KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Wednesday, March 9, 2011

Mixer kesayangan rai dah rosak ='(


dugaan datang bertimpa2 lagi...
malam tadi mixer yang telah banyak berjasa kat rai dah rosak...
='(
mula2 tak kisah.
tahan2...
tahan lagi...


tahaaaaaaaaaaaannnn..
cuba tak nak fikir..............
tapi.....



akhirnya empangan air mata tu pecah gak..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
tahu tak camana rai syg mixer tu...
macam nyawa rai sendiri tau tak...
mixer tu la yang dah banyak berjasa kat rai selama nie..
rai beli beberapa tahun lepas ngan harga lebih kurang rm100
nasib baik malam tadi sempat siapkan tempahan customer...
kalau dia wat hal sebelum siap...
habisla rai kan???
lepas je dah nak siap buat adunan..
terus dia xleh pusing hook dia tu..
mcm rosak dari dalam..
aduhaiiiiii... sedihnya hati.


so nak tak nak..
esok rai kena pi beli mixer baru.
kalau tak..camana je nak siapkan tempahan???
$$$$$ lagi keluar..
dah la baru nak bayar hostel fees bulan nie...
aduh...
sudah jatuh ditimpa tangga...


tapi tak pela..
mungkin ini adalah dugaan...
mane tahu ada hikmah kan...
rai redha je la...


anda semua faham kan perasaan rai sekarang?
='(


6 budak2 comel:

PuaN su SU said...

sabar rai...ada penganti nnt

Faha Wan said...

sabar ye rai...ada hikmah 2...
Allah nk uji rai....

Haula Hati said...

takpe rai.
InsyaAllah nnti rezeki datang lg banyak pada rai.
:)

sabar tau.
rai kuat!!
:)

lieya orange M.I. said...

rai- kuatkan semangat k...
Allah sygkan kamu..DIA cuma nak uji rai..DIA tahu, rai boleh hadapi semua nih

~ Mamma Olyn ~ said...

Sabar Rai, klu musibah terlalu banyak dlm satu2 masa tu, pecayalah hikmahnya lebih baik dr yg kita sangka.. insyallah:)

SuHaiLy azMi said...

sabar kak rai...
disebalik musibah yang datang menimpa bertubi-tubi...
mesti ada sinar di akhir nanti...
sabar eh..