KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Friday, September 4, 2009

Dia yang kurindukan + perasmian kapal selam yg pertama


Tak sampai seminggu dah rindu.
biar betik
haish.
dush2.
sekeyh sket pala nie...
bior benjol2 macam kepala shin chan kena ketuk ngan mama dia
Haish.. si dia asyik busy ngan kerja je skrg..
sob2...










Kadang2 senyum sowang2 bila ingat balik kenangan lama.
hik2.
yang paling ku ingat...


1. Idzmi nie sayang kete melampau2. cuci bape kali ntah seminggu. hehe.. so masa rai bawak kete dia.... saje je langgar lopak2 air. sangat seronok tengok dia meroyan2.haha. muka jahat la tu....



2. Rai pernah langgar lubang de lopak air masa hujan lebat gila2... abeh bumper depan patah. pastu bumper tu berkecai kena langgar kete lain.. wakakakakkaka... ampuuuuuuuuuuuuuunnnn abg.. mesti tu menjadi IGAUAN NGERI bagi abgkan.haha. cowi ye sayang. sape soh bagi orang baru dapat lesen P bawak.. kih2. and sape soh pasang bumper rendah2... ingat jalan raya lembut macam cake ke


3. Masa membeli juadah berbuka kat bazar kg.baru, k.l. terpaksa berbuka dalam kereta sebab dah masuk waktu... kitorang beli air yang kat dalam plastic... pastu...... isk2... wawawa! air yang rai pegang terlepas kena carpet kat bawah kerusi... sob2.. sure abang nanges2 air mata darah time nie kan.hik2.

bila tanya...

"isk2... muka memang seposen sedih gila time nie abang,abang marah ke??sorry..siyes tak sengaja...maybe abg jual air tadi tak ikat tol2 plastic tu..."


"Takpelaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... abang Tak Marah Pooooooooooooooooooooooooon"


gulp!!! telan air liur bergelen2 dalam tekak
amboi...Panjangnya poooooooooooooooooooooooon dia....
kalah HON apek jual aiskrim

sekian mekasey.daku faham nada demikian.

haha.





4. Rindu nak makan same2 ngan dia. kitorang ni HANTU SUSHI. and kalau makan macam selera rimau. aummm2. Berpuluh2 sushi pun kitorang leh tibai.










5. And idzmi nie leh dikatakan rajin orangnya... (abang sila belanja daku. puji2 macam ni bukan free) muahahaha. paling geram masa dia nak menolong buat kuih!!!!!!!! eeeeee.. tengok jela picture2 bawah nie... ZASSSSS








haha.. time nie kitorang sibuk buat kuih pulut inti+ tauhu sumbat and macam2 kuih untuk dijual..... kuih idzmi dah jadi mekar sejambak dah dia buat.... hehe.. tapi syukur sebab at least dia ada rasa nak tolong right.. keh2..


hehe.. so sekarang nie... nak lepaskan windu... webcam jela caranya.... muahahaha




Selalu webcam sampai masing2 terlelap...wakaka..

Masey abang sebab tak terkejut melihat daku tido! Mane tau kot2 air liur meleleh2 ke... Tidur ternganga ke.... Berdengkur jangan cakap la... keh2. music rock and roll lagik.

Masa mula2 bercinta masa tengah hangat masing2 depan webcam kemain lagi jaga penampilan... yang daku nie siap la mekap2 bagai even nak tido! pastu idzmi lak siap bubuh gel rambut.rambut cacak2... kalau cicak jatuh atas rambut dia sure mati terbelah dua kunun2 nak tackle2 la tu.keh2.


HUH! pas dah lame bercintan cintun. masing2 nya rambut depan webcam macam SINGA IKLAN KODOMO LION JE. menggerbang. guna jari pun tak boleh.




Idzmi Hafiz Izaham! saya betul2 rindukan awak. datang la sini guna pintu doremon... isk2.

37 budak2 comel:

mummysya said...

alahai... sweetnya...

