KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Saturday, December 20, 2008

i miss everything..


RAMADHAN 08

haih..napela perlu ade pasaan windu nie... sakit2... hahaha..


hurmm...arinie da 4 months daku kat sini. still ade agy 7 months before balik malaysia... owh... lamenye agy rupenye... tapi rasa mcm masa cepat lak berlalu..maybe sebab bz kot ngan study... tapi rupe2nye.. lambat agy nak balik!!! isk isk isk.. mcm2 da nie daku windu...


nie la mama daku...


windu nak makan asam pedas yang mama masak.. my favourite ooo.. windu nak makan ABC,soya bean, roti canai, and banyak agy mende yang daku windu kan... windu nak gosip2 ngan mama.. hehe.. selalu before tido sure borak2...kaco2 mama smpai papa jeles.. papa selalu ckp.. "dah2.. kuar.. p tdo.. asyik bercerita je..." hehe.. tapi pada masa yg sama..rupe2nye papa curik2 dgr pe kitorg bualkan.. sebab tetibe je papa nyampuk pe yang papa rasa x puas ati kitorg ckpkan... hehe.. i'm very close to my mum. papa daku lak strict n garang!!! haha.. dari dlu lagi daku nie banyak sgt peraturan2 + disiplin kat umah tu.mcm tentera lak.. sebab papa daku ex army.. tapi actually mende2 tu sume la wat daku windu.... rindu adik2 jugak..adik beradik ramai..7 org..sume lain2 pangai...hehe.. paling rindu adik yang kecik tu..she just 2 years old..

khuzairul + raisyamimi



niela papa daku...



kenduri doa selamat kat rumah idzmi







time bukak pose....


click2...


conclusion nye... daku sangat2 windu kat semua!!! waaaaaaa..cepat la balik... tak sabar tau x... isk isk isk isk....

1 budak2 comel:

~ceRRy beRRy~ said...

wawawawa...
cik rai miss ifa x???
ahaksss!!!
hehehe...miss everyb0dy ek..
alalala~~~ sabar ek!
nnti cik rai amek award dr blog ifa ek!
hehehe...