KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Monday, December 27, 2010

11 hari lagi menuju detik2 bahagia.♥♥♥♥♥♥



salam semua....
haha.tajuk nak hangat je kan...
sebenarnya takde pape pun..
saje letak tajuk camtu..kih2..
best tak lagu page rai?
hehe.
sekarang tengah addicted lagu tu...
=)


hows life gettin' on??
hihihi...
lama kan rai menyepi..
tengok entry kat bawah nie countdown balik malaysia 42 hari...
sekarang dah jadi 11 hari je lagi okeh!!!
hahahaha...






haha. nie sume gambar2 terkini yang menakutkan.
photogediks bukan photogenic yer.
hasil dari p gym 3 bulan..
rai dah turun 6kg...
hihi..
dari 65kg sekarang dah 59kg..
alhamdulillah
nak turun lagik!!!!


sekarang rai busy...
busy buat patient history yang berlambak2...
dan projek dana mengumpul duit untuk balik cuti nie....



insyallah 29th ribulan nie meniaga pasar malam moscow..
haha... buat kat hostel..
yang jual semua student juga...
ada 20 stall...
rai share ngan roomate rai,shalu..
so rai akan jual nasi lemak ayam goreng berempah...

resipi rai pernah bagi dulu... click picture untuk terus ke resipi.

100 set...
1 set =120 rouble sahaja..
kalau kat malaysia mesti korang kata mahal gile..
1 polistrin sampai rm12 kot!!
hehe.. tapi kat sini harga itu adalah normal..
isk2...


lepas tu..rai akan buat catering food start 1 january sampai 6 january...
rai ambil 20 orang sahaja..
6 hari-600 rouble=rm60 per person..
makanan setiap hari akan dipelbagaikan...
tapi rai lom fikir lagi nak masak apa...
hehehe....
tapi tengah rasa gigil gak la..
sebab tak biasa masak banyak2..
doakan semua berjalan lancar k..
and thanx kepada yang support..
insyallah rai akan cuba masak sebaik mungkin untuk korang semua k..
=)


selain tu...
rai ambil juga order cake...
so antara picture2 yang menarik untuk di upload..hehe :


Cupcakes cinderella theme


cupcake xmas theme


hehe... dah mcm cupcake hantaran pulak..
1st time rai gabungkan hijau putih..
siap ada cincin tau... sweetkan.


choc moist cake theme bola


cupcakes xmas theme lagi


fondant cake puppy theme


cheese cake cardiologist theme


blackforest cake request kete kebal


1st order strawberry shortcake.. dalam dia ada sponge cake vanilla yang dilapis dengan potongan strawberry, fresh cream ngan jam strawberry.


cupcakes kawaiii.. nie customer soh ikut sebijik2 melalui website nie.. http://prettyprettyyumyum.wordpress.com/2009/08/31/cupcake-magic/ so credit kepada tuan punya idea asal


cupcakes sushi!!!


fondant cake love theme


cupcakes family theme


cute tak? hehe


picture credit to aiman


nie bukan sushi real.tapi semua dibuat menggunakan fondant


cupcakes garden theme


choc indulgence cake nie diorder bersama dengan cupcake di atas


cupcakes love theme..rai edit untuk privacy customer


cupcake chelsea theme. picture nie rai edit sebab privacy customer


choc indulgence


naruto tu rai lukis guna edible pen.


haha.sorry tepek banyak sangat gambar...
balas dendam dah lama tak update blog.. hehhee...
thanx kepada semua yang order..


and last sekali...
pasal cinta hati..
hehe..
dia pun busy sama...
so sama2 busy...
webcam pun entah kemana sudah..
hahahaha...
tak sabar nak balik..
nak jumpa family,nak jumpa si dia..
plan panjang berjela2..
tapi cuti sebulan saja...
tatau la sempat ke tak...








oklah..rasanya sampai situ sahaja..
nanti insyallah before balik malaysia.
rai update lagi yer...
tata..
adios flamingos..
hahahhaha..

17 budak2 comel:

alien said...

selamat kembali ke tanah air

ardinihumaira said...

dni teringin nak belaja buat cuppies ni. huhu

MyRule said...

Cumel giler cup cakes tu.. :P

alya nasir said...

Congrats kak rai coz berjaya reduce weight!! hehehe da kuwus..jelus2..hihihihi..anyway selamat kembali ke tanah air yeh

Fazliza said...

suke sgt baca blog rai... especially tang gambar cakes yg sgt2 cute n cantik tu~teruja sgt:)nway dah kurus...cantik:)

lina said...

wah selamat pulang ye :)

Bazilah said...

bestnya pandai buat cupcake, saye nak belajar jugak

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cantik kot cupcakes tu. comel2. naruto tu rai lukis sendiri ke? power oh..

Anis izyan Abd Rahman said...

ssgtt kurus dah ok!!
bnyak kowt tuurn sampai 6
tahniahhh!!!
mahu turun berat jugak~~~

Neny said...

ya allah rai...akak baca program kamu utk hari2 mendatang pon dah penat..kamu apalagi kan? tapi akak tetap kagum ngan kamu, muda2 dah rajin bekerja, penuh wawasan dan semangat. Semoga semuanya berjalan lancar ok!

Oh, sgt jeles kamu dah turun 6kg!

bungakuning . said...

cute giler cupcakes tuu . sayang pulak rasanya nak makan . hihi :)

MushroomCute@Mariea said...

Selamat Balik Malaysia...

Nur Syazwani Mustafa said...

comel la raiii...dh kurus...hehe...rasa nk p gym gak la...huhu~

D'lla said...

wahh lovely..bestnye pasar malam..
eden kt sini xda pun..huhu..treforest..30min dr cardiff..budak malaya ada 50org ja..
mcm terpinggir..lagipun kalo wat aktiviti bera[a kerat ja mai..haha..terkubur gak

HaNa HoNeY said...

wah!!
t blek meleysia wat cupckes tok blogers lak!
siyes comei2 sume kowt

fingerscrossed said...

Memang tak sanggup nak makan... Comel sangat kek kek itu semua...

Edible pen? Wahh... Cool

cikWahida87 said...

pandai la awk buat kek..
sy sgt kagum..:-D