KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Saturday, June 25, 2011

Nak order CHEESE TART???



salam semua..
rai dah mula membuat bisnes kecil2 lan dari rumah...
hahaha..
kalau dulu rai buat di moscow untuk student2 kan...
so rai nak cuba pula
memulakan langkah2 kecil untuk menerima tempahan dari rumah pula..


so permulaan nie..
rai jual cheese tart....
ada banyak perisa yang korang leh pilih....
nak campur pun boleh...
choc/mango/kiwi/blueberry/strawberry...
minimum order 32 pcs-RM40
diameter 5.2cm...
pick up point: bandar kinrara 2 puchong selangor
bagi yang nak order cake. cupcakes,,
kena tunggu rai beli oven yg sesuai yer next month..
sebab oven yg ada kat rumah rai kecik je..
tak sesuai untuk bake cake yang besar2...
hurmm
bulan nie pokai sket..
almaklumla..
baru je balik malaysia..
banyak guna duit..
bayar flight ticket..
and mcm2 lagi la kan..
hahaha..
so kalau korang nak tolong rai...
and siankan rai..
click la iklan2 nuffnang yang ada dlm blog rai nie yer..
=)
mana tau dengan sumbangan click korang tu je..
korang dah leh tolong rai beli oven =)

boleh contact rai 010-3182633 jika berminat untuk order yer....

dalam dia rai bubuh filling...







choc cheese tart


blueberry cheese tart


weyh..
sdiey gile lahh...
konon2 nak potong rambut..
sebab dah rimas gile...
rambut kena muka..
dah la muka rai banyak jerawat skg..
mcm allergic....
maybe dengan ayam kot..
sebab rai allergic ngan ayam sket...
doc kata rai alah dengan certain antibiotic...
kan ayam ada yang inject...


adeyh....
sekali..
gi potong..
konon2 tunjuk pic zaman dlu2...
nak potong cmtu la..
sekaliiiii..
zasss2...
OMG...
apesal rambutku dah bertuka cam ayam togel gile nie..
huwaaaaaa..
rai..menyesal sekali x guna..
ko kena nyesal berkali2..
OMG.....
cepatla panjang....
sdiey weyh.
update cuti lom lagi..
nnti rai cite kemudian k..
hee...
so take care semua....
enjoy ur life to da max!!!



4 budak2 comel:

Din said...

salam rai.
saya nak order nt saya call. rambutnya didalam xpe x jejas pun hehe

MiErA said...

kak rai...x bleyh pos ye? waaa, nk juga merasa~~

cikpia said...

delivery PLEASE.....

Sue said...

wah rai...kencang bisnes tu. good luck ye