KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, July 27, 2009

PICNIC NGAN TERSAYANG. hik2


Hehe...
Sape someone yang ikut rai picnic tu ek?
ngeh2...
Sape lagi kalau bukan buah hati saya..
ekekeke...
Actually Mama + papa rai ajak Idzmi sekeluarga picnic...
tapi auntie and uncle ada hal penting pula hujung minggu nie...
walaupun tak pat datang...
auntie sempat kirimkan rendang ayam yang istimewa untuk kitorang!
masey auntie.
so Idzmi and adiknya, ika je la dapat datang...
adik idzmi agy sorang iskandar pun xpat dtg...
Happy sangat2 spent masa same2...
hik2.




Yela,mama n papa pun dah kenal idzmi and ika dari kecik2 dlu..
so takde rasa segan agy kot..
hehehe...
mula2 kitorang makan dlu.
after makan masing2 dah mula tak sabar nak cecah kaki kat air.
mula cecah kaki je kunun2..
last2 terjun teros tak nak naik2 darat dah.hehe








Air terjun Ulu Bendul N. sembilan...




Budak tembikai tengah nyenyak tido... shhhhh..




Siakap bakar...




Papa khusyuk bakar ikan...



Siakap bakar cicah air asam....




Papa sengih2. goreng daging kambing pulok..



Orang kuat di sebalik tabir...







Kerang bakar...



Mama ngan idzmi lumba makan kerang.haha.







Budak tembikai yang saya sayang




Ika sungguh2 nampak...



Mimi nie memang.ngan sape2 pun dia cepat mesra.



abanglang ngah baca topik hangat kat paper.



Muka masing2 dah kelaparan tunggu mama goreng sosej.



Makan2 jangan tak makan.




haha. tolong jangan tak tolong.



Budak 2 orang ni memang mandi tak ingat dunia.



Santai.hehe



dah la weyh. jom la balik!



Susah betul nak ajak diorg nie balik. mandi sampai kecut2 tangan.



Dah nak balik da nie...















16 budak2 comel:

ChiLaBaey's said...

Wah Rai seronoknye picnic ramai2.... Yang best sekali bila ada yang tersayang joint sekali.... Tapi si abang kena kerje lebihlah time ni... hehehe.... senyum selalu macam selalu ye... :)

LimeLoLLipop said...

uits...sonok nampak...
rai!! comel je baju tembikai mimi tu..
yang saiz besar nye ade x?? hehe

Raihanna said...

Muz:

hehehe...
tu la..seronok kan picnic ramai3...
hehe..
baik..
rai akan senyum selalu yerp...
tapi kali nie nak soh muz wat kuih banyak2... hik2..

LimeLollipop:

hehehe... tu la..
rai jumpa baju tu ritu terus belikan untuk mimi...
suka dia pakai...comel kan baju tu..
yang besar ek?
yang saiz mimi pakai tu saiz dak umur 2 taun.
ada smpai saiz 4 tahun..
ekekkeke

ChiLaBaey's said...

Ok juga... Sifu punya pasal saya akan buat... hehehe... bila tahun saya tak tahu... :p

IxoR@ said...

Happynya rasa picnic ramai2 dgn yg tersayang pulak tu....

Hari bahagia bila lgi....?

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..
cam best jek tmpat tuh rai klu g picnic...
eh2...
comeynyeee mimi~!!!
ifa nk culik~!!!!!!

asna cute said...

Fuhyooo!! best giler!
nasib baik asna dah pegi mandi air terjun gak last saturday.. kot tak.. melopong ja mulut asna tgk air sungai tue heheheh =))

miss hirose said...

hehehe..
rai sonoknye tgk korg ni picnic..
syoknyeeee..
byk makanan!!!!!
xtahan tgk..kekekeke

rai msti kene amik gambo
manyak2 nti bleh wat kenangan
nti bile rai rindukan..hehe

iqafi said...

wah..baiknye idzmi tu ngn family mentua..jeles ni

hehe..mata mimi tu bulatttt..tp asal mata rai agak sepet ye? hikhik

rizz said...

bestnyaa!! siap mkn ikan lg tuh perghhhh

muhammad_msa said...

warghhh!! little melon girl. comel3. kim slm kt dia. :->

KhairiL's said...

bestnya sempat dating skali

ChekguSekolah said...

Ibu mithali dengan anak-anak..

anak lakinya siap berdoa lagi..
hehehe

LimeLoLLipop said...

baju tu saiz untuk budak umor 22 tahun xde ke???

wahahahaha....

khaLifah feDi said...

Rai....cume nk cakap..face both of uols is same..!!!

ZARA 札拉 said...

mak aii!

sangat bahagia kamu syg!


pewiit~~