KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Saturday, April 11, 2009

Tak sudah2 ngan masalah ko timbulkan!

-EMo-


malas nak wat pape...
sakit ati...
geram...
benci...
minggu ni daku x dapat nak focus sangat pasal hal lain2...
sbb hati bengkak...


mulut longkang mmg xleh nak tutup... itu mmg hakikat...
buat2 cerita + tambah2 cerita + konon2 mintak simpati org...
napela ada manusia cam kamo...
tak sudah2 susahkan hidup daku...


actually cerita mengenai pengorbanan kat bawah ni mmg kisah benar...
daku takkan malukan diri daku dengan ceritakan hal peribadi dekat orang lain...
tapi.... ini je cara yang terbaik untuk bersihkan nama daku balik...
biar orang tau nape daku bertindak demikian...
orang lain tatau cerita sebenar...
semua salahkan daku...
konon2 daku nie wat "violence" kat dia...
pape jela...


sampai masa yang sesuai...
daku akan reveal segala2nya dalam blog ni...
i will defend myself...
lets everyone knows about us...





Just
because I'm not crying, doesn't mean I'm okay...

Just because I'm smiling doesn't mean I'm happy....




8 budak2 comel:

kunda sheldon said...

rai,saba je la skang..
manusia mlut longkang mmg xboleh ditutup mulutnya.
ditutup pon tetap akan berbau..
be stong!!

bee said...

adoyai..bender cam gini memg tok ley lari...ase cam nk cakik2 je org cam gini..da2...x mo gini..kuatkan semangat..blk m'sia 6t bley luahkan segala2nya...

nurain said...

rai sabar k. stand for urself. paling x berdiam diri

alhaqimi said...

hmmm...jadi la diri sendiri...jgn pedulik org tue..

zety said...

cik rai sila la bebyk bersabar ye? kalau cik rai sedih sangat sila la menangis pada yang esa kerna DIA sentiasa ada bersama hamba2nye dan zety selalu buat benda ni alhmdllh kepala xberserabut n hati pn tenang;)
keep on smiling ya sweety;PZETY

Ruhil Rosley said...

rai kesian la dekat u.
tapi tabahkan jelah hati itu.
manusia.
semua tak puas hati dan saling dengki mendengki.

helena's said...

kalo mulut bole tutup kan ke senang??kan rai..

Nash Taj (^_^) said...

laaa dia wat hal lg ke rai...??? hmmm dia kcoh kt org kew...???