KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Thursday, July 23, 2009

Rai nak bongkar rahsia buat duit. nak top up free tak??


Ok...
ini adalah sticky mode...
so untuk entry baru sila scroll ke bawah yerp..




TAWARAN HEBAT!!!!!!!



5 orang pertama yang mendaftar...

akan diberikan TOP RM 10 secara percuma...
DIGI/MAXIS/CELCOM


(top up akan diberikan kepada anda setelah keahlian anda disahkan...hanya jika mendaftar under kitorang.... sila pastikan nama sponsor anda di bahagian atas kiri dalam link..)


berminat??? contact kitorang k....


JOM JOIN KITORANG!!!!


daftar lah under kami k :


ym:rihanna_cayang
www.myspacetunai.com/raihanna


ecah703@yahoo.com

www.myspacetunai.com/ecah703


norhidayah_j@yahoo.com
www.myspacetunai.com/dayah


izmichi_2cool@yahoo.com

www.myspacetunai.com/idzmihafiz


ikamarudin@jusco.com.my

www.myspacetunai.com/jutawankaya





Rai nak cerita pengalaman rai masuk myspacetunai nie..
Mula2 serius rai rasa tak percaya.
asyik fikir je... betul ke benda ni...
kalau aku kena tipu camana... habisla modal aku...
Tapi bila rai tengok modal dia hanya RM50 seumur hidup..
so rai rasa tak salah kalau rai nak mencuba...
at least rai bukan lah keluarkan modal sampai beribu2 kan...



Rai pun buat la strategy.
bila kita wat bisnes macam nie.. kita kena la bagi kepercayaan kat orang lain...
so rai nak kepastian la.betul ke duit ni akan masuk.
macamana rai nak yakinkan orang kalau rai sendiri tak dapat income lagi kan..
Rai ajak sorang kawan,papa and idzmi masuk dulu.
Rai nak make sure betul ke rai akan dapat komisen nie...
alhamdulillah kawan2...
2 hari rai join bisnes nie.. rai dah dapat RM45...
tu baru 2 hari? kalau sebulan?



21 JULY 2009 = ADMIN transfer RM45 cash ke dalam account rai.


sebab rai ada maybank2u. so leh nampak la duit tu masuk ke tak.
bukti dia ada kat bawah k...
korang leh tengok...
account maybank2u rai nie...
rai nye account memang 1513 0666 7892.
tak caya boleh check.

kalau nak tengok lebih jelas...
click gambar nie k...
tengok pada 21 JULY 2009 ada masuk RM 45 kan...




before tu rai dah dapat email dari maybank.. yang mengatakan ade transfer...



This is to inform you that MOHAMAD ZULFADLI BIN MOHA has transferred RM45
to your Maybank account for komisen on 07/21/09 20:17:49 via Maybank2u.com.

Please check your account balance.



time tu rasa nak lompat2 je..
setakat hari ni..rai dah dapat RM60...
so modal rai pun dah berbalik da kawan2...
memang serius takde penipuan k...


korang fikir2kan la k..
bukan susah pun benda nie...
just promote link je...
kalau korang minat nak masuk...
contact rai...
add rai kat ym
rihanna_cayang k..

rai akan terang satu2 sampai anda berjaya k



keistimewaan myspacetunai nie...

1. Kalau dlm masa 45 hari korang tak dapat cari orang langsung, myspacetunai akan letakkan 2 orang bawah korang secara percuma.. tapi 2 orang nie korang xkan dapat komisen la..

2. Ada lebih kurang 40 software yang korang boleh download secara percuma...

3. Sorang yang masuk... korang akan dapat komisen rm17
contoh korang dapat cari 15 orang kan join... so income korang...
RM17 x 15orang = RM 255 bersih
and kalau orang bwah korang pun dapat cari orang.. korang akan dapat duit juga di level 2 itu.. tapi sorang korang akan dapat RM7... so kalau orang bawah korang dapat cari 40 orang... so dapat la RM280.

4. kalau korang dah cari 3 orang je pun da berbalik da modal korang. tak rugi pape pun.. ringkasan...

apabila anda mendaftar sebagai ahli Myspace Tunai,anda akan mendapat link khas anda(url myspace tunai) contoh url myspacetunai anda ialah http://www.myspacetunai.com/usernameanda . Jika seseorang klik url anda ini.Dan orang itu menjadi ahli.Maka anda akan mendapat komisen RM15 setiap seorang yang menjadi ahli dibawah rangkaian anda.Dan anda akan mendapat komisen RM7 setiap orang yang menjadi ahli dibawah ahli level 1 anda.Tugas anda hanya promosikan link(url) anda sahaja.Lagi ramai yang klik link anda,lagi besar peluang pendapatan yang anda bakal dapat.Sistem Myspace Tunai dapat mengenal pasti sesiapa sahaja yang klik link anda.Maka,ia tidak jadi masalah untuk membayar komisen.


5. Duit yang dapat ni halal ke?

Myspace Tunai BUKAN skim cepat kaya, pelaburan internet HYIP atau saham amanah. Kita menjual produk yang cukup berguna jika anda hendak melancarkan bisnes internet dengan cara yang cepat dan mudah. Ianya halal kerana pendapatan anda bukan bergantung kepada nasib tetapi kerana usaha anda sendiri.

PERINGATAN:::

jangan tertipu dengan sejenis bisnes yang cuba meniru myspacetunai...

beware this webbie.


www.mycashclicks.webs.com


4 budak2 comel:

ZARA 札拉 said...

huhuhu~

semoga kamu berjaya sayang!

aku doakan kamu!

rizz said...

pakcik kayooo!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waduh2.

kaya dah niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bulanjewnya bilew dak cumil?

aiereast said...

woa.... rai join biznes, chaiyok2. tengok bisnesnya pun ada peluang gak sukses :-)