KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Wednesday, April 8, 2009

Yeah..da confirm! hik2...



Alkisah daku da terbeli ticket flight 2 august...nie semua sebab practical konon2 kena wat kat sini tu... dah soh bebudak beli ticket semua... pastu last minute kata postponed taun depan lak.. mmg la daku suke kena postponed,tapi masalah ticket dah beli! haiyooo.. jadik keje lak daku kena p emirate's office tu and change date... lain kali pikir la bebetul before kuarkan pape kenyataan...



pastu sampai emirate's office semalam..daku dah debar2 da... takut kena bayar ke ape untuk change date... dah la bulan nie duit scholar dah pokai sebab daku beli ticket nie... anaand and vv tak kena bayar sebab ticket diorg open for 1 year and diorg beli ticket tu kat malaysia.... pastu turn daku..kena bayar lak... haish... bengang gak la.. sbb ticket daku special fare org tu ckp.. lagipun ticket tu beli kat sini... dah la agent tu x btau awal2... haiyoooooooo... terbang 50 euro semalam. rai tuka tarikh dari 2 august ke 15 JUNE!! yeay,balik awal..keh2... pastu balik moscow balik 31 august...huhu~ tapi tak best nye transit kat dubai 5 jam..adoi2.. malas2.. nak cepat balik!!!!






Happy sgt..then call mama ku yg sporting..... keh2...


Rai:
Ma along da tuka tarikh 15 june... tapi tadi terbang duit da..adoiii.... sampai je nanti along nak makan Asam pedas Ikan Pari + Terung Panjang & Telur Dadar & Ikan Masin & Kicap & Kangkung Goreng & Air Soya & Putu Piring & Nasi Kerabu &Char Kuey Teow & kuih puteri ayu ...



Mama:
Amboi banyaknye~ nak sumbat kat mane agy tu anak?? muat ke perut along tu?? leh expand ek... hehe.. boleh2.. nak makan apa pun boleh k... nanti mama masak sedap2... tak sabar nak peluk anak mama nie.. hehe... nanti papa tu yang terlebey excited along tu nak balik.. macam taun lepas la.. beli ikan pari tu 3 minggu awal... then papa asyik ingatkan mama jangan lupe masakkan lauk feveret anak tu.... hehe.. papa tu garang je, tapi selalu ingat along... jaga dri elok2 ,jangan boros.. i miss u k..



Rai: Jangan risau,perut anak mama ini semakin besar.. berkadar terus dengan ketembaman ku sekarang ma... keh2.... i miss u too..






Hik2... siyes tak sabar weyh nak balik.... Terlalu rindukan family rai + si dia... hampir setahun tak jumpe... sure la rindu tu menggunung... hik2... adik2 rai yang kecik2 tu pun dah besar agaknye skrg... selalu dengar suara diorg yg kiut tu je kat tepon... makin petah bercakap.... dlu masa rai nak fly,adik paling kecik baru pantai bertatih... skrg mesti lagi terkedek2 die berlari.. keh2... along rindu sangat2 kat korang!!! doakan rai selamat balik nanti... yahoooooooooooooooooooooooooooooo... i can't wait anymore.......



Have a nice day..



4 budak2 comel:

Ann GreenStrawberry said...

yeeyyeye...
Rai nak balik dah..
Rai wajib jumpa ann k..
kena bawak kek taw...
lalallala...huhuhuh

aNys said...

yeah²..
ticket da kompem
bes²
nk ajak poye² laa nnt
kehkehkeh..
bole ke??

joegrimjow said...

blik mesia 13 hb june
lalala
lagi awal

bee said...

bee suke naik emirates ni..enjoy ur trip keyh...