KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Wednesday, November 10, 2010

RAI KEMBALI.... kuang2


salam semua..
isk2..
rai tahu...
dah lama betul rai menyepi...
rindu nya kat blog nie...
arghhhhhh....
tapi sekarang rai tengah cycle tough...
adoiii...
penat ooo...
penat bukan pe..
penat bila dapat cikgu yang cakap tak berhenti2...
class da ar dari kol 8.30 pagi sampai pukul 2.40 petang.
huwaaaaaaaaa....
mata rai dah cam garfield...
mcm nak kena tupang kan ngan pencungkil gigi..
mane ek leh dapat spek yang ada mata palsu kat depan...
harap boleh dapat secepat mungkin...
kuang2....


update terbaru pe yer...
ha...
alhamdulillah...
dah turun 3 kg dalam masa 3 minggu...
adeyh.lepas nie kena berusaha agy la turunkan berat badan..
tapi kan....
sekarang dah masuk musim winter...
sejuk2 buatkan daku malas dan cepat berasa lapar...
tolong ar... tak sanggup k jadi polar bear.
huishhh..dugaan sungguh.


and skrg rai bercuti dari ambil tempahan cake/cupcake...
nak rehat seminggu...
tangan rai pun setiap malam bisa2 and dtg kebas...
='(
sakit ar.
kadang2 sampai kepitkan tangan kat katil tu..
sebab berguling tahan sakit...
pukul 4 pagi terbangun dari tidur and dah rasa bisa dia cam mencucuk2...
then tak boleh tidur dah..
mula2 ingat sebab salah tidur ke apa..
tapi berlarutan sampai hari nie..
dah nak masuk seminggu...
derita gila...
nak pegang pen pun sakit....
yg peliknya rasa sakit dia dari tapak tangan,ibu jari..sampai jari manis je..
and jari kelingking x sakit langsung...
hope xde pape and hilang ar dlm seminggu nie...
='(


oklah....pape pun..rai selitkan 2 keping gambar order2 minggu lepas... tapi rai upload sket dlu yer...
yg lain rai akan upload bila rai free...
kalau nak tengok gambar penuh...
boleh la click blog rai yang nie.....
http://www.sweet-vanilla-bakery.blogspot.com



baby theme cake


25 pcs durian cupcakes



hehe..rindu kat rai ke?
hua2..
perasan sungguh budak nie...
sila bagi cekodok freee...
please2...
hihihihi....
oklah...
amek la gambo mata berudu rai nie k...
simpan bawah bantal....
keh2..
gurau je...



punca eyebag tidak dapat dikenalpasti.. mungkin terlebih tidur.haha







last but not least...

U can only hurt a person so many times until it becomes too late to apologize... Being hurt has only made me a stronger person..
One mistake can have a life time of regret...


6 budak2 comel:

@rin @hamad said...

kak raiii..sedih gitu ayt..touching..heheh..

kak rai npe sakit tgn tu?risau pula arin dgr..ciannyaa..kak rai g la rujuk kt cikgu ea..

♥♥ eija ♥♥ said...

ermmm adik rai nie akak tengok dah de bakat besar dalam buat kek nie..
akak pun tak sampai tahap macam adik...

insyallah nanti jadi doktor + bakery yea hehe... tungu akak pindah KL mesti akak tempah hehe

Cik PUan Mr Shaiful.. said...

akhirnya kembali...sudah rindu nak menatap blog nie.....
moga cepat sembuh...amin

Zaharah said...

salam,

rai nak minta bahan buat icing untuk buat tulisan atas kek boleh?

D'lla said...

wahh cayala rai muahh lovely cake..
d'lla lak 1st time kn winter..haha br sampai uk..hmm kebas tgn..hmm why not sapu sebuk lada hitam kt tgn.try it..coz ada jiran la,keja kapal,ms winter dia amek lada sapu kt tgn..
ada berani rama cabai kering?hik3 confirm xlh wat keja.panas sgt

Miss Eyda said...

comel nya cupcake tue. npe skt tgn nie..take care ;)