KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, May 2, 2011

Raihana's 24th birthday





2 may 1987...
lahir lah sy ke dunia nie....
hee2..
OMG
OMG..
24 dah ke tahun nie?
huwaaaaaaaaaaa
nakmola...
sy nak jadi baby2 semula...
ngada la ko rai.
rasa cm nak sekeyh2 je...
ngeeee...
so happy bezday la ntok diri sendiri..
walaupun sy malu untuk wish untuk dri sndri..
tapi perlulah hargai diri sendri..
wakkakakakaka..
merepek gile kan...
sorry korang....



rai tuka sementara link blog nie ke link asal..
sebab kalau leh nak inform dlu....
macam ramai yg tatau rai dah tuka link kan..
so lepas 4 may...
rai akan tuka link kepada:
http://www.raihannavanilla.blogspot.com
please take note k...
and link kan rai siap2....
sebab xnak lepas ni tanya2 mane blog rai p lagi kt msg2 inbox....
sebab rai dah inform semula kan....
masey tau..sorry susahkan korg...
and link resipi2 sume..
rai akan betulkan secepat mungkin selepas officially tuka link baru k...




thanx sebab support..
doakan rai kembali ceria dan happy seperti rai yg dlu...
hidup perlu diteruskan..
so kita enjoyyyyy~
muahx

15 budak2 comel:

CuteOven said...

Selamat Hari Jadi....

semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... Amin.

Kak Rose said...

Happy 24th b'day... semuga berjaya dengan segala apa yg dicitakan an be blessed always. Bangga with ur courage.... n teruskan ya. Congrats

CikBulat said...

eh eh, akak ni memang suka kejap ada kejap hilang ke? btw, happy bufday. mana kek utk dri sendri? mahu tgok2! hehehe

caHAYA said...

hepi besday sis rai ;)

semoga dilancarkan perjalanan hidup oleh Allah.. ;)

·٠•●❤✿sutera kasih✿❤●•٠· said...

kak rai!kak rai!happy befday!May ALLAH bless you kak!:)

Mr. Firdaus said...

happy bday kak rai! :)

rose lyza said...

hepy besday kak rai..moga pjg umur n murah rezeki..n x lupa. moga bahagia selalu di samping cik abg tersayang..hehe

Priya said...

Happy Birthday dear.. I feel that there's something 'not good' goin on btween u n idzmi.. Hope evrythng settels n u come back to normal sis! Take care =)

Ur welwisher..

Anonymous said...

to rai... happy birthday ke 24... semoga dipermudahkan segala urusan... dimurahkan rezeki dan diberikan kebahagiaan dan keberkatan berpanjangan.... Aminnn..

drp,
ex-cashier Jusco Tmn U yg paling encem.. hehe

Mamma Olyn ♥ said...

happy birthday dear.. semoga sentiasa tabah dlm hidup ini & dipanjangkan umur:)

Chik Att said...

Happy birthday Rai .....

Semoga kekuatan dan ketabahan menaungi hidup Rai ...

su su said...

happy birthday rai......

cuakk dah arie tu tak dapat bukak blog rai....org belajar masak dari blog rai tau....adoiiiiii.. jangan hilang lagie.....

Moga rai sentiasa di bawah rahmat ALLAH...amin...

ceria sokmo ya

umie said...

happy belated birthday rai..semoga tabah menjalani hidup dengan sabar..dah lama akak tak g jenguk kat sini..mcm2 dah berlaku...sabar ye rai..

Mas J said...

alaaa.. bithday ke?? nak wish gak la wlupun belated. Happy Birthday to u dear.. all the best k. Good Luck. GBU.. :)

me n him said...

kakak, im just a sily silent reader, i hope everything was okay.
im just feel smthng not good happen, and i think u pun tamau serabut2 kepala kan..
but, it makes me as a reader xsedap, risaukan kakak. there something happen, and i hope i will see 'smile and happy' entry after this. because it makes me or other feel u should and deserve to be happy. sy dsini berdoa kakak ceria2 macam dulu...
raihanna yang saya kenal dulu lain, even kita xpenah bjmpA, but its not comfortable when blog yg sllu kita baca selalu kita follow, selalu kita bkak tb2 bhadapan masalah. seolah-olah im feeling it too. i hope and everyone here really-really hope kakak akan ceria and kembali macam dulu.

i want RAIHANNA KAMARUDDIN macam dulu!!!!