KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, May 4, 2009

MAKE OVER for annual dinner..




First of all...rai nak say thanx bebanyak kat kawan2 yang telah wish bezday rai kelmarin... thanx coz ingat kat rai.... syg korang sgt2 k.. Rasa sediey juga birthday kali nie. tatau nape. maybe sebab rasa homesick sgt2 kot. yela... dari kecik sampai besar,mama n papa rai tak pernah lupe beli cake time birthday rai + termasuk birthday adik2 rai. time tu mama akan masak favourite food rai. penuh atas meja... sometimes celebrate kat luar,picnic ke. pepagi time bezday tu...mama mesti akan cium pp + peluk rai and wish.. "morning bezday girl,da besar da anak mama nie"... hik2.. mama and papa takkan biarkan rai rasa sedih masa birthday.



tapi bila kat sini...rai rasa sunyi.. rai rasa sediey. perasaan happy rai sambut bezday kat sini tak sama langsung macam sambut kat umah dulu.isk2... so hari ni rai release kan tension rai.rai makan bebanyak sampai perut nak meletup and then kuar jalan2 pergi partizanskaya sorang2.haish.susah betul kalau da emo kan...



oklah taknak r sediey2 agy...ngeeee....
isk2...
semalam MASSAD 2009 ...
annual grand dinner bagi malaysian students RSMU kat RADISSON hotel..
isk2..
rai dah pening semalam..
sumpah rai tak reti make up...
dress pun rai main hentam je.
seb baik ada bawak selai dress beli kat malaysia taun lepas.
actually rai xpernah pakai dress before nie.. serious. tak tipu.
so rai just pakai simple je.dress kale biru + hijau...
and then pakai cardigan kale itam..
haha..
pakai cardigan...sebab.. rai malu la... hoho...




motto hidup rai kat sini: SELEKEH bila boyfren tiada



kah2.. siyes weyh.kat sni.. rai bukannya jaga sangat penampilan..
kah2..
pergi class kdg2 tak mandi pun ada..haha...
takde maknanya...
da la buah hati jauh..takde kat sini..
so takde sape nak tgk daku.isk2.
so kalau melawa2 kat sni takde maknanya weyh.
idzmi bukan nampak pun.haha..
pakai bedak pun tak.
apa agy nak bermekap2.
adeyh2.
parah nie.
tapi kalau kat malaysia bila jumpa idzmi kemain agy daku...
kah2.. buh perfume berbotol2..pastu tepek bedak berkilo2...
and then kalau besok nak dating,3 minggu da siap sedia da cari + sediakan baju
nak berdating..hahaha...
tapi bila si dia tiada,siyes daku malas gile nak jaga sume2 tu...



so seb baik blockmate ku ada...
THANX ELYN sebab mekapkan rai...
terima kasih sgt2 kat kamo sbb sudi luangkan masa...
elyn nie mmg lawa + fashionable orangnya.. up to date.
suke tgk cara dia..
hehe..
mmg patut pun dia menang award "fashion icon" semalam..
hik2... congratz elyn..


Elyn.cantikkan dress elyn.cam anak patung.



So nie la hasilnya bila dimekap kan oleh elyn...











Thanx elyn sebab tolong mekap kan rai semalam... hehe..shalu pun elyn mekap kan... shalu si pinky... hik2.. jeles daku.dah la shalu pakai warna favourite rai...haha..




LADIES.. vv,bell,rai,elyn,mira,shalu....








ikut ketinggian.keh2





ngan bell cayang




us.




Table 48




foods





Dance performance
















Dis year 2nd year yang organized dinner nie... so congratz to all MASSAD committee yang bertungkus lumus + bekerja keras untuk menjayakan massad taun nie... KORANG MMG SGT2 BEST!!!



7 budak2 comel:

Ann GreenStrawberry said...

santek giler kamo...huhuh

FARIE said...

happy belated birthday..
adek chantek manis..

ChiLaBaey's said...

Wah Rai... cantiknye awak... ni buat ramai yang jadi follower awak lepas ni..... cantik... cantik... cantik sekali.... cumel giler.... teruskan kecumelan awak ye Rai.... senyum selalu macam selalu.... :)

lya said...

kak rai simple but still nampak menarik lorh
t leh la ajar lya make up
wewewe

miss hirose said...

cumelnye rai..
cam babydoll..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

rai kiut...epi belated besday muahhh from baby aqil ehehehehe

Alya ^ Marlyna said...

kiutt la awak!