KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Wednesday, May 6, 2009

Hadiah yang dirahsiakan...sob2..

hadiah bezday ku...



Idzmi: abang da beli hadiah untuk bezday yayang. ada 2 barang tau.... hik2... Nak pos tapi takut hilang lak nanti... so nanti yayang blik mesia,bukak depan abg okay.... tapi wat masa nie.. xleh la bitau apa dalam dia.. nanti tak suprise plak! hik2..(gelak jahat)



Rai: eeeeeeeeeeeeeeeee... btau je la ape dalam dia... wawawawa....tak suka la tertanya2 camnie.... abg ni lain kali kalau nakmo btau jgn la cakap and siap bagi gambo. eeeeeeee...cakap la pe die abg..at least bagi la clue....



Idzmi: tak tau..tak tau..tak tau...abg letak katak hidup kat dalam tu.



Rai: eeeeeeeeee... nak suruh org ternak katak ke???? katak la sangat.yela.katak boleh la bernafas dalam kotak... ok2... hadiah tu start dari huruf ape...ade bape huruf.... bagila pembayang abg...



Idzmi: takleh2.. abg takkan terpedaya macm taun lepas... abis kantoi bby korek2 dr abg.huhu... yyg teka sendiri ok. huhuhu...ala..nakmo la camni..abg nak bagi suprise,kalau bby tau x best la nanti....



Rai: yela2.eeeeeeeeeeeeeeeeee.....tak suka nya tertanya2 cmni!!!!!



Idzmi: ingat! ade sebulan lebey bby kena tertanya2 agy pebendanya... leh tahan keww?? hehehe.



Rai: saje ah tu bakar2 org. takpe2.. daku akan cube gak korek dari kamo!!



apela agaknya benda dalam nie....isk2...




wawawa....cepat la balik.. nak tau ape dia nie...













p/s: dak rai dah start sibuk + panic nie... isk2... final exam dah makin dekat.... banyak agy daku x study nie... dah le sem nie ade exam russian language....matila dakuuuuu!!!!...doakan rai ek...

11 budak2 comel:

iqafi said...

hehe..romentiknye..

chinta.... said...

sabar...nanti blik msia leh buka suma hadiah!!

Ann GreenStrawberry said...

ann bukak utk rai..kira on behalf bley... hahhhaha...

caiyok rai!! exam will coming...hhehe

FARIE said...

gud luck 4 ur exam nnt..

p/s: x tau lak idzmi romantik owg nyer.. hehe..

Olive said...

peh...ni mesti ati da rs mcm sampai da kat msia niy
hiks.

p/s:kalau aku tnye zul sure dia tau niy...wakaka!

nUr said...

klo sy mesti dah debar2 ni..hikhik..
cincin tunang kot..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

kak anna lakxcited nk tgk apa adiah nyer ahahaha

ИДЗМИ РАИХАHА@izmichi said...

Romantik kew?? hehehe

PJ selamba said...

hadiah untuk mak rai lak apa ek sempena hari ibu?m

~r0Scha~ said...

waaaa~
mgkin cincin hekmat kot..kekekeee...
aishhh...xkan kam0 nk potong turn sy??hikhikkhikkk...

ps---->usaha tangga kejayaan..strive+struggle 4 ur final k!! nnt ley berjimba ramba sakan bile da pulang mesia..heheee (",)

lya said...

gudluck 4 da exam ;D
wah2
kotak nampak menarik
mesti adiah pun best ni ;D