KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Tuesday, July 5, 2011

CHEESE TART FOR SALE!!!


HYE SEMUAAA!!!!

just nak inform.sabtu nie (9 july) rai akan berada di seremban.. so kalau sape2 yang berada dekat2 ngan area seremban dan berminat nak order cheesetart 32pcs-rm40 (mango + orange + kiwi + blueberry + choc + strawberry flavour) sila PM rai yer... Pick up point: Kompleks Mahkamah seremban, time: 9-10 a.m







minat nak tengok hasil kerja rai yang lain???
pssstt.. rai dah start amek order kuih muih juga tau!!!
click la link bawah nie k....


http://www.facebook.com/sweet.vanilla.bakery


thanx for ur support!!
muah2


5 budak2 comel:

Nurasyiqin said...

kak rai.klu tak bz blas lah pm chiqin..nak wat chesse tart raya nih..=)

azura said...

hi rai..suka sgt tgok masakan rai dlm ni..mmg bikin meleleh je ni..eh dh balik mesia yek? nk tmgdga SPA nti cari sya yek? sya buat medical intake utk student oversea :P

ratna said...

aduhai..sedap2nya cheese tart ni.. saya sedang mencari acuan tart tu...tp kat sini amat mahal.. 4 ketul acuan 4pound lebih nak dkt 5pound.4 ketul buat apa.. kita nak buat byk2 kan..

Anonymous said...

1st time baca ur blog... SANGAT MENARIK.... kebetulan terjumpa masa search resipi puding coklat... terus melekat baca ur blog...

terus kn menulis... n happy holiday

-kak zai-

ikin y said...

rai,nnt leh x tunjukkan cr2 utk bt tart crust?
akak dh cuba buat tp rupa n size jd xsama,herot berot je.....