♥z@z@♥ said...

rai sabar ye..mmg klau rindu adoi cm nk tercabut jantung..punye la xtahan..nie la dugaan yunk..sabr ek rai..

aNys said...

dtg gune pintu doremon aek??
hehehe.. sweet of him
suke tau anis bace kesah chenta korg
keep update psl rai n idz aek
jgn windu² sngt.. kang kamOo meroyan x psl je, da laa idz skrg t'sngt laa bz
jage dri bebaik k.. windu same doralin sorg neyh
lalala..

cik eja^_^ said...

hehe..
adik rai nie hehe..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

rai. rai. lolly panggil rai ni. ahaks:):)

sweet ah rai ni:)

ZARA 札拉 said...

alahai syg~

kalau guna pintu doraemon, cakap dgn idzmi~ zara nak pinjam~ nak jumpa si kosong~ bleh syg?

asna cute said...

hmmm
mmg terserlah rai terlampau rindu kan si dia~~

sabar yea rai =)

jemarisepi said...

SO SWEEETTTT...
NAKALNAKAL GITU
MOGA BERKEKALAN OK....
JG DIRI BAIK BAIK EKKKK...

mAr@ZiEy said...

Sabar yer Rai..rindu tu la penguat kasih sayang tau..

sI tEDI said...

ekekekekke.... idzmi ada bela doreamon ke?? ekekekeke

Raihanna said...

Mummysya:

hehe.. masey mummysya

Raihanna said...

Zaza:

insyallah... terima kasih ZAZA...

Raihanna said...

Anys:

haha.. tula iz makin bz lorrr..
malas nak kacau dia masa2 die kerja...
isk2..dugaan.
papepun maseyyy ek

Raihanna said...

Cik eja:

hik2

Raihanna said...

Miss lolly:

iyer2..
rai menyahut nie...
keh2...

Raihanna said...

Zara:

wah2...
ayuh2..same2 kita guna pintu doremon.
hii2

Raihanna said...

Zara:
hik2.. kamo nak jmpe si kosong yerp...
ayuh2..
same2 masuk pintu doremon.keh2

Raihanna said...

Asna:

terserlah ke rai rindukan dia?
sob2...

Raihanna said...

jari:

terima kasih yer....
appreciate sangat2

Raihanna said...

Maraziey:

tu la..rindu tu menyakitkan kan?
tapi kadang2 best pulak.
hihihi...
tapi perit jugak..camano tu...

Raihanna said...

Si tedi:

hik2..actually ada rahsia di sebalik nama doremon tu..ekekeke

norlina mohd rasid said...

alala..
tomeinyer..
sabar2 yerh..
mane tau abg rai tu leh kumpul duit byk2..
n terbng ke rusia..kan3?aminnnn..

-smile-

redbirdfe said...

sweet nye.

mcm red jugak..


sorg duk mysia.
bf duk mesir...
webcam hari2.

~ thalhazlin ~ said...

hi rai. i'm silent reader of ur blog. tapi ttg entry ni rasa sweet sangat & kelakar pun ada. happy baca entry n kisah cinta rai. always pray for both of you. InsyaAllah!

farish sinclair said...

alolo so sweet la rai

Anonymous said...

ade kenangan di sebalik kapal selam itu antara daku dan dia di perancis.. moga dia berjaya sebagai krew kapal tu.. seronok tengok korang happy selalu

ramadhan said...

seriously korang mmg sweet.
kalau nk nikah siler jemput. rumah kat puchong snang utk diriku menjejak ahahahaha

maiTuty said...

sweetnya kak rai dgn bf!!
i like...
hehhehe

Precious said...

Lama x update. Busy berweb cam ker. Hih hi hiii ...

Raihanna said...

norlina:

amin2.. moga2 idzmi dapat jumpa rai kat sini....

Raihanna said...

redbirdfe;

awak pun sama mcm rai ek..
huwaaaaa..
same2 kita doakan ek...

Raihanna said...

thalhazlin:

thanx sebab sudi baca blog rai..
hehe....and thanx yer sebab doakan kami..rai pun doakan kebahagiaan awak k...

Raihanna said...

farish:

hik2..sweet ke?
maseyh...

Raihanna said...

anonymous:

kenangan? hubby awak pasni berkhidmat ngan Kd tunku abd rahman ke?

Raihanna said...

ramdhan..

hehe..insyallah..
tapi kami lambat agy! hik2.
ntah2 awak yg kena jmput saya dlu... hik2

Raihanna said...

tuty:

hik2 masey yer...

Raihanna said...

Precious:

a'a..
lame rai x update blog...
busy sket sejak akhir2 nie..
huwaaaaa..
stress!!