KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Thursday, October 8, 2009

My Pink LITTMANN STETHOSCOPE... cool aite.

Salam semua.
Rai takde cerita menarik nak dikongsikan bersama la...
asyik busy je sekarang.
tak macam second year dulu.
lepak2 je..
masak tiap2 ari.
membesarkan badan.
hik2.
tapi sekarang,nak masak pun dah takde masa.
Pelajaran makin lama makin susah.
Test tiap2 ari. lebam2.
Tolongla cepatkan masa.
Rai nak akhiri 3rd year yang menderitakan nie dgn cepat2.



Rai happy :)
i bought Littmann Stethoscope... RASPBERRY COLOUR.
haha.
saje je gedik nak beli pinky2 sebab tak nak beli colour hitam.
hehe.
ada macam2 colour.
sebab dah kena guna stethoscope masa internal disease class.
Brand nie bagus and mmg tahan lama.
Seumur hidup kot tahannya.
Tak silap kalau kat malaysia harga dia RM320...
Rai beli through EBAY,and termasuk shipping cost hampir RM400 juga.
takde choice sebab kat Moscow susah nak cari brand Littmann.
Kalau mintak papa poskan dari Malaysia pun akan jadi lagi mahal.
sebab cost nak pos lagi.so terpaksa beli coz dalam class wajib guna.
Adeyh.dah pokai dah ni.entah nape MARA lambat masukkan duit bulan nie.



My raspberry Littmann Stethoscope...



Suasana dalam METRO station Meendeleevskaya







Winter makin tiba lagi. kesejukan makin terasa.
lepas ni bermula la balik episod terjatuh,tergelincir,terguling masa jalan....
hehe.
kalau rai jatuh sebab jalan licin sangat...
benda first yang rai akan tgk masa bangun adalah...
"fuh,seb baik takde mamat ensem."
wakakkakakakakakakaka.
kalau tak malu beb.
kalau badan cam rai nie jatuh....
sure orang ingat buah nangka mana yang baru jatuh dari pokok.
nak sorok kat ne muka?
xkan nak sorok dalam beg.
kalau atuk2 tua je yang tgk daku jatuh xpe. leh dimaafkan agy.
hahaha..
takdela just kidding


takde pape yang istimewa rai masak...
so rai nak belanja kawan2 makan nasi beriani + ayam rendang + acar k..
hehhee.














Jemput makan yerp.. :) hehe.



Kalau nak resipi rendang ayam, rai pernah bagi dlu...

CLICK SINI...

kalau nak resepi acar pula....

CLICK SINI...

Resepi nasi beriyani rai update nanti yerp.....
hehe..
take care yer sume...
rai doakan yang baik2 buat kalian semua....
enjoy your day!


GOOD BYE AUTUMN...

16 budak2 comel:

De Eduardo said...

hai rai,im one of ur blog fan n did tag ur blog at my page[do check em' out].. all the best in ur study sis!

ZARA 札拉 said...

wah!!

comel nya kamu!

=)

good luck sayang, goodbye autumn, welcome winter~

=)

asna cute said...

wahhh musim salji kembali lagi!!!

nti amik gmbr byk2 ek hehehe ;)

lama xjeguk blog rai nie.. :) jgn mare

miss hirose said...

alolololo cumeynye die..
rai blaja rjin2 yek!
jgn tensen2 k..
gud luck sweet...

[z@ck] said...

u got the brain..
tabik spring la kt u..bukan senang nak buat cardiosurgeon ni kn..at least kena ada mental strength yg tinggi..

psst..i cannot stand the non-stop test.. =$

~ceRRy beRRy~ said...

comeynyee rai ngan rambut baby doll dia..hik2..


sgt seswai kaler stathoscope tuh ngan rai :)

p.a.n.a ★ ちゃん said...

rai~
hehe..

asl potong rambut lagi?
yg last ko potong aritu ak tgk da ok da..

ChiLaBaey's said...

Ada yer colour tu.... Cantik... Lama tak lawat blog awak... :)

M!_$h@h# said...

salam... hai kak...
saje nengok2 blog akak.
akak comey ngan stethoscope tuh..
hehehe..

r0sCha said...

weeeee~
chanteQ colour benda alah 2...
=)

CIK IZ'S said...

best x dok negara org ?

ummu_hanis said...

windu nye akak ngan rai. suka nampak rai hepi. semoga ceria selalu ye dik.

penjenayah merah jambu. said...

dr,tolong check kan dada saya.
saya rasa tak selesalah dr.








tapi dr,sy nak dr guna stethoscope macam rai punya.kaler raspberry,warna lain takmo. :P

Precious said...

Ouuu ... sedapnya. Yummy! Nak makan ...

Marsha~ said...

woaaahhhh... bestnye ade benda alah tu color pinky2.. baru tak nerd.. hehe.. kalau Qila dapat ni mesti dia suka.. dia ade yg mainan punye tapi dah patah.. huhuh

Nitrile Gloves said...

Littmann stethoscopes come with various features. You can turn up the sound level for listening to faint sounds. It comes with a noise reduction feature that is very helpful. The best part is that you can reduce the background noise up to 85%. This means that you can listen to the body sounds even when you are in a noisy environment.

adult washcloths