KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Thursday, June 11, 2009

CERITA HOT! PANAS BETULLA! PANAS2!!


haha..
korang kalau tajuk2 cmnie.. suke la kan nak skodeng2..
keh2..
actually takde la hot sangat..
tapi wat daku "HOT" jugak la..

cerita nya cmni:

tetibe tadi rai dapat la msg kat inbox dari sorang pompuan tau.. kat facebook.
masalah utamanya..rai x kenal pown die..
lagipun rai tak add die kat facebook.tapi rai tak sure la page + profile facebook rai tu private atau tidak..
die bagi msg berbunyi camni:


title: PIC NAK CUN AJE!
mesti ko bajet ko lawa kan, dats y ko letak pic ni...



Ya allah.tolong la.... bila masa plak niat rai letak pic tu sebab rai perasan sangat2. nie la gambo yang rai letak ntok primary photo facebook.




takkan letak pic pakai tudung pun salah.. gambo nie tahun 2005 dlu.masa raya pose.
actually nie antara soalan2 rai nak tanya dia:

1. Awak,kita kenal ke?
2. Gambar saya akan susahkan hidup awak ke? Gigi awak akan jatuh golek2 ke kalau tengok gambar saya???
3. Sape awak nak cakap camtu sekali?
4. Saya tau saya huduh, tak yah perli2. Kita berasal dari PENCIPTA yang sama..
5. Saya takde niat langsung camtu. awak boleh baca hati saya ke?
6. Saya kacau boypren/laki awak ke?

Kalau banyak soalan atas ni awak jawab "tak".. so please ok.. mind your own business. saya x kenal awak. then awak pun x kenal sy. so wat pe kita nak carik musuh. tak baik tuuuuu... tuduh2...


P/s: amalkan gaya hidup yang sihat. Nak carik kawan ramai2.. bukan nak carik musuh.

24 budak2 comel:

♥FaTinFazLan♥ said...

rai..pempuan 2 naik giler agaknyer nmpak kamu yg memang cun habis.!!

muahahahaha...geli hati bca..

ada gak mnusia mcm 2 sekli ae??

Anonymous said...

rai!ignore je org cmtu..dh mmg xda keja sgtla nk kondem org..lantak la bkn kaco idop dia pn..len kali ckp je "ada aku kesah??cak cak cak(ayat azwan ali)..hahaha...dia jeles kot sbb ko byk follower..isk...ada gk manusia cenggitu..patot cmpak dlm laut je ha..-qilah-

All is yA...CuTe GUrL fROm MarIkh said...

hee..bia la die..da mmg cun pun kn..nk wt cane..dengki y teramat la kt...huuu....lgsg da xdpt nk disembunyikan lg ase dengki die 2..hehehe...anyway..thanks ler jd follower kt blog jrg update 2..huhu...beshkn amek medic..oversea lak 2....beshnye awk...

ZiLoT said...

uikk,,pmpuan tuh mental agaknyee,,die jeles kott rai lg lawaaaaa dr die,,hahahahahaha~

:)) *chill*

Fina said...

rai,
patutla td pelik je shout-out awak kat FB. dah agak dah cuz pastu awak tukar pic. kan? hahahaihhh..

orang saket jiwa macam tu lah. ade je tak kena. wutdehel betul.

KhairiL's said...

kalu rai x add dia

mcm mn dia boleh antar msg kt fb rai

pape pun, abaikan org yg suka annoy
buang masa jer

ina @ nina @ infazety said...

biarlah 'dia' berkata2... penat nnt senyaplah tu...

kadangkala mmg ada manusia yg x akan senang bila melihat kita senang...biasalahkan 'PHD'

Nur atikah bt Sebaik said...

oh ok..
ade lagi erk manusia yg minded cm tu..
xsgka nye..
pity on her..

myb we shld sggst her some sunglasess yg akn npk keburukan org je..

Miss Izah Mohamed said...

salam rai..
xyah laa kisahkan org..
sabar ok..
org yg dengki mmg cmtu..
mesti dia jeles rai lg cun dr dia.. :)
abaikan je..
stay cute dear.. :)
tkcr

Tfaaaaaa said...

heyy raii..

lantak kn je org tu ok..
sesaje die nk dgki2 la tu..

tah berape ramai lg tah die dh ckp cmtu..
mungkin bg die, die je yg terlawa or tercntik kt facebook tu..takut tergugat reputasi diela tu.
hakkhakk

BUJANG SUSAH said...

comelnya budak ni bertudung.. abg nak ngorat leh dik?

~z@z@~ said...

Rai..skrg nie mmg mcm2 perangai org nih..byk tul PhD yg x baik tuh..

xleh nk tgk owg senang..dah la ntah sape2 ntah..pastu sesuka ati jek nk ngutuk2 owg..

zaza mmg kepantangan org sebegitu..membuatkan hati menggelegak jek..org mcm tue elok jek bg title "Orang Kurang Siuman"..hoh

asna cute said...

Salam rai.. asna nie silent reader rai.. tp selalu xtinggal jejak hehe jgn mare ek.. rasa terpanggil lak nk tinggal kan jejak kali nie..

Pasal email tue.. rasa yea xpayh layn sgt la... dorg juz being one person that HATI BUSUK jer.. asna selalu gak la kena kutuk mcm tuh.. I juz ignore it.. yg penting Allah tahu bruk baik kita. =))

Hope that email will not stop you from update blog okey~

Nice to meet you hehe =))

ummu_hanis said...

pesli ijinkan kak ummu gelak golek golek yek.
hahahahhaha.
ok pastu baru kak ummu komen.
die tu jeles ko lawo rai.
biar je die tu.
stay kiut wokay.

rizz said...

so sweet la rai mmg tomey ahhaha

Cik AniS GalaXy said...

rai,
ignore jer org mcm 2
jeles tgk org lain bahagia...
yg pasti soalan yg rai bg utk dia mmg pedas...

miss hirose said...

ha ni msti kes die jeles sb rai cun melecun kn..kekke
ntah pape je dorg ni..

jemari-sepi said...

peduli kan mereka dear rai...sker hati kita lah kan..huhhh...manusia yg hatinya tak bahagia mmg mcm tu dear rai...hihihi..
sabo..lakukan apa yg kita rasa nak lakukan janji kita tak nyusah kan org lain dan tak nyusah kan diri kita kerana org lain..

tpa said...

haha
plek aku org yg tetibe nak serang2 ni..
die wat lawak ape neh..

Nash Taj (^_^) said...

sabo jela rai...dgaan smua 2...kdg2 kte baik pn ada org ske ada org xske...kte cntik pn ada org ske ada org xske...biar je dia cmtu...lme2 dia snyap sndri...nash pn pnah kne cm rai ni mse skolah dlu...siap kne ugut lg...tp nash xtkot apa nk ksah...bg nash rmai lg kt luar sne lg nsem dr nash...dh mke kte cmni...2 blm mke nash cm beckham hehe...ala rlex je...mngkin dia nk cntik cm awk cme blom rzeki dia kot...hehe...

m'Z faRa.. said...

sabo jew la rai...
dengki sape yang anta msej 2...
orang yang x penah bersyukur cam 2 la dye..
asyik dengki jew ngan hidop orang lain..!!!

FARIE said...

ape la masalah ppuan tuh..
psyco barangkali..

helena's said...

dier dengki rai cantik..
dia plak tak cantik..wakakaka

Az Zahra Muslimah said...

dah memang adik akak ni mmg comel..dia jeles la tu dik.