KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, June 29, 2009

NAK JADI BIJAK??? COKLAT MINDA-Pilihan terbaik untuk minda anda!



amboi2 entry kali nie...
promote lebih nampak!
ekekeke...
jangan salah anggap...
rai nak share satu mende yang sangat2 menarik...
mama + papa rai pada mulanya cuma mencuba produk nie kat adik2 rai yang masih bersekolah..
hasil nya amat2 memberangsangkan + berkesan..
adik2 makan coklat nie menunjukkan perubahan macam dah tak malas ke sekolah,cepat belajar sesuatu yang baru,daya ingatan kuat + meningkat...
jangan salah sangka. SUMPAH rai bukan nak menunjuk2 atau nak berlagak tak tentu hala...
tak terlintas k...
cuma nak share ngan korang.. dengan izin allah juga...


adik rai yang keempat.. KHUZAIMI.. makan coklat nie da lame jugak..
adik rai nie dulu suka main game tak ingat dunia... kalau nak baca buku tu bersuruh jugak!
tapi after dia makan coklat minda nie.. dah nampak perubahan.
dia mula menunjukkan minat nak belajar and ada peningkatan dari segi prestasi pelajaran.
and alhamdulillah adik rai berjaya mendapatkan 5A dalam UPSR.. and
beliau adalah pelajar terbaik keseluruhan tingkatan 1 di MRSM alor gajah.




adik rai yang ketiga, KHUZAIRI pula before nie... teruk gila ok result percubaan pmr dia...
dapat 2 A je then tambah berderet2 ade yg C,yang failed pun ada...
so papa n mama tatau la nak cakap ape masa sign report card dia tu...
after dia makan coklat minda nie lebey kurang sebulan...
mmg nampak perubahan dr segi daya ingatan dia.
and kami betul2 tak sangka yang dia berjaya dapatkan 7A 1 B dalam PMR tahun lepas.
Sekarang, dia menunjukkan peningkatan dalam tingkatan 4 di Maktab tentera diraja,sungai besi.



so automatic papa n mama tertarik nak jadi pengedar coklat minda nie...
rai pun nak share la ngan korang sama ada ibu bapa yang ada anak2 kecil atau pun korang yg still student yang minat nak try benda ni...
tak salah kan kita mencuba..
tapi semua nie bergantung pada izin allah juga + usaha and tawakal...
so kalau ada sape2 yang berminat nak order coklat minda nie...
leh la contact rai...

rihanna_idzmi@yahoo.com



HARGA SATU BOTOL: RM49 sahaja
leh tahan untuk sebulan (60 biji)

kalau nak pos laju... leh tambah extra RM5

Korang leh gak layari...

www.funchoc.com

atau

www.coklatminda.com



so ape lagi...
sape2 yg berminat.... jom beli!
kalau sape2 x berminat/tidak percaya... xpela...
hak masing2...
terpulang....



4 budak2 comel:

ZARA 札拉 said...

wah~
nampak syok je..
dah lah dari coklat plak tu...budak2 mesti nak makan punya..=)

ina @ nina @ infazety said...

wah!!! mcm bagus je produk ni...
hhhmmmm....

azalea said...

nak cuba leh tak rai...camne nk daptkan yea

rizz said...

cm sdap je ekkee