KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Friday, January 16, 2009

Saya Senyum.Ngeee~

Gambar nie time ramadhan 2008... hehe...


alhamdulillah... satu exam da berlalu. tinggal lagi satu exam- anatomy(21st jan).. isk.. actually daku tak suke sangat subject nie.. coz kena banyak baca and hafal.. tang hafal tu siyes rai tol2 lemah.. haish.. kalau baca masuk tak pe gak.. ini.. rai bace sebaris je ayat..pastu terlelap satu hari.. ngantuk + bosan benor! rasa anat nie mcm ubat tido.. tak pon macam nasik lemak.. makin berlemak makin merangsang untuk tido...... ekekekkeke..



Tag yang rai lom jawab agy.. nanti rai jawab pas exam ek kawan2... rai pon tatau nak update ape blog nie.. cume nak luahkan yang rai tension la.. hehe.. TENSION je keje daku nie.. rai nie kalau tension abeh la sume org daku nak marah.. keh2... sume rasa tak kena... rai nie hot tempered sket orangnye... ish2... x baik kan daku nie.. pastu akan makan tak henti2.. rai rasa makanan tu mcm masalah + ketensionan rai tu.. kalau telan makanan tu.. maknanya masalah tu pon tertelan masuk dalam perut sekali la.. haha.. ntah pape je.. adeyh2... pape jela...



lepas 21 ribulan nie.. nak weng2.. malas da tengok buku2 yang menyerabotkan pala nie... nak tengok buku lali plak.. keh2.. pape jela..



Camana nie... tetibe rai rasa MENYAMPAH + MELUAT kat SOMEONE la.. weyh.. nape blog nie takde FONT yang lebey besar... nie tak cukup besar la nak highlight perasaan rai sekarang.... haha.. leh x.. korang suka tak orang POYO + PERASAN + TALAM 12 MUKA + CAKAP JE LEBEY Tapi tak SERUPA BIKIN? adakah perasaan yang timbul dalam diri rai nie normal? adakah? sape leh jawab... tolong2.. haha... tatau la nape ade perasaan camnie.. mintak maaf la bebanyak.. haha.. maaf kan ku tak sengaja berperasaan sedemikian kerana dikau yang membuatkan ku jadi begini... rilek2 sudeyla beb.. jangan dok over sangat!! tekak rai nie da kembang da.. nak muntah berbaldi2 tau tak... keh2... (tetibe daku rasa daku perli mcm rancangan MELODI) hahaha.... pape jela..






Layaaaaaaannn..




EID 2007.. PINKy...


8 budak2 comel:

megat said...

Hi!! Your blog are very nice and more info. I hope follow my blog and please click my google ads.

m'Z faRa.. said...

hye rai..
meluat n nyampah dekat sape 2..
ade kah dekat daku..
heee..!!!

~ceRRy beRRy~ said...

hahahaha..
sab0 rai..
nyampah2 g g0reng pape..
pastu bayangkn 0rg tuh tgh d0k lam kuali...
rai g0reng2 die....
wakakakaka....
pastu telan!!!

crescent said...

muka dak rai x pena berubah hukhuk

pink_butterfly said...

alalaa...tomeinya rai pakai tudung...

cmna xm? so,far ok x?

sparkystar said...

haah la cik rama-rama kan,sguh tomeii itu budak.kalah cik rama-rama yg pasan tomeii...hahahaha

Suraya Nordin said...

wah...sgt menyampas bunyinyer tuh...sabar2...terbukti anda manusia normal kerana mempunyai seribu satu perasaan yg pelbagai. hehehe...
p/s:kalo annoy sgt manusia tu, pinjam meriam kapal iz tembak jek. Hahah.

NIVYANFAZZA said...

Ala Rai rileks arr....lantak je dgn orang macam tu..buat dunno je....
belajar elok2 k...nanti aku sakit, aku nak suh ko rawat aku...hehe...kalau ada klinik sendiri, jimat wang di poket ku...hehe...