KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, April 20, 2009

Rindu adik kecikku!!




First of all rai nak ucapkan selamat menunaikan umrah kepada auntie and uncle... moga pergi and pulang dengan selamatnya... amin...







Happy family...



So, masa diorang semua kat KLIA untuk hantar auntie and uncle, rai msg la idzmi... soh amek picture adik rai... rindu sgt2 la... nak2 kat adik kecik rai tu... dah lama tak tgk dia... rai soh idzmi anto pic dak kecik tu kat ym.. hehe.. terkejut gak la rai tgk picture terbaru adik rai ni.. hehe... makin comeyl adikku!! dah tinggi and tak kecik sgt macam dlu... and then rambut dia dah panjang.... eeeee..geramnya...cam nak cium2 je pipi adik rai yang gebu tu!!! rai rindu la kat dia.... sangat2 keletah and cakap pelat.. sometimes rasa sediey gak la sebab tak pat tgk adik2 membesar depan mata.. balik2 tgk muka dah lain...



Bila tengok pic mama and papa rai pulak...rai rasa makin bertambah2 rindu tu...rasa sayu je hati nie... dah lama sangat tak jumpa... wawawawawa....



my sweet little candy... Raisyamimi... miss her so much..




Nie gambar mimi yang dulu... lain sangat2 kan??

















6 budak2 comel:

Ann GreenStrawberry said...

Wah..!! rundu adik nyer..
hmmm...Idzmi jumpa Ann ari khamis aritu...amik voucher..\hehehhe

umiZue said...

alala.. comeynye adik rai tu.. makin besar makin lawa.. dengan teknologi canggih skg ni, kite boleh pantau dorang dr jauh.. cume xdpt nk peluk cium je la..

~ceRRy beRRy~ said...

rai..
klu ifa nk culik mimi tuh bg kawan ngan rayyan..bole enggak???
ngeh3...
cumellll lerrr...
geram..geram~!!!

Raihanna said...

Ann:

hik2... a'a..idzmi balik pee dee ritu... hehehe... thanx ann..

Umizue:

hehe... thanx zue... a'a...rai rindu gile kat adik rai nie.. dia sangat2 manja....

Ifa:

mehla amek adik rai nie.. leh kawankan ngan rayyan... hik2... rayyan tu agy la cumel...geram gak rai tgk dia... nak cubet2 pp dak2 kecit nie.. geram kan...haha

redbirdfe said...

sweet oh dia pimpin tgn adik. :)

vidadarisakura said...

alaaa comell....


aku pun rindu toyol..
mebi besar suda dia..hee