KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, April 11, 2011

someday i'll learn 2 let u go.


lately mcm2 jadi.
rai private blog sementara pun sbb de org fitnah2 kt bahagian shoutbox/comment..
sape anonymous yg tak sudah2 dengki ngan life org lain..
thanx bebanyak...
rai tak nak cakap banyak.
malas.
penat.
letih.
bosan.
suka sangat ek tgk org sedey?
but i believe semua yg terjadi de hikmah tersendiri..

jangan pedulikan rai.
tau tak erti sakit?
tahu tak erti perit?
perlu ke cerita masalah peribadi kat org lain?
please respect my privacy..
It hurts so bad.
i can't explain.
lost 4 kg in 2 weeks after dat thing happened....


susah ok rai nak terima...
please fahami .
papepun...
rai nak say thanx kepada semua yg bertanya kat inbox fb rai...
rai hargai sangat2...
kita hanya mampu merancang..
and allah tu yang tentukan segala2nya....
so serah je semua pada-NYA...
insyallah ada la jalan nanti...

wat masa nie rai tengah busy meniaga jual makanan weekend...
coz rai nak kumpul duit beli flight ticket balik malaysia summer nie..
rai dah x amek order cake buat masa nie..
sebab rai letih la nak layan customer yg tak faham rai..
jangan la nak paksa2 rai..
rai pun manusia biasa.
gi class.. balik class letih...
camana je rai nak siapkan tempahan....
kalau waktu sesuai...rai akan cuba ambil k..
tapi kalau rai kata tak boleh.. tak boleh la k..
sedih la bila org x faham perasaan and situasi rai...

doakan yg terbaik untuk rai...


Let the rain wash away all the pain yesterday.


15 budak2 comel:

LORD ZARA 札拉 said...

Sayang.
Be strong ok?

Zara sentiasa doakan yang terbaik buat Rai. Maaf kalau tulisan di wall kurang sesuai buat Rai ke apa ke.

Maaf~
Jaga diri baik2 ya?

Ainul Hayat said...

Rai.
Jangan sedih2...Semoga tabah dan sentiasa sabar dalam menghadapi ujian Allah ni.

ikaZara said...

rai...what happend.
at 1st agak pelik je ble xleh view blogh rai plus ika pun dh xleh view fb rai..takut ika ade slh cakap pn ade.

ape2 pn we all doakan rai supaya tabahkan hati & as we may know,mulut tempayan kite boleh tutup, even mulut buaya punkite bley tutp guna tali, tapi muulut manusia ni takkan boleh di tutup.

respct rai cz tak attack or even balas balik what they did to you in blog mcm yg org yg dengki tu.

org busuk hati ni ade kat mane2 je..so tabahkan diri.cekalkan semangat dan satu lagi, doa2 org yg terania ni sentiasa di makbulkan tuhan.

amiey lee said...

my dera..tak mo sedih2 k..tabah n kuat..dugaan Allah pada hambanya berbeza..

akak tau Rai sorang yang kuat

take care

amiey lee said...

* salah eja

my dera ... my dear

"CT CoMeL" said...

hai rai....jgn sedih2...mungkin ade hikmah disebalik kejadian yg berlaku....gud luck rai.....

iana razali said...

HYE RAI XMO CEDIH2 N NANIS LA..PTUT LA MNGU LS XLEH NK OPN UR BLOG...NOW NGK DA LEH OPEN DAH.. SO TKCRE K

~BEE~ said...

Salam Rai...

b4 dis akak cuma baca je blog Rai & mencuba resepi Rai...
Harini terpanggil utk leave a msg...kuatkan semangat...focus ur study...segala rintangan & cabaran akan mematangkan kita & mengajar kita jadi dewasa...

Take care

estee_8980 said...

be strong dear...
semoga rai akan jadi lebih tabah..

caHAYA said...

assalam sis. first time komen cni. apepon, bersabar je la ek. lame2 anynomous tu penat la nk keji2 org. bukan ape pon yg dpt. amek tu sbg cabaran k.. ^^

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

sabar eh rai..kena kuat mcm otomen okeyy..hihi..chill babe :)

Chik Att said...

banyak2 bersabar ... dugaan dan cabaran ... rencah kehidupan untuk kita terus membina kekuatan diri ...


Kuatkan semangat ....
CA suka baca catatan rai .....

Noor Azlila Mohammed Ali said...

Salam Rai...

pada pertama kali akak jumpa dan baca blog ni..akak tahu yang Rai adalah seorang yang cukup tabah....akak harap Rai banyakkan sabar..namun, akak faham..kita sebagai insan biasa, ianya tetap akan mengganggu fikiran.....banyakkan doa ekk!!...insyaAllah....

::..wAwA aPpLe..:: said...

yeah..!!
finally kak rai bukak blk bl0g
sushnye nk cr resepi ble bl0g kak rai xde
bkn xleh cr kt tmpt lain tp dh t'biase ble nk cr resepi klik kt bl0g akak
hehehe

akak mesti kuat
sape pn akn d uji cuma ujian d beri dlm bentuk yg b'beza2
wani tau akak blh...=)
truskn usaha akak ae

detergenWangi said...

be strong ok..
saya suka baca blog awak mak saya pun suka...buat kek ikut resepi rai pun jadi...