KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Friday, May 10, 2013

Happy Belated Birthday Raihana Kamarudin =)


Salam dan hye semua....
Lama rai dah tak mencoret dalam blog ini...
he2...
Macam2 rai nak update sebenarnya tapi masa benar2 tak mengizinkan....


Sedar tak sedar....
tinggal lagi 3 bulan Rai berada di bumi Moscow nie..
mcm2 perasaan bercampur2...
Sedih tu memang ada...
Di sini lah Rai banyak belajar mengenai kehidupan...
6 tahun berada di sini mengajar rai erti matang, persahabatan, dan berbagai2 lagi...
Insyallah Rai akan grad pada hujung JUNE ini...
doakan rai yaa kawan2...



With my groupmates, Group 66 =)


Sebenarnya birthday pun tak sempat sambut. hahaha...
daripada 28 April lepas sehingga 6 Mei rai berada di Antalya Turkey bercuti dengan kawan2 Rai,
Alhamdulillah ada rezeki dpt bercuti tenangkan fikiran di sana....
Insyallah nnti rai update mengenai percutian tu...
Boleh subscribe facebook rai,
http://www.facebook.com/raihanna.kamarudin
atau instagram rai, RAIHANNAVANILLA



Pammukale,Turkey

2 MEI lepas sebenarnya birthday Rai yang ke-26...
masa tu kitorg dekat hutan and gunung ganang Pammukale sana.. ..hehe..
Alhamdulillah, terima kasih Allah sebab berikan peluang ini...
Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dalam segala perkara...

26 tahun weyyy! dlu masa dtg Moscow umur baru 20.. cepatkan masa berlalu...




ada sesiapa yang lahir pada 2 MEI?
Jom kita check karakter anda oleh DR. AZIZAN OSMAN...
for me 98% adalah sama.. hahahah


1. Business Minded.. apa2 yang dia ada semua nak jual..
(hahahahhaa.ok daku buat catering, jual makanan kt student,jual cake,Business herbalife,jual macarons,jual cheese tart. haha.. patutlahhh)
2.Orang yang degil (memang pun daku camtu..hahaha)
3.Sangat2 Kuat cemburu..cemburu gila!!!(sangat2 betul)
3.Sentiasa mencari peluang(peluang keemasan ke.haha)
4.Orang yang berjaya,suka adventure,sukakan cabaran,bertenaga,energetic(insyallah.. amin2)
5.Bercitarasa tinggi. beli jugak even berhabis duit..tak nak pakai biasa2 nak high class,(isk2.. yang nie tak kot.. takde pun barang2 daku branded..dah biasa dari kecik pakai apa yg ada)
6.Nafsu Tinggi,selalu pikirkan dia sexy and suka buat aksi sexy. (sexy tang mana plakk..isk2. makan Nasi lemak  laju2 sexy tak.. hahaha...)
7.Berfikiran jauh,orang yang leh menjadi pemimpin(patut dulu Rai gila pangkat kat sekolah rendah.Ketua pengawas/pelajar perempuan pertama dalam sejarah sekolah rai dlu ok...haha)
8.Suka shopping,boros sangat2. jangan bawa duit kat badan..prinsip orang 2 mei nie... DUIT yang banyak untuk dihapuskan..(boleh plak cmtu yea.... taknak la camni.isk)
9.Moody.angin satu badan (ini memang sangat2 betul wokeh.. tak caya tanya kawan2 daku.. Angin halilintar... dlu lagi teruk..emo je manjang.. skrg dah ok sket dr dlu)
10.Timing selalu tak betul,suka bertangguh,x konsisten,kurang disiplin (nie betul gile.. kena ubahhhhh!!)
11.Orang yang sentiasa cari peluang untuk berjaya(insyallah, amin2.. kuatkan semangatku Ya Allah demi keluargaku..)
12. Cepat bosan (uihh.bahaya nie.haha)
13. Banyak sangat idea,very inovative
14. Getaran pelaris (fuyoo.cam vibration plak ha2)
15.daya tarikan semulajadi/menawan (haha.....)
16.sesuai melibatkan orang ramai
17. berpotensi mempunyai pasangan lebih dari seorang.. (wuiiihhhh.. mana ada.... hahaha.cis)
18.mempunyai getaran untuk menjadi popular
19.Mudah bergaul dengan orang atasan,suami org atau bekas suami org (weyh.mane dee!!!!! tak baik tau wat gitu!!!)
20. orang mudah dengki and sakit hati dengan kita. (ini 100% betul..banyak kali dah kena)
21.ada getaran wang,duit senang masuk..tapi senang gak keluar....kebocoran wang.(betul sgt2)
22.cepat berjaya.... (amin2)

individu: tanah
Getaran warna: merah,ungu,oren,biru dan hitam

ok kawan2.. jaga dri baik2...
jaga kesihatan, jaga pemakanan...
jumpa lagi di lain entry


P/s:Everyday may not be good, but there is something good in everday.. Think positive, Be Positive and positive things will happen...

7 budak2 comel:

Jueliza Jamani said...

Happy belated besday rai...

Bbwana adienia said...

Salam kenal dari SRC..

hai..happy belated birthday..
singgah sini.www.dapurjirankuberasap.blogspot.com.tq

Aiza Hamdan said...

Salam kenal Rai..

& Heppy Belated besday dear..

Teena Tna said...

Happy belated birthday...
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

boni kacak said...

happy birthday.. semoga diberkati umur, dibukakan pintu rezeki seluas-luasnya dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampai bila-bila.. amin..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
♥fie yasmin♥ said...

happy belated besday rai.. we born on same month la.. me 9th may.