KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, November 15, 2010

Jom click page baru Rai...




salam semua..
apa khabar rini....
hihi...
hope semua ceria2 dan senyum hingga ke telinga...


Rai dah start ambil order cake semula....
and dah buat page baru...
sudi2 la singgah yer....
CLICK link kat bawah nie..

http://www.facebook.com/sweet.vanilla.bakery

antara cupcake dan cake yg rai buat semalam...











dan antara kek yang menjadi pilihan adalah.....

kek choc indulgence!!!





resipi rai pernah bagi dulu....
kat tepi belah kanan blog rai nie k...


P/s: January.... cepatla datang~ hee hee.. kenapa???
Biarlah rahsia.... hihi.

3 budak2 comel:

Munirah said...

rai ni pandai lah buat kek..
semoga murah rezeki ye :)

nora said...

hai rai,

im nora, sebelim ni just jadi silence reader je cuz takde blog lg. tapi skang noa dah ade blog dh (br je buat heheheh) noa dh folo n link rai tau. harap rai sudi folo n link me bac ye. btw suke bab resepi masak2 yg rai buat.

nora said...

raiii mane kamu menghilang neh