KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Wednesday, September 30, 2009

Happy birthday dua2 buah hati ku,




Actually entry kali nie dah agak basi..
oleh sebab terlalu busy sampai lupa nak update...
muahahahaha...



ok lah.straight to da point...
rai nak wish....



Happy birthday yang ke 42 kat mama rai!!!
12th SEPTEMBER 2009
moga panjang umur murah rezeki..
love u mama!




and Happy Birthday yang ke-22 buat abang ku cayang.
24th SEPTEMBER 2009
moga dipanjangkan umur dan
moga rezeki abang tahun nie bertambah2...
(nanti leh belanja daku.. kan2..kan2? muahaha)






Sorry tak pat celebrate bezday same2 coz kita jauh.isk2.
tapi ritu da bagi abg present awal2 kan.
hope abg sukaaaaaaaaaaa....
hik2...



"happy bezday abg..moga panjang umur and dimurahkan rezeki.. and moga jodoh kita berpanjangan...."


"mane hadiah abg?


"kan ritu dah bagi siap2...eeeeeeeeeeee"


"mane ci. tu awal. bby,cake abang mane..abg nak cheese cake yg bby wat..."


"k, nnti bby beli muffin pastu cucuk satu lilin k.. ckupleeeeeee"


"eeeeee..kedekut nyeeeeeeeeeeeeeee"



"hahaha... yela... kan best kalau leh celebrate same2.. moga hubungan kita kekal sampai bila2... janji setia tau.hik2.yang penting, jangan cuci mata kat perempuan lain k. kalau tak daku sumpah abg... satu kali cuci mata.satu jerawat tumbuh kat muka. so tiap2 ari kat webcam daku akan check k muka abg tuuuu... muahahahahahaha.... "


"eeeee..dah la.behtu kalau abg tumbuh jerawat sebab perubahan hormon cmne lak???"


"elelelele... tu bukan alasan... abang tu bukan ade cuti uzur pulak cam pompuan nak berubah2 hormon...ha tgk tu... nape de sebijik jerawat mak joyah kat pipi abg tuuuuuu???? abg cuci mata kat sape je tadi nie???"


"eeeee..yang satu jerawat nie sebab cuci mata kat bby sorang jelaaaaaaaaaaaaa......."


"muahahaha..seb baik.. kekalkan jerawat nan satu itu.muahahahaha!"



*rindu nak gado2 ngan kamo sebenarnya. hik2.


salam sayang.muahx.

3 budak2 comel:

ZARA 札拉 said...

hehehe~

sangat muda mama kamu!

happy birthday gak buat dia~

utk idzmi itu, birthday juga~

=)

miss hirose said...

hahaha..klaka la rai..
happy birthday jugak wat org2 yg
kamu syg tuh..
mak rai cantikla..
semoga hubungan korg berdua berkekalan selamanya..

Uruchimaru @ kf said...

hepy besday to both of us ea..!!!