KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, August 3, 2009

Esok Test JpJ tapi masih berangan2.


esok test JPJ...
dalam hati rai banyak berdoa..
antara doa2 yang di pinta...

1. Jangan kereta yang daku bawak tu terlompat2 lagi macam kangaroo kat traffic light

2. Jangan la daku gelabah tiba2 sampai kereta tu tersemput2 macam kena asma

3. Hope semua nya berjalan dengan lancar

4. Harap2 encik JPJ yang mengetest daku itu baik and mudah pass kalau dapat yang hensem lagi semangat ku kobar2 nak bawak kereta wakakakakaka..... abang,ampun!

5. Jangan la daku masuk line lain masa kat roundabout. takpun berpusing2 tak henti2 kat situ..wakakakaaka


ok lah.
nak berangan sat.
berangan je budak nie..lesen P pun tak dapat lagi.
takpela..
apa salahnya nak jadi mat jenin..hik2...


Mazda RX8




Nissan Skyline



Antara kereta2 yang rai suka sangat2... haha.. adeyh2.. tapi entah zaman bila la mimpi leh jadi kenyataan kan.. pe leh buat.teruskan la berangan je...



P/s: kawan2 doaakan rai esok lulus ek.. rai takot la sebenarnya...


15 budak2 comel:

ZARA 札拉 said...

dak rai!!

sila dapatkan rehat yg cukup syg!

good luck!

hugs! moga2 rai kuat..rai tabah!

hoyeah!!

zara mau lancer or skyline satu please!

DIK AN said...

Semoga lulus dengan best-nya!

ChiLaBaey's said...

Selamat menjalani exam JPJ.... Saya doakan agar Rai lulus dengan cemerlangnye... Selamat berjaya... :)

~ceRRy beRRy~ said...

gud luck rai (^^,)

all the best ya~~!!
wahhh..kete2 yg rai minat sumenye jns sporty...
ni yg rasa cam nk tumpang nih..
mst glemer atas jln raya nnti...
hehehe..

Ynn. said...

gud luck rai, wkakaka :P parking tu msuk betul2 tau nnt telanggar besi die suruh gett outt :P

btw ynn nye test myb x smpat la cz mnggu dpn dh kene msuk unisel balik :(

miss hirose said...

hehe..relek rai..
tenangkan pkran..
jgn gabra2..
control cute..

chaiyuk2 rai!!!!

asna cute said...

Raii!!!
mcm ne?? okey dah lulus tak??

<< s| tED| >> said...

rai apa keputusannya..?? adakah abag JPJ atau Pakcik JPJ yg mentry testkan kamu???
cepat ! Bagi jawapan!

orkedanza said...

gud luck rai!

Precious said...

good luck! Jangan takut eh! You can do it! lalalaaa ...

azalea said...

takpe i know u can do it.. take it easy... upsss dah terlepas hari.. so camne rai .. hows ur praktikal n test JPJ...

rizz said...

wahh mletop taste kete sume kann

triple x malaya said...

yakin boleh....

missdiya84 said...

boleh lulus punye..dun worry lah..nyit2 sket mate kat jpj tuh huhu

cikgu eja said...

mcm mane adik rai?
okay tak ujian