KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Tuesday, July 14, 2009

AWAS CITER 18SX.. DEWASA SAHAJA!!



Hari nie dah 14 jam rai belajar memandu..
hik2...
esok tinggal lagi 2 jam je!!!


Align Center
then abeh dah. hihihi.
pastu kena tunggu test JPJ 4 ogos ini...



actually dah 3 hari rai menderita la...
rai kena allergic!!!
actually dah selalu gak kena allergic...
tapi kali ni teruk betul la rai kena...
salah makan apa entah ni...
habis naik ruam2 dekat kaki and tangan...
gatal2 tak boleh nak cakap k..
gatal gila.
rasa macam nak menangis je.
bila garu2 tu cam tak ingat je...



hurmm...
selalu amek ubat anti-histamine..
tapi ubat tu rai lupa bawak balik..
ape lagi.rasa macam nak meraung la.
sebab ubat jenis tu je leh wat rai cepat baik.



so mama bawa la rai ke clinic bila tengok dah jadi makin teruk.
sampai kat dalam.
doctor kata maybe rai allergic certain ayam yang di inject dengan antibiotic.
wawawa.. so camana?



"i will give u an injection" kata doctor lagi..

isk2...

"ok... u leh baring sekarang..."


WHAT?????


kenapa perlu baring2 nie...


tolong... jangan kata daku kena inject kat montot...



ish2.. dah besar la... umur saya 22. saya single lagi... ops. single kah.. tipu ek.. haha
wawawa..jangan la... pls2...



yer... sila la terima hakikat mmg daku perlu di inject kat montot...



"mama2... cuba tengok... along pakai spende lawa ke tak hari nie" bisik rai kepada mama



"ish budak nie... hahaha.. sempat agy tanya camni..."



"haha.. yerla... kang kot getah spende longgar ke... renda2 koyak ke.. malu la along..."


ok...seb baik pakai spende lawa. so wat muka pasrah....
baring.. then FULAMAK.... gila sedap kena inject.
wawawaa..........
gila sakit tau tak!!!!!
apa jenis tangan doctor ntah kasar camni....
ingat COCOK SATE ke...
adoi2....
musnah kah montot ku....


isk2.. sakit2... wawawa.. nanti kalau rai ada patients..
nak mo la seksa diorang camni...
gile la cocok kasar...
cam nak sumpit kijang dalam hutan plak dibuatnya...
oh doctor.. tiada kah rasa belas kasihan terhadap ku...
cubela cocok ngan berhemah / lemah gemalai sket...
adoi2...
lebam seyh. sakit lak tu nak duduk.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....




P/s: actually hati rai tengah sedih sangat2 la. cuba untuk tersenyum. just because i'm not crying... doesn't mean i'm okay.tolong someone..ceriakan hidup rai.





6 budak2 comel:

ZARA 札拉 said...

alahai Rai syg~

jgn sedih2 dear..tabahkan hati ya? aduyai..kat montot tu~ mesti tak bleh tahan kesakitannya~

atok said...

haha kat c2 kurg saket berbanding kat lengan taw.
so ade kebaikannye.
gaha

Caynie De said...

jadilah doktor yg penuh prihatin dgn patient d kemudian ari..hihih...amen

miss hirose said...

hehehe
adui cian nye tgk rai..
xpe2 kuatkn drimu..

ChiLaBaey's said...

Kalau macam tu kenalah makan ayam kampung, liat2 sikit tapi sedap..... Makan ubat, jangan tak makan.... seronok pulang ke Malaysia.... banyak aktiviti yang dijalankan... bagus... bagus... bagus....

Luth Textile said...

ok what kt montot..kalo enjet kt tgn, lagi la sakit..