KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Thursday, August 6, 2009

Alhamdulillah... saya lulus.. hik2

Align Center

Alhamdulillah.. rai DAH LULUS TEST JPJ!!!!!
berakhir sudah penderitaan ku selama nie...
muahahahhahaah....
rai dapat Enchik JPJ yang hensem..macam arnold susah nak eja
nasib baik dia baik and tak strict.
siap bagi tau pe perlu buat and alertkan langkah2 seterusnya.
hahaha...
antara komen2 nya...


"awak nie... SLOW sket.. jangan laju2..... kat corner pun nak tekan minyak ke, ya allah... macam litar sepang lak ek... "

"kawalan stereng awak ok.. tapi awak nie takut2 je nak masuk kat roundabout... kena yakin,jangan gelabah"

"Balance kan minyak and clutch betul2.. takde la kereta semput2.."

semput2 pulak ek.. haha..

masey encik! haha


Nak tunggu Lesen P keluar lambat nya....
Mungkin Selasa depan baru leh dapat...
Tapi..
jgn shhhh jgn bitau sape2 ek...
even lom dapat lesen agy...
Rai dah jadi driver kat umah da sekarang!!!!
semalam dah lekatkan sticker P kat depan and belakang kete mama.



Petang semalam rai beranikan diri...
gi IOI mall sorang2..mula2 gi gunting rambut....
hik2...
rambut baru macam tudung periuk je rai rasa.. haha...




masa nak amek ticket parking tu memalukan!!!
wawawawa...
rai tak dapat nak balancekan kereta tu supaya dekat sikit ngan tempat amek ticket parking tu..
apos agy..tergigil2 la tangan rai nak mencuit2 ticket parking yang kuar tak sampai tu...
wawawawa..
malu2...
so tak sampai jugak...
terpaksa la rai keluar dari pintu kereta then amek ticket tu!!!
sengal2.. wawawawa MALU!!!!
takpe2 rai... cover malu la tu!!! wakakaka



muahahaha..
then p jusco lak...
sebab nak beli siap2 barang2 untuk balik ke moscow.
beli barang2 dapur stok setaun punya..
kat sana susah nak dapatkan rempah2 and macam2 agy barang dapur...
pastu bila dah beli banyak2 tatau leh muat ke tak kat dalam beg nanti..
so alternatif kedua poskan barang2 tersebut ke sana melalui sea mail.
haha.
jimat and tak memberatkan beg.haha....












adeyh2...pastu..
malam tadi hantar adik2 ngaji..
mama kata mama nak suruh rai berani sket atas jalan..
and nak biasakan jalan siang2 and jalan malam...
tapi biasela budak baru terkial2 lagi..
Masa kat traffic light malam tadi.. rai kat depan sekali tau..
sekali ENJIN MATI!!!!!!!!!!!!!!
Pon2 Pin2.. yang hon mcm nak jual aiskrim
hon macam marah sangat.kalah ambulans
sengal
GilAAAAAAAAAAAa!!! sume orang marah rai....
kambing betol!!!!!









diorang nie..sabar la.. eeeeee...benci betul la...
ni yang trauma nie..haha.
wakakakakaka....
lantak la korang..
x nampak ke orang tampal lesen P..
P membawa maksud Perhatian,Perlukan kesabaran, PERLUKAN KASIH SAYANG... peringatan..
wakkakakakaka....


yang rai bengangnya...
adik rai si airul tu siap ngadu2 kat papa and mama...


"airol dah besar nanti takut la nak bawak kereta..nanti jadi macam along... takut la airol papa...macam susah je nak bawak kereta... nanti terbenti2 kat traffic light..."



eeeeee..
diam la budak kecik...
kamo tatau pape!!!
eeeeeeeeee...



owh pasal practical pulak?
start 10 august ni...
rai tak jadi sewa umah.
papa tu r risau2 pulak pasal rai.
papa soh berulang je drive dari umah..
sob2..
doakan rai...
hik2


20 budak2 comel:

ZARA 札拉 said...

hehehe~

tahniah syg!

phewit~

pasni boleh drift plak ye?

join zara..hehehe~

mak ai, tu barang kamu sorg ke syg? hehehe~ stok sungguh tu..

http://shafaza-zara.blogspot.com/2009/08/mahu-memenangi-iphone-3gs.html

miss hirose said...

yeah!!!!!
rai da bejaya..hurey!!!
pasni leh la kite drift ek..hehe

waaaa byk btul brg rai..
sampi da xmuat da..
ssh ek nk dpt rempah cm kt cni kn..
xpe2 rai da de byk stok..

~ceRRy beRRy~ said...

hehe...rambut bru rai mcm baby doll..
ada sket2 mcm mimi..
cumel :D

[z@ck] said...

hai..
kira ok la 2brani bw kt jalan raya dah..
me da nak tukar lesen competent da..
but br drive x smpi spuluh kali..
huhuhu

aRi sHu said...

rai congrats..bgus dah boleh bwk terus keta tu..time i dlu jgn hrp my dad nak lepas kn i drive sorg..hukhuk..

byk nya stok mknn rai..hehe..

Ynn. said...

rai mane aci, ynn belum test lg HAHA nsib baik la dpt yg hensem mcm arnold susah nk eja kn? hihi wah dh siap bwk pegi ioi mall :P

rizz said...

byyee sopink

pWiNcEz_pRiYa said...

tahniah siz...

lepz nie leh ar tumpang klau dpt tempat practical samer..

hehex..:)
tc..:)

asna cute said...

Wah bagus ada keberanian tul..
asna sejak dapt lesen P and full
boly bilang jer berapa kali bwk kete haha =p

sbb abah asna suke takut2 kan asna biler bwk kete huhu =(

Pastu sekrg sibuk menjelez kat org2 yg dah berani bwk kete huhu~

azalea said...

tahniah...nnti drive ke kajang tu ari2 ya.. jalan jem kat situ

ummu_hanis said...

tahniah rai.

<< s| tED| >> said...

ekekkeke.. tahniah rai!! akhirnya...

banyak beli barang.. mcm nak buat kenduri kawen jek.. ekekke

comel rambut mcm tu!! :P

MJ WORLD said...

Rai.. congrats to U.... pasni bleh bawak akak jln2 hehe

tu IOI mall kat mana ekkk... Klu kt puchong my brother keja situ, Jusco.

Balik Moscow jgn lupa update selalu k...

NORHANIDA YAHYA said...

rai...
tahniah..
dah lulus pon...
banyak gile shopping barang??

drive hati2 ye...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wahhhh moscowwwwww.


nak itooooooooott tau ngak?

ChiLaBaey's said...

Tahniah diucapkan.... Jadi lepas ni kenalah berhati2 sebab nanti potong merid... hehehe... :) Tahniah sekali lagi....

messyremo said...

hehe...

bese la tu~~

nnt dah terer,sebelah mate jer bwak..haha

Tfaaaaaa said...

hehe..congrats raiiii :)

cikgu eja said...

tahniah... :)
lepas lulus jangan lupa drive elok..
P lagi tuu jaga dgn saman nanti hehe

r0sCha said...

weeeeee~
rai agy advance dr sy...
dah menjinakkan diri ngn jln raya...
ntah2 kt m0scow nnt,kam0 beli kete..
nk drift kt sne..
huhuuu =)

p/s---> manyak giler kam0 sh0pping..mang kaki sh0pping ah kam0 nih.x disangkal agy.. =)