KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Tuesday, June 8, 2010

hehe.. rindu tak? kih2..



welcome SPRING 2010!! tulips!!


hai semua!
rindu kat rai tak? hehehe.....
cuba tengok entry kat bawah nie..
perhatikan tarikhnya... February 24,2010...
wahahahhaha...
maknanya dah 4 bulan rai tak update blog nie...
rindu sangat nak bercerita,membebel... keh2..


tapi apa boleh buat...
busy sangat ooooooo....
resepi + gambar makanan + cakes berkepuk2 rai peram dalam folder kat desktop.
entah bila nak update pun tatau...
tak lama agy dah cukup waktu..jadi TAPAI. keh2...
tunggu~~
maybe after rai exam....


sekarang rai ngah stress..exam banyak...
serius cakap 3rd year adalah tahun yang betul2 menguji kementalan/kesabaran/persahabatan... pergh...
rai tak sabar nak habis kan sem nie...
masuk je 4th year.. dah leh tarik nafas lega...
dah free sket...


actually banyak sangat2 benda yang menarik berlaku...
tapi rai tak sempat nak update...
and sedihnya summer nie rai tak balik malaysia ='(
rai kena buat practical sebulan kat moscow.
cuti mmg ada dalam 3 minggu camtu...
tapi rai amek keputusan stay kat sini..
mungkin rai akan balik tahun depan...
tapi tipula kalau cakap x rindu kat family and kat orang tersayang.. hehe.
takpela..simpan je dulu rindu tu..
nanti biar gunung2 cam gunung everest...kih2


kali nie nak cerita pasal pe yer??
haha...


pada suatu hari....
idzmi SABO(sabotaj! bukan sabariah) rai.
geram je r.
dia p snap picture "karangan" rai yang terpilih masuk majalah sekolah rendah dulu...
pastu gi upload kat facebook...
eeeeeeeeeeeeee......
dulu kitorang masa kecik2 satu sekolah..cuma class lain2...
rai pernah citer kat dalam entry nie.... click link nie k... My Love Story -Idzmi was my childhood bestfriend
eeeeeeeeeeeee...

Nie la karangan rai tu...Rai lukis + karang sendiri tau... wahhahahaha... sapa gelak,rai merajuk k.hahaha.



KUCING SAYA

Saya ada seekor kucing jantan.
Nama kucing saya ialah comel.
Comel suka makan ikan.
Dia tidur di luar rumah.

Bulu Comel sangat cantik.



Raihana Bte Kamarudin

Tahun: 1 Anggerik.



dah cukup2. jangan gelak beria2 sangat.




Jumpa lagi di entry akan datang... maybe pasni mood rajin akan muncul. =) doakan rai leh wat exam ngan tenang and dapat result yang ok yerp....

tapi sebelum belajar...nak tido dlu..keh2...



tata....

salam sayang,raihanna.



14 budak2 comel:

cik paro said...

1 anggerik..
masa ni kite tak masuk lagi stmi..
huhuhuhu

azaliahjsalleh said...

rindu kat kak rai sgt2

pelangi_yana said...

miss u la k.rai..
>,<

little cart00n said...

Kak rai..
lama tidak menjenguk blog ye?!!sudah rindu la!!

Atiqah Adnan said...

lame nye tak update beloggg..
exam memang stress.. kan..?
ape pUn rehat secukupnye ok..
so sweet laa ur BF..
pandai amek hati n pandai buat rai senyum..
hihii~
take care ok..

amiey lee said...

ok take care ya rai... moga selamat n dapat jawab soalan exam ngan tenang...akak doakan yang terbaik...

wahhh lamanya la tk balik amalysia...cfm2 org tersayang rindu giler nnti..takpa biar bergunung n ber lautan hahahaha

[z@ck] said...

miss u babe!
slamat study.ku juga tengah berperang untuk final

helena's said...

rindu!

Misz Deanna said...

waaaa..

finally blog ber update jugak..

hihi.

gudlak exam!

pasni leh la update banyak2..

;p

shahlin said...

hahaha,bst la cter kak rai nie...
almk x blik summer ker,ksian kak..akmal blik kan :p//yelah nk jumpe arin..
pe2 mmg cya abg idzm tag pic restran rai..he3~hrp psni restrn tul2 tuk kak la yer..bo alin dtg m.tpi jgn orgn mnusia sudeh la...he3~sb ftre doc..he3

enyheartsdiamond said...

hahaha.. comelnya!

~ceRRy beRRy~ said...

gud luck rai utk exam... :)

Tfaaaaaa said...

hahahahaha..

comellll..

lama tunggu entri baru rai tau takk ;)

good luck exam

.pRiya-[pwincez]-Liya. said...

windu kat kak rai sgt..
setiap kali nak blOgwalking..mesti jengkuk sini sat..

kak rai pOwn satu..asal x dtg skejap n pOst bz ke aper ke..
lega sikit..nih x..truz ilang..
wat owang risau jer..

nyway happy2 taw..:)

with Love,
Dr.Priya~