KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, July 27, 2009

BLOGGER YANG HEBAT BUAT KUIH...hik2..


Hehe..
selamat pagi kawan2...
tiba2 tertarik nak buat entry nie...



ni salah sorang daripada blogger yang telah mencuba resepi rai..
kuih sagu mata ikan...
hik2...



CLICK KAT SINI UNTUK TERUS KE RESEPI



apa yang menarik nya.. beliau adalah seorang lelaki tau!!....
fulamak...cayala!!!!
Tapi... kuih yang beliau buat lagi kemas tau dari kuih rai...
mesti wife + mak dia senyum lebar je kan makan kuih nie...
hik2...



Muka happy je ek??? hik2...




tambah2 menarik Muz siap suggestkan petua untuk kelapa tahan lebih lama dengan mengukusnya..
wah menarik nie..
boleh la rai praktik kan pasni....
nak bagi kuih tu tahan agy lama.. and kelapa tu tak basi ngan cepat.....











Kemaskan.... cun la kuih nya...





Jom singgah blog Muz yer.... rai selalu baca pasal kisah2 kehidupan dia ni... macam2 cerita menarik tau ada kat blog dia.... pasal life dia yang sgt2 best.. and rai suka baca cara penulisannya.... Thanx muz sebab sudi mencuba yer... tahniah sebab menjadi... Nanti kalau ada resepi2 baru.. share ngan rai k...



CLICK KAT SINI UNTUK TERUS KE BLOG MUZ




11 budak2 comel:

asna cute said...

Kuih sagu... yumm yumm~

ZARA 札拉 said...

wah!

siap buat lagi tu..harus ku cuba nanti..ihiks..oh, kuih kegemaran~ nyummy!!

khaLifah feDi said...

eh bloger chilabey arr !!!

miss hirose said...

eeee sedapnye...
rai bleh komersialkn resepi2 ni..
bleh jd partime chef..
hehehe

ChiLaBaey's said...

Makk Aiii Rai... Tak payahlah buat entry pasal saya buat kuih... segan giler ni... kuih dah menjadi kiranye dah oklah tu, takyahlah puji2 dalam entry Rai... Malu sioot... hehehe... apa2 pun thanks buat entry pasal Muz hari ni... Aduuii malunye... :p

rizz said...

cedapnyaa kuehhhhhhhhhhhhh

<< s| tED| >> said...

aku suka gila kuih ni.. tapi susah nak jumpa.. kat psr malam pun x de :(

ChekguSekolah said...

nie antara my feveret kueh..

huhuhuboleh buat jugak neh..

messyremo said...

itu kueh faberet aku tu~~

aku mau~~

triple x malaya said...

gua nak rase boleh...tapi dengan air tangan lu yang buat la..

Raihanna said...

Asna:

hehe..nyum2 ek asna...

Zara:

owh.kuih kegemaran zara ke?? rai pun suka kuih nie..

KF:

a'a blogger chilabaey la...

miss hirose:

hehehe..part time ek? rai suka masak2 nie... dlu nak amek course nie tapi ayah x bagi pulok :(

Chilabaey:

ala..ape nak disegankan..
bangga tau lelaki pandai wat kuih...
hik2...
senyum je isteri kat umah :)

rizz:

a'a riz...cedapppppp

ted:

kat pasar malam xde jual ek?
tapi bazar ramadhan selalu adekan???

chekgu sekolah:

owh..suke jugak ek kuih nie??sedapkan??

messyremo:

meh2..datang amek yer...
hik2

triple x??

alamak nak air tangan camano???
hik2..
guna air semayang leh ke..
hik2