KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Friday, December 19, 2008

TENSION

muke serabot


waaaaaaaa..tolong2...
daku tol2 tension minggu nie... i need someone right now.. maybe my mama! mama..tolong along ma... tension gile... isk isk isk....
da 3 bars chocolate snickers daku makan rini... serabot tol pale.. minggu depan da kena settlekan semua zachut(lebey kurang mcm credit) before seat final exam histology ngan anatomy(middle of january). kalau xdapat zachut,xleh wat final exam. sebab histo and anat nye exam wat time winter break.and mmg rule kat sni.selagi xpat zachut,xleh seat exam.
taun nie nape malang sgt ntah... dapat lecturer sume yang strict... nak dapatkan zachut dari diorg bukan senang. kena wat colloqium(lebey kurg mcm test) banyak2 kali baru meke nak puas hati...colloq da la leh katakan sume oral... eeeeii..mane x serabot....

2nd year first sem kena dapatkan 8 zachut!

1) physical training
2) physiology
3) biochemistry
4) surgery
5) histology
6) anatomy
7) russian language
8) MICROBIOLOGY(nape daku caps kan?nanti tau la)

seb baik yang lain lecturer mcm ok.. kecuali satu yang daku amat2 tension skrg..MICROBIOLOGY!!!!!!!!!!!!!!!!! eeeeeeeeeeeiii... daku tatau la nape daku menci sgt2 microb. mende alah nye kecit gile.. pastu tatau nape susah sgt nak hafal. eeeeeeeeeeeeeiii... sorry la kalo korang rasa daku membebel plak kat post nie.. lecturer daku nie mmg strict gile... eeeeeiiiii... actually mcm2 nak ckp pasal lecturer daku tu.. tapi x baik lak kalo ngumpat cikgu. kang x berkat lak... isk2.telan je la...

papepon daku akan cube yg terbaik k... i can't give up easily. yes! (tatau la actually ayat nie nak sedapkan ati daku ke ape)... hahaha(leh plak nak gelak2)... hehehehe(xkire.. nak gelak gak)...
hahahhaahahahahaahahahahaahahahaha......

insyallah..daku akan cube k.. sebab daku teringat plak kat mama n papa yang da banyak berkorban.. insyallah k daku akan setelkan secepat mungkin....

eeeeeeeeeeiiii...satu gi masalah... eeeeeii..nape la banyak sgt masalah nie... paip bilik air bocorle plak... abeh flood bathroom + toilet kitorang.panggil plumber pon mcm pe ntah.mintak sampai RM300.kalo bahagi 3 org sorang kena bayar RM 100.. buang duit agy minggu nie. daku rasa meke nie tipu la... xkan la sampai mahal camtu nak ganti paip je!! sakit la pala.. pas satu satu masalah dtg. entah bile la nak senang idup nie...

2 budak2 comel:

belle said...

hehe.kite je tau cane susah nk dpt zachut kan rai..huhu.aku doakan ko kuat habiskan sume yg menggilakan tu and move forward yeah!and for d time being, jgn hiraukan sgt problem yg dtg dr orang lain tu.meke cume nak buat diri meke nmpk best je..tu yang lepas kat ko k?muahx.

Raihanna said...

thanx belle.. tu la..pas satu satu masalah dtg kat aq...