KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, September 27, 2010

Suprise for Sayang!!!! Cupcake comeylll.

salam....
hehe....
malam tadi idzmi dapat suprise dari Rai...
ekekkekekeke.....
birthday dia kan...
so rai tempah 25 pcs cupcake nie daripada kak lea....
choc cupcake with choc chips and cream cheese frosting.
fuh..sedap tu.
kak lea nie sifu rai...
dulu rai pernah join kelas cupcake + basic buttercream cake..
memang enjoy2 sgt2..
kalau korang nak order cupcake/kek ngan kak lea...
meh la click SINI



Oleh kerana idzmi nie GILAKAN kereta...
dan OBSESSSSSSSSSSSSSS sangat2 ngan passo dia tu....
so rai saje je la nak kasi cupcake yang ada symbol kete dia ar....
pergh.. sebab kete tu la kitorg nie banyak sgt gadoh.
perghhhh~
click SINI jika ingin membaca pasal kisah gaduh kami itu.
siap ar.satu ri nanti tengok la rai sabotaj dia camne..
nak je rai bubuh taik kucing baik punya dalam aircond kete dia tu....
hahahahhahahhhaha.. bior dia menghidu dalam kete.... ekkekekkke.


keh2..
sebenarnya....
rai punya plan asal..
nak minta kak lea buatkan model kete dia + SEBIJI BOM....
sebab... his car is my no.1 enemy kan....
hahahahahhaha...
tapi x jadi la plak.
malas la... takkan nak buat cmtu kan..
dah la bezday dia...hahaha....
plan tu tak jadi la plak...
hahaha...
so nie la hasilnya....
waaaaaaaaaaaaaaa...
rai suka sangat2...
macey kak lea!!!!









sms dr idzmi:

Bby! thank u so much.wawawaa. i love u. abg cintakan syg sgt2 k.
huwaaaaa! nak nangislah terharu sangat!!!


haha. kak lea kata muka dia teruja sgt2 dapat cupcake nie..
kua2....
dia siap kata ngan rai sayang nak makan and nak carik frame bubuh figurine navy + kete tu..
hehehhe...
and yang penting.... dia kata cupcake yang kak lea wat teramatlah sedap!!!
kawan2 dia siap cakap tak pernah tgk cupcake yg cantik + sedap cmtu....
fuhhhh..kembang kempis dah hidung ku dia puji melambung2...
ekekekkekekeke..





happy sangat2 sebab idzmi sgt2 suka...
and dia ada janji kan "something" untuk rai bila rai balik malaysia nanti..
huwaaaaaaa... ape something tu...
tak sabar nya nak balik!!!!!!!!!!
dia nie selalu ar suka buat rai tertanya2.!!!!
eeeeeeeeeeeeee.....
daku kalau org dah btau cmtu sure kepala nie serabut dok pikir pemende agaknya...
isk2..
so kita tunggu dan lihat jela nanti ek...sob2...


rai syg dia sgt2.
semoga hubungan ini kekal hingga akhir hayat kami.
dia seorang je lelaki yang boleh memahami rai kat dunia nie..
yang boleh sabar ngan perangai + kerenah rai...
terima kasih allah sebab memberikan rai peluang untuk mengenali dirinya...
amin.


P/s:cinta mode.hehe. esok dia outstation sampai rabu. pergi skudai,johor...rindulah rai nanti nampaknya. hehe =)

7 budak2 comel:

kizari said...

salam..lawa tol kek tu..mmg ptt la idzmi syg kt rai..hehe..

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe

comel amat woo!

aaa...dan dia nak g UTM?
mesti sebab ada tauliah konvo sekarang ni.
:)

amiey lee said...

huhu berkenan sgguh ngan kek tu

ChiLaBaey's Spot said...

Sangat2 puas hati dengan present kali ni... hehehehe... Moga jodoh berpanjangan yer Rai.... Nak iPhone 4 jugak boleh... ???

bulatkocik said...

seyes mmg kiyut & shuweet betui korg bdua nie..;)

klu dfilemkan kisah pcintaan korg bdua pun gempak gak..kikiki

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe...
comel laa cupcake tuu kak lea buat ker??? eii nak belajar laa buat mcm tuu mcm mane yek....

Azuan said...

memang comel kek tue..huhuu