KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Tuesday, January 20, 2009

Rasa Semacam jer..






Isk2.. Isk... Isk... Rini ku rasa semacam. rasa nak DEMAM!!! malam tadi bersin tak henti2 sampai ku rasa hidung da nak tercabot! selsema ku turun macam air terjun. pastu hidung tersumbat macam tahu sumbat.. Tambahan lagi tekak perit mcm makan kuih semperit... adoyaii.. rai benci la macam nie... abeh 1 roll tisu ngelap selsema je.... mood macam TAK baik. SENSITIF gile. so bila da jadi macam nie.. takde mood nak bukak buku.. so rai layan tengok online movie.... tgk cerita sediey berlinang2 air mata ku. pastu tengok citer romantik2.. daku berangan daku heroin citer tu... adussss!!! PARAH NIE.... pagi tepon mama.. mama kata suara daku SENGAU... keh2.. adeyh2... borak2 ngan mama.. da lame tak tepon mama..sebab daku majok ngan mama!! haha...









actually mcm tau je pe punca nape daku jadik gini.. ngeeee... semalam... kuar gi kedai kat depan hostel nie.....nak beli barang sket..macam2 barang dapur da abeh...isk isk isk... kena jalan gak la.. luar ngah snowing... SEJUK GILE.. suhu semalam -12*c.. rai nie pemalas gile nak pakai winter jacket + mafla + kasut... sebab pikir kedai tu kat depan je.. hehehe.. terpaksa la turun tangga sebab daku dok tingkat 10.. LIF selalu Niet Rabotaet (x leh guna) malasnye nak jalan! isk isk isk... selamba yaya je la kuar dari hostel ngan tshirt + jacket nipis + SELIPAR JAMBAN je.... keh2.. sejuk gak r kena angin luar + agy ngan snow.. tapi daku wat2 COOL je la.. padahal ngah COLD gile! haha... jari2 kaki da rasa kebas da.. tapi wat tatau je.. da beli barang terus balik.. then terus rasa x sedap badan.. isk... hope tak demam la.. daku malas r demam2 nie.. tak suke.benci. PADAN MUKE KO RAI.. wat lagi lain kali...




Ikan Buntal.. GLUP...GLUP...GLUP...



P/s: gambar di atas dimaklumkan bukan lah gambar hari ini.. haha..

6 budak2 comel:

sparkystar said...

alahaiiii cian dia,jgn lupa mamam ubat okehh..take care

iman_qaisara said...

salam dik...
amboii comelnyee la die...
t.care eh...

@nnap3jelov3b@by said...

ekekeke nampak cam x demam jerk ahaks

Raihanna said...

haha... yelew... nie pic 18 ribulan lorrr.. mukan rini nye pic.. uhuk2.. sile lihat tarikh nye...keh2...

$UaM$T][M said...

majok dgn mama??
aku pon penah majok ngan mama..
tapi skrg x da lagi..
aku rindu mama lor..
huhu..
(aku bukan anakmak okeyh..sekian)
X_n

KhaLifah feDi said...

iskh3 cun yer anak sapolah nie..ehhehe..

psst:-rai dgn bangge nya kf nk info kamu di tag oleh kf yer..harap sudi menjawabnya ..ok..

ti kf amik picture tu leh tak?