KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Thursday, January 1, 2009

FINALLY... I GOT ALL MY ZACHUT!!!!

HAPPY2...



BUKU ZACHUT KU


huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... first of all..sorry la kalau post rai kali nie terover ke ape yer... haha... x leh nak digambarkan perasaan happy ari ni.... padahal exam 15th january nie... omg... rasa cam beban dalam pala nie da ilang da... no more nightmares... dalam 2 minggu nie... mmg tak leh tido sgt... derita gile nak abeskan sume lapan2 zachut tu.... tido2 ayam... tido2 itik... tido2 kambing.... dalam tido pon leh nak mimpi2 microb la anat la..histo la... adoi2.. gile scary... sem nie sume lecturer leh dikatakan straight la.. susah gile nak dapat zachut dari diorg nie..


TIDO2 AYAM..

ok pagi tadi rai buat coloq anat yang last (cardiovascular system).. tapi daku agak sangkot la.. sebab mmg x prepare sgt... sebab da dibayangi microb malam tadi..pergh... hanya allah je yang tau cmne deritanya nak study 2 mende yang perlu baca and fahamkan dalam satu masa. ingat nie ape.. shampoo or nescafe 2 in 1? rai tension gak r.. da la microb tu coloq yang last tu susah gile... tajok ape2 ntah.. innate immunity la microflora la... and kepala rai pon da jadik FLORA FAUNA...


pening pk kan pasal buku yang satu nie....

nasib baik la mdm nadeshda (histo/anat) tu baik orangnya... die bagi rai zachut gak.. hehe... ok..alhamdulillah la satu zachut da lepas.... then gile penat... after je da wat coloq anat tu... pergi la wat last coloq microb plak..tunggu punya tunggu adeyh.. mane la plak cikgu tu.. jangan cakap die tak nak dtg pulak. da lah arini ari last nak settlekan sume zachut before seat final exam histo/anat. kalau x dapat sume zachut..alamatnye xleh wat final exam histo/anat la..


ANATOMY



HISTOLOGY...


tunggu2 sekali rupenye2 die ade dalam bilik die...so RAI,VIVIEN,SHALU and ade beberapa org dak class lain tnggu kat luar bilik die... sekali... pergh!!!! gile sgt... die soh kitorg jawab soalan die orally!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! die cakap... 2 orang je masok satu masa. ape lagi.. tangan rai da gigil2 cam parkinson.. sejuk2.. tetibe rasa adekah diri ini telah bertukar kepada AMPHIBIAN yang berdarah sejuk.. owh tidak... kalau subject lain tu memangla selalu cikgu akan wat orally.but... takde la se SCARY microb.sebab kalau microb nie selalu bagi mcam variant (paper) je.. so kiter wat la soalan2 yang di tanya dalam kertas tu and anta kat cikgu.... at least kalau rai tatau jawab pon.. takde la cikgu tu nak marah2 depan2 kite kan.. hehe... da wat anto je la kan.. tapi kalau oral.alamatnye kantoi la kalau kite tatau pe yang die tanya directly tu... adeyh.. rai da pasrah da...


RAI, BELL AND SHALU...


SHALU and VIVIEN pon masok la... kitorg lekap kan je telinga kat luar pintu bilik cikgu tu.... curik2 dengar..huwaaaa.. dengar dari luar die mcm gile dasyat tanya.... tapi rai rasa SHALU leh jawab sume soalan dengan baik la.. sebab malam tadi die tol2 study... adeyh2.. SHALU and VIVIEN kuar dengan muka happy sgt2 sebab diorg dapat ZACHUT dr cikgu tu... SHALU ckp "weyh.kalau boleh u cakap je apa yang u tau..u jangan diam je tau.. nanti die marah... die suka u bercakap even mende yang u cakap tu tak sure.. haha... just layan kan ape yang die tanya"


RAI AND MIRA....


adeyh2.. lagik le rai rasa pressure and tension..sebab tgk kawan2 da lepas... rai dengan MIRA je x tau nasib nie. Rai mmg tol2 rasa rai xkan dapat zachut rini.. da terbayang2 da wajah garang papa ku itu.. mati la rai....huwaaa. ok.. rai ngan MIRA masok dengan muke cube wat2 confident (weyh..siyes susah weyh berlakon confident) haha... pastu die tanya2... asak2 sane sini... RAI and MIRA cube la jawab setakat apa yang kitorg tau... AT LAST! die macam bagi hint nak bagi kitorg zachut... pergh.. time tu rai ngan MIRA rasa nak loncat2 cam pacat kot.. haha.. siap pelok2 agy dalam tu...adeyh2.. rasa zachut yang terakhir nie sgt2 bermakna.. huwaaaaa... tuhan je tau mcamana kami menderita nak setelkan semua + nak kena study ntok final exam...


KHUSYUK...

ALHAMDULILLAH.. syukurnye pada allah... ape lagi kitorg happy gile la... siap ckp... "SHALU,malam nie i nak tido dengan BUKU ZACHUT i nie"... haha.. happy sgt2 smpai on da way balik kitorg p celebrate makan2 kat MCD.. amek ko... rini rai +shalu+vv makan mcm2... nak top up balik 2 minggu yang mcm mandi x basah (smpai daku rasa xde masa nak sentuh air mandi.. OPPS..kantoi) , TIDO TAK lena. Makan tak kenyang2..haha.. Balik je dr makan2 tu.. ape lagi.. rai bercinta la dengan tilam. x sambot new year pon sebab terlelap.. 2 ari x tido. top up balik.haha. sampai kan si dia merajok le rai x layan die semalam..hehe.. SORRY ye abg...


Kira betul2.. cukup x lapan?? haha... yang pasti no.8 MICROB! haha. MICROB YANG SCARY...


OK.. sekarang leh la concentrate 2 minggu untuk final exam anat/histo... doakan kitorg ek kawan2... insyallah...



CONCENTRATE...

4 budak2 comel:

~cik manis~ said...

wah, amik medic..
bkn sng 2..
gd luck ye :)

thnks singgah blog cik manis..
manis link blog rai :)

Raihanna said...

hehe...thanx.. ok..rai pon link blog cik manis ek..

zeyra zaha said...

congrats2!good luck 4 final exam laks.=)

m'Z faRa.. said...

gud luck ok...!!!!