KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Wednesday, May 4, 2011

My 24th Birthday =)



2 may..


bila kawan2 ckp cmni..

"Rai.. leh tak kitorang order cake untuk bezday ko"

dush2... -.-
sekeyh sampai nampak bintang kejora atas pala...

and ada lak yg ckp..

"rai boleh la... nak order choc moist cake untuk bezday u.."

sekeyh lagik..
dush2..
tapi kali nie...
dah jadik ikan flowerhorn benjol2 pala...



herkkkkkkkkk~
wawawawawawawawawa....
haha.
adeys.
malas nak buat cake untuk diri sendiri la.. -.-
kalau nak buat pun..
rai kena pk kan tema yg sesuai ntok diri ini..
mungkinkah ikan buntal/beruang sesuai??
hahahhahahaha...
pipi dah tembam gile...
banyak makan kot.
hahahhahahahahahaha....




boleh tak kalau rai buat muffin 2,3 kuntum.(bila tuka penjodoh bilangan nie?)
then cocok 2,3 btg lilin..
pastu nyanyi untuk diri sendiri?
oh tidak..
syok sendiri sungguhkan..
kan2?
hahahhaahhahahahahah.
oh tidak....
saya tak mungkin begitu....


papepun...


rai nak ucapkan terima kasih sgt2 kepada semua yang wish bezday rai...
tahun nie... semua sekali 1,253 birthday wishes di fb + blog + ym...
appreciate it a lot.
and papa + mama rai merupakan org pertama yg wish rai..
terharu and alangkah indahnya....


so


hari yang bermakna ni...
kawan2 celebrate bezday rai kat chili's....
diorang belanjaaaaaaa! yeay.. ekekekkeke.
makanan sedap gile..
and kenyang sampai tersandar.


Bezday girl dah bersiap2.. ceria tak muka? hehe =)
pepagi leh la muka fresh camni..
cuba tgk muka last2 nanti...
haha.
dah cam mangga benyek pun de..
ekekeke.



muka semua org bajet cool.
padahal perut da kruk krak kruk krak wat konsert.










surprise!!! hahhaa.. diorg terjerit2 ok nyanyi..
kuat gileeee.
sampai bukan rai je yg terkejut..
dak2 nie pun terkejut sama..
hahahahaha.



ok...
nie la cake bezday ku.
hahaha..
masey korang...
apple pie kalau x silap..
dengan ice cream V@NiLL@..
memang terbaik..
sungguh sedap sekaliiii.











OMG
OMG..
V@NilLL@ MILKSHAKEEEEEE daku...






kenyang xleh ckp lah....
jagung2 yang ada dalam pinggan dah sampai tercacak2 berdiri...
sebab tak larat nak makan...
adeyhs.
tp sedap giler lah~



jeng2..
senarnya ada kisah yg berlaku di belakang tabir..
hahahahahaha.



tgk muka mangga benyek daku tu.
senarnya kaki sakit masa nie.
.salah pakai kasut.
melecet gile sampai sakit nak jalan... hahaha...
tapi dak2 nie nak ajak jalan2 agy...


so...

jalan depan sket dari chili's nampak kedai kasut..
terus sebat beli sepasang flat...
sebab nak jalan lagi kat Arbat nya pasal..hahaha
sanggup tau x....
beli flat kale pink okeyyy!



haha.muka da ceria..sebab dah tuka kasut..
hahahahahahaha..
kanak2 riang betul.
perasan perah santan.
muntah.


Then...
kawan2 rai ajak gi jalan2 kat Arbat Street...
kebetulan nak tunggu starbucks nye HAPPY HOUR...
nak beli frappucino dengan half price..
hahahahaha...








model iklan deodorant nivea.
tolong jangan mati bau ketiak sy.
hahahhahaha. -.-



model ubat sakit pinggang tak berbayar
senarnya tatau pe motif wat tangan cmni.
haha


lepas tu..
pkul 8.00-9.30 malam...


Masa bersantai kat starbucks ngan dak2 nie sekali....
rai memang hantu frappucino...
paling suka caramel,chocolate atau vanilla..








muka lega gila la tu....haha.


gambar yg lain..
boleh la tgk kat fb rai yer...
sebab banyak sgt gambar...
http://facebook.com/raihanna.kamarudin

tapi sorry sgt2...
rai dah tak boleh add kawan kat fb...
sebab dah limit 5000 friends..
so jgn la marah2 kalau rai x approve.
bukan rai sombong...
='(
sebab ada yg bagi msg marah2 kata rai nie berlagak + sombong + pk bagus..
sebab ignore friend request...
wawawa..
jgnla ckp cmtu...
sedih ooo hati ni.
terkoyakk2 bila ada yg ckp cmtu...
rai tak mcmtu la...
='(


and just nak ingatkan lagi...
yang rai akan tukar link kepada....
http://www.raihannavanilla.blogspot.com
tak lama lagi...
so link kan rai siap2...
sebab lepasni..
link
http://www.rihannaidzmi.blogspot.com
takkan wujud lagi..
so cepat2 tuka dan linkkan rai semula k....





happy sgt2...
syukur dikurniakan kawan yang selalu berada bersama2
ketika susah mahupun senang....
thanx semua...



P/s: I can't stop smiling... sweetla~ thanx to *you* =)

12 budak2 comel:

sarah mohamad said...

Happy Birthday Rai yg ke 24. selalu jadi silent reader je. tapi hari ni nak komen. hiks semoga sentiasa berbahagia selalu dengan cinta hati kamu. hiks

* Zaleta * said...

happy belatd birthday Rai....akak nak baca xleh la...loading lmbat sgt...tp akak wish je la ek...smg tahun ni akan lebih bmakna buat Rai..smg Rai berjaya,dan terus tabah mhadapi apa jua cabaran....:)

aNaYaNa said...

hepi bday rai..semoga rai bejaya dan terus kental menempuh hiudp ni..love to see u strong..:)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

rai... happy belated birthday!!!!!!! makin comel la rai. pipi temok. hihihi.

Peri PiA said...

happy b'day dr rai :)

Anonymous said...

slm...kak rai..npe pkai bju yg bra dy kt luar...maaf sgt2..bkn ape..tdung elok dh pkai...tp yg 2 somethngwrong la...hope kak rai pkai yg lbih sopan yer lpas nie...=)

lieya orange M.I. said...

happy birthday rai :))
best of luck..take care....

Dr Violin said...

hahahha... klkr lah k rai nih... tp sonok bace...

Hachiko said...

selamat ulang tahun Rai, i'm your silent reader.. yg suka giler dgn resepi roti jala Rai.. semuga hari2 Rai akan dipenuhi dengan berkah dari ALLAH S.W.T.
As for Anonymous yg beri komen on 4/5/2011, teguran yg diberi itu baik, tetapi berikan lah ia dengan cara yang terpuji iaitu dgn private msg Rai. kan ke lebih molek kerna takut teguran yg baik bakal mengecilkan hati org yang ditegur.. kan tak manis tu.. well just my 2 cent.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

happy bedday raihanna yg c0melll :)

Anonymous said...

replying tothe anonymous comment above.. no offence..but this is 2011... its nt like she is showing her skin...the dress is fine, n she looks awesomely stunning in it..its her wish..and if u have so much of opinion on "kesopanan" dont u find it a little too rude to comment right up on her blog where people can read? jatuhkan air muke rai, itu baik ke? well...just a thought :) n happy birthday rai..smoga bahagia selalu...

Anonymous said...

baju kamu memalukan sebab kamu wanita muslim yang bertudung. kamu tidak nampak stunning di dalam pakaian yang begitu.