KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Friday, September 24, 2010

Happy Birthday Sayangku. + Iphone 4


24TH SEPTEMBER

tarikh istimewa buat someone special di hati rai...
agak2 siapa?
heeeeee....



moga panjang umur and dimurahkan rezeki sayang....




perasan tak blog Rai dah kurang cerita pasal cinta??
haha...
opssss... tetiba rai rasa malu dan segan sangat2...
sebab masa zaman mula2 bercinta dulu...
tahun 2007...
MAK AIIIII.. asal entry sket nak tepek gambar dia...
asal entry sket nak citer kisah cinta...
friendster penuh muka dia jeeeeee..
ayat2 sume nak bunga2......




pergh... baru rai sedar..
entah bape ramai la agaknya yang muntah sebesen baca cerita2 rai dulu..
Maafkan la rai ek...
dulu ngah angau and mabuk bercinta..
kih2...



Now dah kurang....
sebab dah matang kot! haha..
rai dah banyak faham dan belajar pasal dirinya....
dah boleh terima dah ke"BUSY"an dia yang teramat tu...
lagipun dulu Idzmi selalu gi sailing...
pernah sampai 2 bulan wokeh!!!
masa tu siap nangis2 dalam selimut tiap2 malam...
teresak2 sorang2 sampai demam2....
kadang2 sebelum tidur tengok gambar dia la..
sekeping gambar wajib bawah bantal!! haha...
siyes rai cakap...
sebab rindu yang teramat2....
menderita wokeh....
tak dapat contact langsung...



ayat yang paling tak leh blah rai selalu guna dulu..
HE WENT SAILING AND MY HEART TREMBLES LIKE AN OPEN SEA.
PERGHHHHH..
dalam hati bukan setakat ada taman wokeh...
DUSUN DURIAN dah jadi nya.
jiwang sangat2 la plak dulu kan...hahaha





tapi sekarang alhamdulillah...
Idzmi dah bertugas kat markas pendidikan dan latihan TLDM kat KL..
dia dah tak sailing.
cuma kadang2 busy ke LUMUT dan kadang2 ke Johor...
jadi masalah contact tu insyallah takde...
selalu dah dapat berhubung...
malam lak berwebcam kat skype atau oovoo..
then sebelum rai pergi class kat hospital.. wajib bagi msg kat dia....
BAIK TUAN! hahaha.
then balik dari class bergayut kat tepon pulak...
Tiap2 hari mesti wajib contact..
kalau tak..sure kitorang berdua tak boleh buat kerja langsung....
sure ada je terlintas benda bukan2 nak jeles la pe la..
haha...
so nak elakkan benda2 camni jadi...
selalu lah berhubung...
tu je cara kami menjaga cinta jarak jauh nie...



tak sangka dah 9 bulan kitorang tak berjumpa..
perit oooooo..
ada lagi bape bulan nie nak balik malaysia?
bulan 8 tahun 2011 kot....
kirakan je la bape lama lagi rai dapat berjumpa dengan dia...
semoga kami tabah menghadapi rintangan dan dugaan....


dan 09.09.10 haritu...
adalah hari anniversary kami yang ke-3..
doakan semoga hubungan ini kekal sehingga akhir hayat yerp =)


and..
birthday + anniversary present for him..
hope u like it dear..






jersey and tshirt Uni Rai.





thanx to akmal and kay rezza ...
sebab banyak tolong rai bawa balik + uruskan pasal present nie...
yerla.. rai tak balik malaysia summer ritukan..
so rai kirim kat diorg untuk passkan kat idzmi...
thanx a lot.


semoga allah melindungi abang selalu...
amin.


P/s: korang..rai dah sertai contest SRI BRIDAL COLLECTION kat facebook... do support me yeah dengan vote pic rai... cara2 untuk vote... CLICK LINK INI... kemudian mula2 kena click LIKE kat page SRI BRIDAL COLLECTION... then cari gambar rai seperti di bawah..

dan click LIKE picture Rai... undian akan ditutup pada 16th October..
kalau anda tidak berjaya memasuki link di atas..... cuba search SRI BRIDAL COLLECTION di facebook, dan click like dahulu di page sri bridal collection then baru click like kat picture Rai...
terima kasih kepada yang sudi vote rai...

7 budak2 comel:

ardinihumaira said...

;) semoga idzmi panjang umo dimurahkan rezeki dirahmati Allah dan dikurniakan kejayaan serta kebahagiaan di dunia wal akhirat, amin...


& semoga hubungan rai & idzmi dilimpahi kebahagiaan berkekalan...

amin


^__^


p/s: dari 2007 jugak dni duk baca kisah rai dengan idzmi hehe

Liyana Lunia. said...

happy birthdayy idzmi :)) yeeee jelesnyee nak iphone juga rai T______T

dkt sane murah ke?

MushroomCute@Mariea said...

Semoga Rai dan Idzmi sentiasa bahagia dan dilimpahi RahmatNya..

Semoga Bercinta Hingga Ke Syurga..

Ameen

MushroomCute
www.kuinginterbangkeawan.blogspot.com

Tuah Hanani said...

murah ke iphone4 kat sana? kalau murah nak kirim gak lah boleh ke dik??? :)

♥ QaseH ♥ said...

moga pakwe rai pjg umur murah rezeki,,,wah iphone 4 tu,,,mahal dok kat sana nk suruh bli ni,,

IntanBerlian said...

wahhh rai iphone 4?? kayaaaaanye ko.huhu jeles aku..murahkah! nak sebijik.haha

Razana Adam Lee said...

pergh, rai. iphone 4 tu ;)
semoga korang sampai ke jinjang pelamin and bahagia sampai akhir hayat ;)