KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Saturday, June 13, 2009

NAK TAU KESUDAHAN CITER LESTARY:JELATANG. sape tau? tolong sy


kawan2.. nk mntak tolong..
nak tau sgt2 ape kesudahan cerita lestary jelatang tv 3
eeeeeeeeeeee...
geram2.. daku da tgk sampai episode da nak last2...
tetibe 2 episode terakhir tak leh download...eeeee
sape tau cube ckp ek...
ape kesudahan die...

4 budak2 comel:

ina @ nina @ infazety said...

rai...

akk x tgk cite ni, tp cite ni rasanya dh lamakan...

rasanya cite ni time akak keje lagi ni, so dh setaun lebihlah.

tp dulu ofismate slalu lah cite.. klu x silap akak, cite tu, last dier mcm hampasgas cikit. xtau nape tp derang kata semua2 tu adalah khayalan semata2 salah sorang pelakun tu...

member akak siap kata, dia nyesal sungguh tgk cite tu...

minahranggie said...

oohhh citer ni kiter tengok sampai habis tapi lupa la...jap jap nanti kita recall kay...ehehehehe

p.a.n.a ★ ใกใ‚ƒใ‚“ said...

tv3 web ko p kan??

wey rai..ak link ko k..

syi said...

aku tengok gak..tapi aku rase last die mmg mcm hampeh..sebenarnye bende tuh sume xde..maksud aku..kes anak die couple ngan bapak tiri tuh xde..itu semua hanye ilusi mak die..sebab mak die nih berpenyakit...aku x berapa ingat..tapi yg pasti sakit hati tengok ending die..kire kalu x tengok pun..its ok..