KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Saturday, August 7, 2010

kadang2 bila kita dah kehilangan sesuatu... baru kita akan belajar erti menghargai. setuju???

hari ni rai takde mood...
sedih sket la..


so rini nak citer pasal pe ek...
jerebu kat moscow nie dah bertambah2 teruk....
sampai ke dalam bilik nie ha bau asap...
mula2 rai ingat kabus tebal pe ..
takkan winter plak...
dah la panas kan....
hahaha.



pastu idea kedua lak...
ingat ada orang sembur nyamuk aedes ke...
bwahahahahahhahahhahaha
sengal la...
rupa2nya pas tengok news kat yahoo...
baru tau...
ada hutan terbakar la plak panas2 nie...
isk2...kesian2



cuaca pun panas sangat2..
lagi panas dari malaysia..
malam sampai 40 celsius tau tak...
pergh.... dah hampir separuh takat didih tu!!!
huwaaaaaaaaaaaaa....
ini kat GURUN SAHARA ke....
bangun2 tidur cepat2 tampar pipi..
huwaaaaaaaa...kenapa daku kat sini...
tak nak dok sini...isk2...
nak dok kutub sana jadi polar bear....
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mama,xnak dok sini!!!!!!


dah.xpayah nak ngada2 la rai oih.
nak muntah tengok perangai kamu ni la.


jom tengok gambar2 nie...
Rai dok kat tingkat 13. hahaha. tinggi tak...masa jerebu ngan tak wokeh..














Mish ngan Feefee pun tak tahan panas nie...
kesian diorang...
tidur terkangkang....
isk2..
kadang2 daku kesian siap basah2kan bulu diorang...
sebab nak pastikan diorang tak panas sangat...


adeyh. nie tatau nak diklasifikasikan 18 PL ke 18 SG ape...
FEAR FACTOR.
don't do this at home...
ekekekkee...



Pastukan dia wat muka camni lak pandang pe ntah...
MISH jangan ar wat muka cmni...
daku takut la...
dah la tinggal sorang2....
='(


Mish yang comel.. kan2... gebuuuu~




mish dah merajuk lorrr.. hehe. cuba tgk bulu kat kaki dia.. hehe. kiut.



ok2la... jangan merajuk k...
bagi kipas ek... nanti mesti mish boleh tidur nyenyak2....



kipas yang sebuah hanya untuk dia... hehe... =)




baru leh tidur nyenyak ek.... hehhee... KROH2....



saya sunyi
saya sepi kat sini.
saya takde kawan.
saya duduk kat bilik takde teman berbual.
siapa je yang boleh faham perasaan saya??


sedihla.


P/s: makna yang mendalam..
kadang2 bila kita dah kehilangan sesuatu...
baru kita akan belajar erti menghargai.
setuju???

5 budak2 comel:

saya. said...

Rai,kucing tu awak punye ke?
COMEL OKE!
Kucing saya extreme,tido terkangkang siap kepala nak berbantal.Kalau orang tarik bantal or selimut,memang kena jelinglah.Hahahaha

Btw,jangan sedih okay?Talk to the cat.Then bake cake.

Take care :)

leena said...

OMG! kuceng tu!! comelnya~~~
Leen pun slalu cakap2 kat kucing leen kalau dah xde sapa kwn nk ckp..
he's my bestie..

syafawani said...

setuju!
jadi hargailah apa yang kita ada kan:)
neway geram tgk kucing2 tu...nak sekoq!haha

IntanBerlian said...

huhu bape hengget ko beli kucing ni rai. geram doh aku tengok..

weh bun tu feveret aku..wahhhh sedapppnye.. aku kene try balik ni.kompem!!

Neny said...

alahai..siannya baca para2 terakhir tu...xpe la rai...demi menuntut ilmu, tabahkan hati ok? byk pahala tuh!

40C at nite rai? lerr..patut la abis kucing2 terkakang2...kekeke. Kat sini, alhamdulilah dah x bape panas dah...around 25C gitu. Lega la sikit sbb x payah nak berkipas sgt.