapa cerita dalam satu tajuk ni?

KhaLifah feDi said...

eh rai nie game ape nie..cm bes aje bunyi .
sila ekplen aku sikit..hehe..