KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Tuesday, April 14, 2009

daku rindu RAIHANA yang dulu.. isk2.



*sigh*
*sigh*
*sigh*


Daku rindu raihana yang dulu
yang berambut pendek
yang happy go lucky
yang selalu takde masalah
yang senyum selalu
yang jarang naik angin
yang tak suka marah2
yang tak suke berdendam...
and suke wat bisnes...keh2...


dan yang penting.... YANG KURUS!!! isk2...
apa boleh buat...
wabak lemak polar bear yang rajin berhybernate telah melanda diriku....
BENCI LAAAAAAAAAAA~


Ini gambo time zaman matrix ku dlu.. haha.. kat Kedah Matriculation College... 4 taun lepas....


Kawan2.. daku rindu korang semua... miss my matrix life so much!!!! cuba teka daku yang mane? keh2.. yang tumbuh tanduk 2 tu la... eeeeiii.... pakai tudung kale biru itu la daku! haha...


zaman matrix ku penuh dengan otak bisnes...
hahaha...
tatau la.. rai minat betul bisnes... keh2....
dulu time kat matrix rai jual top up maxis+ celcom + digi...
hik2... satu top up yang RM10 tu daku jual RM10.50...
hik2.. kalau yang RM 5 tu rai jual RM5.50...
keh2... banyak untung ooo...huhuhu...
sometimes beli top up tu banyak2 akan dapat harga murah dari tokey tu...
kalau RM 10 tu die selalu bagi RM9.20 je...hik2...
shhhhh...rahsia2... hik2..


and then rai jual apple red tshirt... tshirt design ntok dak2 matrix...
rai kenal bos tshirt nie dari AINA. sebab abg sedara dia.. hehe...
so rai tolong jualkan.....
and then rai kena carik runner2 bagi setiap wakil matrix seluruh malaysia...
gile la untung sangat banyak!
jadi master runner sehelai tshirt dapat untung RM5...
bayangkan kalau dapat jual 1000 helai tshirt?
belum lagi upah lain2..
kalau rajin betul2... satu sem ada la rai dapat sampai RM 4000...
hik2.. seronok2...
sampai kan satu tahap..rai pernah tolong sorang makcik tu jualkan nasi goreng + mee goreng + nasi lemak dia kat matrix dulu...
bagi order kat rai..then rai bitau makcik tu..pastu diorg datang amek kat bilik rai..hik2..



tapi kat sini susah sket la nak wat bisnes.. tatau la nak wat bisnes pe...
hehehe...
ada apa2 idea??
hehe...


Remove Formatting from selectionNie plak gambo daku time Grand Dinner Matrix...




Gambar Skema nie plak...amek seminggu before datang ke moscow... haha.. skema nyeeee...hehe




haish.... ape boleh buat..







Nasi dah jadi bubur..
bubur dah jadi bubur kacang ijau...
kacang ijau dah jadi tauge...
tauge dah masak ngan tauhu....
dah2....
kekecewaaan telah melanda...
doakan daku boleh kembali seperti sediakala...
haha..
doraemon...
tolong kuruskan daku kembali.....

10 budak2 comel:

khaLifah feDi said...

emm relax2 aje rai..dh booking tiket lik cny?emm take care semoge slmt plg ke melesia ok..:)

sparkystar said...

alahaii..cumel nye

Ann GreenStrawberry said...

ann rase yg skang lagi cumell...huhuh...suka2..mwaahh!!

kunda sheldon said...

masih comel je..
jgn risau..
n still lagi sihat kan??

syahir akmal said...

xkn letak h7t4 je kot.. t1 lg power.. mantap!

lya said...

kak rai ,
nk top up top up top up
satu !!!!!!!!

helena's said...

camano pun kamo totap nampak cantik!

ChiLaBaey's said...

Sekarang ni apa kurangnye... makin bertambah.... tapi saya suka yang sekarang.... nampak berwawasan.... gambar dulu tu jadikan kenangan je... tu pun boleh buat ilham bila nak naik pelamin nanti.... sumber inspirasi.... :) senyum selalu macam selalu....

♥♥♥♥♥ Jennifer™® ♥♥♥♥♥ said...

your blog is very good

penjenayah.merah.jambu. said...

keh,muke akak time pakai kebaya tu mcm siti mase mude2la..
weewit...
ala..takpelah montel2..ok what..comel je ni..