KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Saturday, December 27, 2008

BAD DAY



10.30 a.m... haish.... ade2 je mende yang berlaku.... arini kitorg wat coloq(test) last for microb... tatau la result cmne.. monday nie baru tau... pas je wat coloq lecturer da bagi balik. yang rai nie plak leh x perasan buku protocol + buku teks + lab manual tertinggal kat meja belakang.sebab kat belakang ade sorang minah russian ngah wat test gak.maybe die alihkan buku tu sebab nak dok kat situ kot... dats why rai x perasan... bile balik barula pasan. adoyai2.... smpai je hostel hati da serabot da. yela. buku protokol tu penting gile tau x... before lecturer nak bagi zachut(credit)...diorg nak tengok dlu buku protokol tu.da la banyak gile experiment. ade 18 kot. kalau nak salin balik.. mmg x sempat la jawabnye..sebab isnin da nak kena anta...

eeeeeiii... kol 4.00 p.m kang kena gi uni balik... tapi sebab nak amek zachut BIOCHEMISTRY.. alhamdulillah la akhirnya lecturer nie nak bagi zachut.. die mmg strict + skema tol2.. die nak sume test die dapat perfect. kalau xperfect die soh repeat and tanya soalan maut2..... da la sume coloq die kena wat oral. haha. kalau oral faham2 la.. sure xleh goreng2.. isk isk isk... kitorg ade mcam satu buku khas (ЗАЧЕТНАЯ КНИЖКА)... buku zachut tu kena lengkapkan ngan sume signature lecturer. before nak dapat dr diorg..pergh.. mcm2 coloq n control la kena wat.. kalau dapat cikgu yang strict.. mati le..

ok...kol 4.00 p.m rai p uni balik..kelam kabot teros p department microbiology.try to find my lecturer.. tapi jumpe sorang pembantu makmal je. adeyh2.. da la rai nie terkial2 lagi nak cakap dlm bahase russia.maybe kalau diorg ckp..rai faham la jugak..tapi kalau rai nak cakap balik..mmg amek masa sket r..huhu.. matile nak bantai pe nie nak tanya die.. haha.. hentam je le... seb baik die faham.. sebab percakapan + body language ku..wakakakakaka.... dr pe yg die ckp.. die kata lecturer rai tu da balik! tapi die baik gile.tolong bukak kan pintu class rai.

tapi sygnye buku rai da tade kat situ...huwaaaaaaaaaa..mane p nie.. die ckp maybe lecturer rai simpan kan kot.. isk isk isk..kalau tol pon die simpan kan...rai still nak confirmkan..yela.. mane tau kot2 die tade simpan..mati la.. nak salin balik nye bile?? rai try mintak number fon lecturer rai dr die.tapi die kata..sorry die takde simpan.. tapi siyes die sgt2 baik.. die mcm da berumurr sgt2 tapi ckp baik2 je.. selalu nye russian nie pelik sket.. muke monyok + serius je.. asyik nak memarah je meke nie.. haha... nak xnak terpaksa la tnggu monday nie... baru le leh confirm...

haish2.. buku ku dimanakah kamo.... kan bagus kalau leh miss call buku2 tu... haish... skrg ni rai mcm x percaya je buku2 tu tade.. rasa mcm nak tido kejap and nak bile bangun tu teros buku tu ade atas meja rai nie. huwaaaaaaa..adekah ini mimpi ngeri..kalau mimpi kan bagus.. leh la rai bangun!!! masalahnye nie tol2 weyh...

haish..runsing2... kan bagus doraemon tu tol2 wujud.. leh guna khidmat die.. adeyh2.. dak rai nie mule la nak merepek jual kepek.. waaaa..doakan la buku tu still ade.. kalau x..lebam r tangan nak salin balik... isk isk isk.. tnggu ari isnin~


1 budak2 comel:

zeyra said...

huhu.kesian rai.doa2 je la buku tu ade.