KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, July 25, 2011

Sentuhan Rai.



salam semua...
hari nie rai takde cerita yang best...
cuma just nak upload picture hasil2 sentuhan rai....
thanx kepada semua yang order...
and maafkan rai atas apa2 kekurangan...


BARBIE DOLL CAKE:(normal price:RM250)
Sweet VAnilla Price:
buttercream- RM180
fondant- RM200


















FRUIT TART-32 PCS(RM55)



RED VELVET CUPCAKES
16 PCS (RM55)




basketball theme cake




basketweave cake..



for engagement

Aqiqah Cupcakes






Doc Theme cake




Cupcake ana muslim







engagement cupcakes.

17 budak2 comel:

Muntos said...

nak masuk bulan pose nih mmg bagus bebeno try resipi kak rye! terbukak hati suda utk mentry iAllah. kak rye slamat berpose! <3

Kancilbiru said...

cantik2 sungguh...ni kalau bulan puasa nengok ni mau terliur..hehehe

Lya Colours said...

ish sedapnya tgk tart. kalau dekat bleh order. huhuhuhu

rose lyza said...

cantik..kreatif sgt..

Myra Jay said...

Sedapnyer Rai..
Tergoda akak tengok..
Teringin nak oder tapi jauh plak..
Leh antaq ke Penang tak if nak oder fondant kek ni?

Anonymous said...

Adoi Rai...comelnya....Geram tgk...

Rai cuti2 ni x buat pape ke? Ada bizness x?

Psstt....sorry hv to use anonymous sbb blog dh ttp...huhu (ada org giler suka sgt komen kt my blog...hehehe)

Truly
Kak Emi

zila mansor said...

cantiknya... Dh tentu rasanya pun sesedap rupanya. Dah boleh buka bakery ni... gerenti dpt sambutan :)

Amija Firdaus said...

Rai x nak buat kedai ke?

NiezaMan said...

Rai..akak sungguh kagum dengan hasil kerja Rai..
Rasa mcm x sampai hati nk mkn, cantik sgt2

zety said...

ade orang tanye kepala patung tu boleh makan tak?hahaha

HoNeYMaNjE (◡‿◡✿) said...

hye Rai! Cute lah doll 2.. Nk tnye lah.. mcamane nk keluarkan kek dari loyang tanpa rosak ea?? Hehe.. Gune kertas minyak k? mcmane cara letak kertas minyak 2 ea? takpun ada cara lain tak?? sorry, pnjang soalannye..

Nadia R. said...

I did fondant dalam class before memang susah dan sangat memenatkan, but u did it weel and tidy! Good job, mcmana nak order ni?

Cik Puan Izan❤ said...

salute dgn bakal doc ini...sgt pandai memasak...^^

akak folo kamu yer dik...

(",) Mdm Comey (,") said...

mmg tabik spring la dgn Dr Rai yg comel n berbakat besar dlm dunia baker. Sy follow awk ya!

lieya orange M.I. said...

cantiknya.........
wish u dapat bukak bakery sendiri satu hari nnt....
sbb ape yg kamu buat, semua nye jadi di tgn kamu.. :)

ZieSalikan said...

comelnya patung pakai tudung tue jarang jumpa tau....sweet sgt2..rai nak tanya sikit ader belajar kat mane2 ke buat semua nie?ke main buat je?

NoYB said...

sweet sgt...:)