KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Sunday, August 16, 2009

ada orang mengidam!! saya la tu..

Hari nie rai pergi bacaan yassin and tahlil kat rumah kawan adik rai
kat ampang...
kami pergi sekeluarga...


ngan anak patung....




budak sepet yang banyak keletah...
















Malam tadi gaduh ngada2 ngan idzmi..wakakakkaaka




Idzmi: CHIBI MARUKO CHAN!!!! mane nie?? terlelap ke???dah la... dah berapa hari tak layan abang kat webcam!


Rai: eeeeeeee... geramnye!!!!



korang nak tau tak chibi maruko chan tu ape menatang nye???





Nie la makhluknye??? tak ke rasa nak sekeyh je budak nie!!! DUSH2..


dia panggil daku camtu sebab muka kartun tu bulat and then rambut macam mangkuk....
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...


Idzmi: nape nie yayang?? asyik angin je... nak period ke???
muahahahha..abang da agak abang mangsa hangin yayang jap gy nie.. tatot2..


Rai: yerla... rasa nak marah je nie.. tau tak orang tengah marah nie...


Idzmi: ape sebab marah2??


Rai: tu la masalahnya... tatau nape rasa marah...wakakakakkaka...


Idzmi: nie mesti banyak tengok orang bersalin nie.. tension kot.. haha...


Rai: haha.. banyak la abang.


Idzmi: ish2.. nanti kalau dah kahwin.. bby pregnant nanti mesti lagi kuat marah2 kan... abang dengar nanti perempuan pregnant nie mengidam macam2.. jangan mintak bukan2 sudah... dengar cite ade mintak kijang jantan bunting la.. wakaka.. mane nak carik tu?? mati hidup semula pun tak jumpa!! kalau bby mengidam pe ek agak2nya.. abg cari skrg jela..senang sket..


Rai: ish dia nie... kawin pun belum. ke situ pulak merepeknya... takkan la leh nak mengidam kena carik skrg... ok2 la..kalau daku mengidam... nak MAKAN DAGING DORAEMON SALAI boleh tak??




Idzmi: wawawawa..MANA ABG NAK CARIK?????







P/s: lain kali jangan tanya soalan bukan2.



18 budak2 comel:

messyremo said...

doremon salai?

pergh..selera tinggi..haha

dan amat2 mustahil..

bagus gak jawab cmtu~~

Ynn. said...

hahaha comel je rai dgn idzmi tauu. jeles ynn +_____________+ hihi btw menigidam kijang jantan bunting ade heh?

miss hirose said...

waaa mcm sedap je daging doraemon salai..tetibe je terliur ni..hehehe
eee cumel la mimi..geram tgk pp die..

iza iziana hasan said...

giler la mengidam benda yg x kan dapat...
hahhahhaha

asna cute said...

hehhe gado manje~
auuwwww =))

azalea said...

mana cik abg izdmi awak nk cari doraemon tu.. kene g jepun ke?heheheh nnti tak sedih kena tinggal abg awak nk g cari doraemon.. heheheh

~ceRRy beRRy~ said...

aduhai...
geram btol la tgk mimi tuh..
sbb die suke tol posing depan camera kan..hehehe..

waahhh..gado2 sayang ek! hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

raiQuh yg cumil kiut jelita.

ahwah. kembang idung rai bace? lalalla

kalu lol, lol nak mintak semangkuk hati belalang. wat paprik. apakah?

haghag=)

<< s| tED| >> said...

ha ha ha ha.. comel lah katun yg rambut macam mangkuk tu.. comel lagi kamu.. sila belanja saya makan eskrim coklat :P

mAr@ZiEy said...

Alahai..tomey yer dia posing..cam doraemon je..hehe

[z@ck] said...

hahaha..
lawak la korang ni..
my teacher ngidam minyak petrol..
terpksa hubby dia kasi minum skit..
lg teruk kan..
=P

Paan Tanpa Adik said...

Kim salam kat dak kecit tu. Cakap kat dia, Abang An tunggu...


Pervert? No laaa....hahahahaha!

r0sCha said...

weeeee~
saje je eyh gad02 manje???
ni yg wt sy jelesh nie..
hehehee...

LimeLoLLipop said...

doremon salai???
wahahahaha...

khaLifah feDi said...

doraemon salai..hehehe mcm2 kamu nie rai..

iqafi said...

terer la idzmi ni..
mmg maruko chan tu mcm muka rai..hehehe

ummu_hanis said...

rai sgt comel bertudung.
selamat berpuasa utk rai sekeluarga dan bakal keluarga. hihi.

ChiLaBaey's said...

Comel macam akaknye... Tapi cumel lagi Rai.... hehehe... ni yang buat si abg marah ni.... :)