KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, March 30, 2009

SWEET MEMORY..




haha..ade org da buat blog la.. keh2..dengki la tu...wek2..





2 taun



Umur 4 taun.. haha..Bag standby ntok kutipan duit raya.cepat bagi duit raya!!! Muke dah masam mencuka nie!! keh2



Nie gambar Rai and kawan2 time kecik2.. huhu.. Time Nie celebrate bezday Idzmi, Birthday Party Blower yang ke-6 taun. kemain sepet agy mata dia sebab senyum excited nak tiup lilin.. haha.. Dalam gambar nie ada 2 orang adik rai... alang and angah.. Then ada Abg Men,Mohd and Kak Ziera. 3 org ni pulak adik beradik. Kamil tu classmate idzmi. Rai pulak jiran Idzmi.. so kitorang kawan baik time kecik2. haha.... time kecik2 mmg kitorang semua

sgt rapat and baik. Main game macam nak rak Gamer + pergi mandi synchronized swimming kat swimming pool KUKUP sama2 sampai daku hampir lemas..haha.. Kadang2 auntie Lin (mama kak ziera,abg men and mohd) tolong hantarkan rai + idzmi pergi tuition english@ sekolah.. Limo Kitorang semua rapat sebab ayah kitorang semua Ex-Army Camouflage and after berhenti dari askar, diorg keje sama2 dekat Kukup Golf Resort,Pontian Johor. and rumah pun dekat2.haha.. And then after darjah 2..rai pindah umah + sekolah kat negeri lain.terus lost contact ngan diorang sampai skrg.


Isk..camana la agaknye rupe diorg skrgkan... sure da besar2 semuanya. minggu lepas mama rai dpt call. Kak ziera kahwin 29.3 nie! OMG!!! cam x caya..hehe... sayang nya rai x pat pergi... cuma family rai yg pergi.... mama rai kata kak ziera makin cantik skrg.. Girl 2berseri2 jadi pengantin.. huwaaaaaa.... bila la agaknya daku dapat jumpa korang semua.. Papepun Congratz kak ziera 4 your wedding....Wedding Cake moga bahagia smpai bila2..








**********


Tadi rai saje surf tenet. Rai suke sangat2 jenguk website pasal cake atau pasal resepi2... then tetibe terjumpa cake yg sgt menarik (an officer and a gentleman) dari website nie : http://extra-icing.blogspot.com/



Cute right??.. sangat2 creative k orang yang buat cake nie... hehe.. i like it so much!!!



SHIP IS HIS HOMETOWN...

SEA IS HIS PLAYGROUND..

And WAR IS HIS GAME...





hik2.. lagi 2 bulan je lg nak balik nie!!. cepat la masa berlalu!!! (sabar rai..sabar..haha) dah 8 bulan kitorang tak jmpe. isk2.. perit nye long distance relationship.Banyak dugaan dan mende2 yang perlu kita hadapi. Jeles2 Gado2 tu biase la kot. kalau tak gado,xbestla..keh2... haha... tak taula camana masa jumpe nanti.sure segan2..haha. Crying 1 Dahla Setahun sekali je dapat jumpe then selalu sgt x dapat contact/line tak ok sebab die selalu gi sailing... isk2... really MISS him... RAIDZMI: be strong k!!




You are FAR AWAY... but somehow remains ClOSE by my side~


Valentine kiss




MMMuuaahhx Double Kiss


7 budak2 comel:

alhaqimi said...

alahai...sweet la kisah dier...

kisah cinta yang leh buat drama nie...

apa pon... korg sama cantik dan sama padan!

nurain said...

hehe..mase mula2 jumpa duk jejauh..

klaka je..

sabar rai sabar~

nnt jumap gaduh puas2

Ann GreenStrawberry said...

klakor muka idzmi...sepet ya ampon kan rai,,,rai plak kuyus2 je time 2007 tuh....cehhh..tapi skang lagi best..chubby cumel..wah..!!! hehhehe....May Allah Bless u all...

Raihanna said...

alhaqimi:

haha..leh wat drama ke?
ala.. mesti orang boring nanti..
hahaha....

terima kasih....

Nurain:

haha.. tu la..tunggu masa je nie nak gado puas2...

Ann:

haha..tu r... mata tak timbul da.. terbenam terus.. haish...
ala.. tu dlu ann...
skrg rai da debab gile.. kah2

vidadarisakura said...

alaaaaaaaaa


sweet gilak!!

dari kecik lagi tu...

sumpah sweet..
hee

ChiLaBaey's said...

Apasal gambar masa kecik tu rai nampak lagi besar dr Idzmi, tapi sekarang dah terbalik.... pasal Rai suka buli Idzmi ye masa kecik dulu2....

chanaz said...

oih...
jauh beze hah tahun 2007 ngn 2009...
kurus gilew ko weih!!!!