KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Thursday, July 30, 2009

Kisah dating K.A.M.I and SUPRISE APE EK?? hik2


dating je tak sudah2 ek...haha...
yerla.. lagi berapa hari je nak balik sana...
bila lagi nak spent masa sama2 lagi...
and semalam rai dapat berita agak mengejut la...
kebetulan sama!!!!!
hari idzmi lapor diri kat tempat kerja baru sama dengan hari rai lapor diri practical!!!
haha...
berjanji ek???


Start 3 august sampai 9 august dia diberikan cuti...
so 10 august nie idzmi dah start draft...
Tahniah yer abang... semoga success di masa akan datang...
tapi rasanya lum boleh beritahu lagi dia draft ke mana and position apa...
hehe.rahsia....
rai lak buat practical kat hospital kajang hari yang sama dia lapor diri...



isk2...
cepat nya masa berlalu....
tolongla..
saya tak nak balik!!!!
lepas ni nak tunggu setahun lagi baru balik sini..
pergh...
menderita tu!
wawawa...


Actually... dah lama rai rasa nak bagi something kat dia...
yerla... rai tengok idzmi dah lama tak pakai jam...
dari dlu..katanya jam dia rosak...
so daripada kat moscow dulu.. rai dah start saving and kumpul duit nak belikan jam untuk dia...
hik2..
yerla... rai kan student agy...
so menabung la sket2...
hik2....


sorry abang curi gambar dari blog abang....
hehehhe...

http://www.izmichi.blogspot.com





Inila jam yang rai hadiahkan kat si dia... hik2... camana... cantik ke... isk2.. rai tatau la camana nak pilih jam untuk orang lelaki..sebab idzmi kata dia tak suka jam besi2... berat.. so rai rasa better kasi yang kulit kot...actually hadiah nie sempena dia dapat draft tempat kerja baru..and secara tak langsung hadiah becoming birthday dia juga la.wakakakakka....




Hik2.. hope abang suka yerp...



sorry nothing special...




hik2.. nanti pakai jam nie.. ingat la daku sentiasa bersama kamo yerp... jauh dimata dekat dihati...hik2




Ok.. kalau dating je rasa nak makan banyak2.. hahaha... kitorang nie hantu sushi... hahaha... kalau sekali ngadap sushi... mau buncit perut masing2... hahaha... tengok jela makanan2 yang kitorang makan.. banyak betul. terik perut dibuatnya... tak payah la nak cover2 tarik nafas. hahaha.







































Ha..pastu sambung lak makan cake.amek ko.selamat menternak lemak.biar ropol2 lemak cam langsir yerp...



choc moist cake and classic cheese cake.




watermelon juice + green apple kasturi



Dan last sekali...
i got a suprise from him jugak!!!!!!
Ya allah.serius terkejut sangat2...
thanx abang ngan lovely handbag + shoes tu.......
rai memang suka sangat2 colour pink!!!!!
and macam tau2 je saiz kaki rai 5..
hik2..thanx sangat2...
love u sayang!




Saya suka sangat2!





Pink is my favourite colour...





Thank u so much sayang..muah2.





Doakan kebahagiaan kami yerp... saya sayangkan dia sangat2.


14 budak2 comel:

ИДЗМИ РАИХАHА@izmichi said...

bby thankx for everythings... abg hargai sgt2 adiah jam tu. abg jnji akn pkai smpi bile2 k syg. jam tu bagaikn bby sentiasa di sisi abg k syg. rndu lak nk mkn same2 ngan syg. hehehe bby!! abg kempunan sushi laaaaa!!!! wawawawa mggu ni kt jmpe g mkn sushi agy ek? Lapo! Lapo! Lapo! :-b

Raihanna said...

Abang sayang:

hehe.. tol ke sayang.sorry la..nothing special.tatau la nak bagi sayang ape.. hik2... hope sayang suka k...
eeeeeeeee dia nie..dah kena demam sushi plak2.. ok2.. nanti kita jmpe makan sushi lagi k. makan sampai kembung2. haha
lebiu memichi.

ChiLaBaey's said...

Wahh dah macam chatting berdua dah ye... romantiknyelah korang ni... semoga panjang umur dah dipercepatkan bina masjid... nak masjid yang ada aircond tau... :)

Raihanna said...

Chilabaeys:

hik2..
chatting kat sini la plak ek..
hahaha...
tula..
nak webcam asyik sekat2 je..
alamak..
tu lambat agy tu..
rai study pun tak habis lagi nih..
adeyh2...
ooo masjid nak aircond ek?
hik2..
leh2.. tapi awak sponsor leh kan..
hik2

iqafi said...

rai..kite ni beza tau...ika ni,asal kuar dating je..mesti kenyang...huhu..
tah nape..

sampai siDia tu majuk2,ckp ika tanak mkn ngn dia..heeee

~ceRRy beRRy~ said...

psssttt rai..
cantik r kasut...
hehehe.. :)

aza said...

huhu...ceweeeettt n shomel je korang ni.. huhu
semoga kekal bahagia ke akhir hayat

asna cute said...

huhuhuhuhuhuhuhu =((

raiiii~~~
asal asna tetiba rasa jelez nie!!!
huhu xbest yea.. nak jugak nak jugak haha =p *gediks sikit~

Hehe rai tau? smlm ptg baru asna plan ngan my dear nak ajk mkn kat shushi king KLCC sbb asna tak pernah lagi makn shushi kat kedai kalau tapau2 tue tau le... jelez jgak nie~

HUooo =O handbag and kasut!!
huhu asna kena pose shopping lor~ huhu tak suke yea. Kot My dear hadiah kan jugak pun best gak kan hehe brg free~~ kih kih kih ;)

ZARA 札拉 said...

Ihiks~

Syoknya!!

Cik Abg idzmi~ sila jaga elok2 present itu (eh, napa zara plak warning dia? hahahaha~)

btw, Rai suka sushi gaks? bleh masuk line-up Zara ni~ hehehe~

semoga bahagia dan ceria selalu korg berdua! kawin sila jemput zara eks?

messyremo said...

argh..tidakk..

fossil tu..

makan sushi nnt ajakla aku sekali..

leh tumpang makn..hehe

r0sCha said...

weeeee~
abesh la pasni...
dua2 'bina' bdn..muhahahaaa

p/s----> chanteq jam kam0 bg tuh..klu sy ma0 beli,mamp0s nk mmpu...muahahaa,...tnggu hantaran nnt la bru bg mhl cm gituh..huhuu =)

rizz said...

shntekk r ksut bruu

<< s| tED| >> said...

so sweet. semoga kamu berdua bahagia selamanya...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

waaaa.

rai, nak jam jugakkkkk

huwaaa. jam lolly dah kertu.

mahu!