KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, June 6, 2011

Rai BALIK MALAYSIA hujung bulan nie + gambar2 tempahan cake yang rai buat... =)


salam semua....
apa khabar?
harap semua sihat selalu la yer...
:)


rai alhamdulillah ok..
rai busy sket...
dah nak exam...
untuk pengetahuan...
rai kan 4th year skrg kan...
kitorang kat sini dari 4th year-6year..
semua belajar dan exam dalam russian language...
erkk..
@_@


nie lak antara bahagian patient history yang perlu dihantar.. ada banyak page gy.. burukkan tulisan rai.haha.



Buku zachut/credit ku... alhamdulillah semua dah dapat..


tapi walaupun nak exam..
rai ligat mencari duit poket dengan menjual makanan + ambil tempahan kek dari student2 kat sini..
sebab pe??
sebab...
insyallah hujung bulan nie rai akan pulang ke malaysia untuk bercuti semester...
macam2 program rai dah rancang..
so rai kena la kumpul duit dari sekarang...
lagipun nak raya nantikan...
banyak duit yang nak pakai....
insyallah rai cuba kumpul duit sket demi sedikit...


antara hasil2 tangan rai... :-


barbie muslimah...


teddy bear cake

choc banana cake


strawberry shortcake



dalam strawberry short cake camni..:

vanilla sponge cake yang dlayerkan dengan fresh cream + fresh strawberries + strawberry jam




barbie doll cake..

choc indulgence cake..



choc banana cake..


fondant cake(doctor theme)


fondant cake pillow cake with baby cradle..


kalau sape2 suka main game angrybirds mesti tau cake nie.. =)


camera + doctor theme cake


doctor in kebaya... =)


fishing theme...


adorable bear..




woman's day theme cake...


cupcake doremon


basket full with buttercream roses...


cupcake 6th year...


drum theme cake..


graduaton theme cupcake..


Liverpool theme cupcakes.


buttercream cake..

barbie pink..


Russia-Malaysia theme cupcakes


pool theme cupcakes


kotak rokok


teddy lagi


choc banana cake


heart shape cake


ada banyak lagi gambar cake.....
so kalau nak tengok gambar2 lain...
boleh la click SINI yer...



exam first 8 haribulan nie....
adalah therapy...
subject yg sangat tough....
doakan rai yer...


walaupun nak exam..
tapi daku dah teraddicted la plakkkk dengan drama nora elena...
apakah tetiba terbukak hati nak tengok ketika exam2 cenggini...
memang dugaan + godaan sungguh laaaaaaaaa...
rai habis tengok dari episod 1-16 satu ri je kot!!!
OMG..
tengok kat youtube je..
dari pukul 8 malam sampai 6.30 pagi wokehh...
tak ngantok2 lak mata daku..
cuma bukak buku selai 2 elai... mahu daku menguap 20 kali.
pas tengok..baru nak menyesal sebab tak study..
muahahhahahahaha...

so lagu blog rai sekarang..
sume diambil dari drama nora elena...
huwaaaaaaa..
saya mahu suami macam seth tan....
boleh kahhhh?
pleaseee..
sweet gile okehhh...
hahhaa...
berangan buleh la...


haha..
oklah..
kena sambung study...
kang habis daku...
adeyh..
take care sume...
nanti bila ada masa rai update gy..
heee..
rai tak sabar weyhhhh nak balik malaysia...
mama rai dah siapkan wishlist makanan/kuih + biskut untuk rai masakkan/buatkan nanti...
mee goreng basah
mee hailam.
mee rebus
kuey teow kungfu...
brownies lapis cheese kukus
choc indulgence cake
choc banana cake
erkkkkk~
-.-
huwaaaaaa..
mama.. along balik nie nak manja2 rasa masakan mama yang kaklong rindu sangat2 tu..
tapi nape pula kaklong yang kena masak lagi balik nie...
kih2...
tapi takpela..
apa salahnya kan...
=)
kita masak sama2 yer ma...
rindu nak duduk kat dapur ngan mama...
and papa lak akan rasa tak sabar2 nak makan sama2 kat meja...
rindunya saat2 tu...
mama n papa cakap tak sabar sangat2 nak dakap rai ...
huwaaaaaa..
T_T

Ya Allah... kami menyayangi dan mencintai ibu bapa kami kerana-Mu. Kami begitu cintakannya Ya ALLAH... tolong Engkau lindungi ibu bapa kami selalu dari segala bahaya dan bencana. Selalulah Engkau ukirkan senyuman di wajah mereka, supaya kami tahu ibu bapa kami sedang berbahagia dengan hidupnya. Selalulah Engkau payunginya dengan rahmat dan kasih sayang-Mu...Aminnn~~~






salam sayang.
muaaahx.

12 budak2 comel:

ftyn_nadz52 said...

waaa.. sedapnye kek! tringin sgt nak rase kek akak buat.. tp syg.. jauh la.. :(

nur easy said...

seronoknya tgk rai.. pandai belajar, pandai masak..;)

NANA said...

wow..terbaek la bakal doktor ni....sangat terpegun tgk kek2 tu...gud job dear...

ummihasan said...

salam rai.. akak first time komen kat sini.
your cake is adorable.. adore sebab dibuat oleh student. mane rai belajar design decorate sume tu ye??
you're nice dear.
semoga dapat belajar dengan baik =)
p/s: nk dapat suami baik mcm seth tan, kene jadi baik macam tu jugak, kan, hehe..

::..wAwA aPpLe..:: said...

kak rai!!heheh..wani pn ske cite n0ra elena tu.pe2 pn slmt pulang ke tanah air..akk cpt2 bukak kdai kek.wani nk bli.=))

mojako_ila said...

sgt kreatif :) bila la ila nk terror wt kek mcm rai ni :)

Anna Mohamed Amin said...

rai.. idzmi pun sweet macam seth tan jugak, tak ke? muka pun ala2 nak dekat sama, mata sepet.. ;P

noyu aida said...

salam rai..cantiknyer kek yang rai buat..

nak tanya, rai balik Malaysia bape lame ea?

if order,boleh ke pos kek?huhu

email: aidaradzie@gmail.com

thank ea Rai..

Mama'cfa♥ said...

salam rai.. agk2 bile blk msia nti leh x nk oder kek dri airtngn rai.. teringin sgt2... stik ngk je kat blog.. uwahhhh

ainol akasyah said...

kak rai nak mkn kek yg akak buat

MieZa said...

comel nya.....yg banana coklat nampak sedap...bila lah nak rasa kek rai nie...

YvoNn3 ZakhARov Ros3nBLuM said...

rai...tetibe aku rndu giler kt kooooo
huuuu