KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, November 29, 2010

‎42 hari lagi ♥♥♥


jangan lupa singgah page rai k
kat link nie..
http://www.facebook.com/sweet.vanilla.bakery

antara order2 yang rai siapkan minggu nie...

cupcakes love theme..
ramai bertanya.mana pergi sebelah agy tangan teddy tu..
huhu.
sebenarnya... tangan teddy tu konon2 sorok kat belakang pegang tali bentuk love tu...
hee2.



cupcakes doctor +cricket theme


hee2.. rindu kuih muih malaysia
Rai buat semua nie menggunakan fondant...


ada donut,seri muka,kuih lapis, kuih sagu dan kuih bakar


hehe. tanda rindu bangat kat makanan2 nie.hehe
ada burger mesia,karipap,kuih bom dan kuih buah melaka...
student kat sini order untuk mama+abah and adik beliau yang dtg ke moscow...



customer request make up theme


love theme between doc + nurse.sweetkan??hee


strawberry philadelphia cheese cake


choc moist cake


choc moist cake with choc buttercream icing


choc cake


rai tengah usaha kumpul duit..
doakan rai ek...
hehe...
kadang2 rasa letih,sebab balik class terus bake...
then malam lak siapkan kerja...
kadang2 pkul 4-5 pagi bangun sebab nak bake...
rai kat sini bakar cake/cupcake semua...
guna oven common kitchen....ada satu je kat sini..
kena berebut and tunggu turn nak guna..
so rai bangun awal pagi...
tapi rai cuba kuatkan semangat...
rai kena yakin and tabah kan??
insyallah....
lagipun rai betul2 minat + enjoy baking/decorate.
hee2..
=)


MARA,janganlah potong duit student sebab nak ikut rate USD.
kesianlah kat kami..
tolong kaji semula k.
sebab start bulan lepas..
duit scholar diorg nak ikut rate USD pulak..
sebelum nie ok je...
takde masalah.....
kan USD nye rate dah jatuh....
kitorang pula jadi mangsa keadaan
='(


dahlah.
nakmo sedih2...

Rai menghitung hari..
untuk apa yer?
hee2.
biarlah rahsia(dato' SITI Raihana)..
ekekeke.


7 budak2 comel:

❤ C!K MAZ's❤ said...

salam Rai...

menghitung apa tu...nak balik Malaysia ke...

Anna Mohamed Amin said...

tau tak russia je kene mcm ni? anna tny kawan2 anna kat german & uk, diorang ckp allowance diorang tak kene potong pon.. ;(

♥ QaseH ♥ said...

rai nk blik malaysia kr???

nora said...

menghitung hari?? nak tunang ek

~ Mamma Olyn ~ said...

caiyok Rai!! Baking jgn xbaking, semakin cantik presentation cake & cupcake:)

Linda Musa said...

yes2...i know...cant wait! nnt sampai sini fb akak yerp rai....yippie (^_^)

miftahul_qulub90 said...

chaiyok3 kak rai!!
kagum dgn semangt kak rai..
inshaAllah,sy doakan kak rai success dua2 medic+bakery gak...heeeeeee~