KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Friday, July 16, 2010

Resipi Citarasawan yang pelbagai



salam semua...
nie adalah entry special..
hehe....
rasanya Rai pernah ceritakan pasal Blog Kak Wan?
ha....
jujur cakap, setiap hari itu adalah antara blog wajib rai singgah!!
kih2...


Click picture nie ok untuk ke blog kak wan...

Rai suka blog Kak Wan sebab terdapat pelbagai resepi yang menarik...
selain daripada resepi terdapat juga tips2 masakan...
Kak Wan juga sangat pemurah mencurahkan segala ilmu....
Blog Kak Wan ringkas,padat dan mudah difahami...
ada juga cara2 yang di tunjukkan step by step...
paling Rai minat continental cakes ngan roti!!!
hehe...



sekarang kak wan banyak mengupdate mengenai KUIH RAYA!
ha...
apa lagi... jom singgah blog kak wan k...
banyak pilihan kuih raya yang korang boleh cuba...
rupa pun menarik... macam2 warna ada...hehe.
tak sabar rai nak cuba lepas habis practical...
Rai pun tak balik malaysia tahun nie...
so dok sorang2 je la kat sini...
masa bulan pose ni... buat kuih raya jela kot..hehe..
insyallah.


Rai dah cuba ..
Choc Banana Cake dan Choc indulgence cake daripada blog Kak Wan...

Hasilnya tidak menghampakan....
serius sedap...
Thanx kak wan dengan segala resipi yang marvellous tu...
hik2...


Nie pic choc banana cake + choc indulgence cake yang rai buat mengikut 100% resepi kak wan...

Click picture untuk ke resepi...


choc banana cake





choc indulgence cake




hehe.... jangan lupa k singgah blog kak wan.......



P/s: Hari nie rai buat sejenis pencuci mulut... bukan berus gigi + colgate untuk cuci gigi yerp.. haha... sedap masuk tekak ketika cuaca panas.... hehe... tengah tunggu ia sejuk di dalam peti ais semalaman... Mudah cara membuatnya dan makan tak boleh berhenti k.... kalau nak tahu,pasal pencuci mulut nie la...Rai semangat okeh semalam pergi beli cawan kaca sebab nak bubuh pencuci mulut tu.. keh2... rai dah kata rai ni Obsess nak ambil gambar makanan.!!! kua2...
hehe... esok insyallah rai publish entry resepi tu k... tungguuuuuuuu~



Salam sayang, Raihanna.


3 budak2 comel:

♥♥ eija ♥♥ said...

adik...

ada entry kat blog akak khusus untuk adik :)

tq for sharing...

naNa.neRRa said...

ya ALLAH..
sedap gile oiii cake tuuuuuuu.... :)

Citarasawan said...

Terima kasih raihana kerana sudi membuat entri mengenai kakwan, dan kakwan gembira ada yg mengikuti resipi dan membuatnya sehinga berjaya hehe.. terima kasih


from citarasawan